Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני רוצה לרכוש פורד פיאסטה 2013 . אפשר לקבל חוויות שימוש מאנשים שיש להם את הרכב הנ"ל ? מידע אודות בעיות /תקלות ?

פורסם

חפש בפורום . כתבתי הרבה על הפיאסטה . 12000 ק"ם והכל יושב במקומו , לא מתקלקל ולא כלום . המזגן מעולה {באילת}

המנוע "טיפה" הרעיש בהרצה , כרגע הוא שקט . אינו צורך שמן , לא חסר נוזל קרור . יציבות , היגוי ,התנהגות ,נוחות , אלה התכונות

החזקות שלו . מע" מעולה! תשתדל לא לשלם את המחיר הגבוה . יש עוד יבואן . איילון מוטורס .

פורסם

מחזק את דבריו של יוסי והייתי מוסיף גם ביצועי מנוע טובים. החסרונות: פנים הרכב נראה מעט פשוט ולא הכי מאובזר יחסית למתחרים. בנוסף, צריכת הדלק לא מרשימה. בנסיעה רגועה הצריכה המשולבת היא 1:11-:1:12. לאיזו צריכה אתה מגיע, יוסי?

פורסם

הגעתי לצריכה בעיר עם מזגן , ל 13 {בנסיעת סבתא} . אל תשכח שפה , באילת אין פקקים או רמזורים , אבל יש עליות , וכשחם מאוד , המזגן עובד "שעות נוספות" . נסיעה רגילה לחלוטיו , מהירה , הרכב מגיע ל 10-11 ק"ם לליטר . בבינעירוני 17.5

במהירות 110 + מזגן {2-אנשים ברכב }

העיצוב החיצוני והפנימי , היו סיבות די מכריעות בקניית הרכב . ההגה קצת התקלף בחלקו התחתון , ובחברה התקשרו אלי להחליפו, אך אני חושש שבעקבות מהלך ההרכבה , ולאחריה יהיו תקלות או מנורות של הכרית אוויר או דברים אחרים ועקב זה עדיין לא

החלטתי אם להחליפו . בינתיים .

פורסם

הרכב עשה 5,000 ק"מ. הגיר מתפקד מצוין, למעט בפקק בעליות, בהן הוא מעט מתבלבל, אבל לא משהו נורא. צריך להתרגל. יש לגיר הזה יותר יתרונות מחסרונות. הוא מעיף את הרכב קדימה, ואין את ההשהייה הזו שיש בטורבו של האיביזה והקליאו.

פורסם

וואו תגובות מפתיעות הייתי בטוח שאני אשמע רק דברים רעים , בחיפוש פה בפורום מצאתי בעיקר דברים שליליים ..

בהחלט בלבלתם אותי

פורסם
וואו תגובות מפתיעות הייתי בטוח שאני אשמע רק דברים רעים , בחיפוש פה בפורום מצאתי בעיקר דברים שליליים ..

בהחלט בלבלתם אותי

זה הגיר של הפיאסטה ולא של הפוקוס . ייתכן שיש הבדלים בינהם בכל זאת .

פורסם
הרכב עשה 5,000 ק"מ. הגיר מתפקד מצוין, למעט בפקק בעליות, בהן הוא מעט מתבלבל, אבל לא משהו נורא. צריך להתרגל. יש לגיר הזה יותר יתרונות מחסרונות. הוא מעיף את הרכב קדימה, ואין את ההשהייה הזו שיש בטורבו של האיביזה והקליאו.

ברכבים עם מנוע טורבו ההשהייה באה מכיוון המנוע ולא מהגיר . אך במנועים מודרניים היא כמעט ולא מורגשת

• תוכן חדש...