Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום לאחר טיפול שכלל בין היתר החלפת פלאגים מקוריים, לפורד פוקוס 2004 אוטומט התגלה שיש ש-2 פלאגים רטובים בשמן.

מדובר על 2 הפלאגים השמאליים.[אם עומדים מול מכסה המנוע אז זה 2 הפלאגים הימניים].

הרטיבות בשמן הייתה אך ורק על צד התבריג של הפלאג.כלומר:האזור של החרסינה הלבנה היה יבש.הפלאג היה ממש טבול בשמן.

המוסכניק בדק את הרכב אם יש נזילות שמן.כלום.הכל יבש.

הוא אמר שאולי יש קצת הזעה קלה במכסה השסתומים,אז אולי כדאי להביא מכסה שסתומים וזה מה שיעזור.

מה עושים,איפה אני עומד?

יש לציין שהרכב עם 130,000 ק"מ.

פורסם

הארנו טוב עם פנס.הייתה הזעה קלה.

מצד שני הפלאגים היו ממש רטובים בשמן.הם היו רטובים אך ורק על הצד התבריג שלהם ולא על צד החרסינה הלבן.

יש לציין שהמנוע צורך שמן מדי פעם.[כבר פתחתי שרשור בנושא בזמנו].

פורסם

אני לא יודע במדוייק בפוקוס אך ייתכן שבנוסף לאטם מיכסה שסתומים קיימים טבעות אטימה גם כן כחלק מהסט להיכן שממוקמים הפלאגים כמו בדייהטסו אפחהאוז לדוגמא ואז הנזילה פשוט מהאטמים האלה לכיוון תבריגי הפלאגים.

פורסם
האם זה נקרא מובילי שסתומים?

לא, לא היתכוונתי לגומיות שסתומים. סיכוי גבוה שאצלך הולך אטם שכזה כמו בתמונה. החלק האמצעי מגיע מסביב לפלאגים וייתכן שהזליגה לכיוון התבריג שלהם זה משם.

אטם מיכסה שסתומים פורד פוקוס.jpg

פורסם

שלום רב !

לא זה לא נקרא מובילי שסתומים !

זה נקרא שני אפשריות סבירות:

1- בעת הוספת שמן במוסך, או על ידך, מיכל השמן לא היה מכוון לפיית מכסה השסתומים, ובלי כוונה שמן מנוע נשפך לעבר מכסה השסתומים, ומשם גלש לעבר שני הפלגים שציינת, המכסה נוגב, אך השמן לא התאדה מאז, למרות הטמפרטורה הגבוהה, באזור הפלג, וזהו ההסבר לשמן על הברגת הפלג.

2- אטם מכסה שסתומים מזיע/ נוזל באזור הרטבת הפלגים, הפתרון החלפת האטם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוקיי.

הבנתי שבפוקוס יש 2 סוגים אטמי מכסה שסתומים.אחד מגומי ואחת ממתכת.אני צריך לבדוק איזה אטם יש לרכב שלי.

האם הנזילה הזאת שיש לי על הפלאגים לא מראה שמדובר בטבעות בוכנה שחוקות?

פורסם

תודה רבה צביקה.

לגבי האפשרות הראשונה שציינת יכול להיות שכאשר הוסיפו לשמן רכב[לא על ידי] בפעם האחרונה,קרתה התאוריה שהעלית שכנראה השמן נשפך לעבר מכסה השסתומים וגלש לעבר הפלאגים.

לגבי האפשרות השנייה,המוסכניק בדק את הרכב שתי וערב,ולא ראה שום נזילת שמן.הוא ראה בקושי הזעה קלה קלילה ממכסה השסתומים והעלה את הטענה שאולי יש צורך להחליף מכסה שסתומים.

יכול להיות שיש קשר לשרשור הקודם שפתחתי בעניין צריכת השמן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=494468&page=2

פורסם

כדי שלא יהיו טעויות אני מעלה פה צילום פלאג.

השמן שהיה לי על 2 הפלאגים השמאליים,היה בצד של העיגול הכחול של הפלאג.הצד האדום היה יבש.

פלאג.jpg

• תוכן חדש...