Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אחרי תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לצערי הרב עברתי תאונה עם הרכב שלי.. רובר 620 מנוע 2000 אוטומוט

שנת 97

אני אקצר ואומר שהנזק הוא ששברתי את הגיר מלמטה וארבעת הג׳אנטים

התעקמו ככה שכרגע אני צריך לקנות ארבעה גאנטים עם צמיגים וגיר מפירוק,

אם מישהו מכיר או יודע מה מידת הג׳אנטים ברכב שלי כי אני כבר לא יודע ואני לא נמצא ליד הרכב או ליד הרשיונות..

פחות או יותר ביררתי אצל אנשים שמוכרים רכב שלם לפירוק והמחירים לא ממש גבוהים לכן אמרתי נעשה עוד נסיון קטן

פה אצל אנשים מנוסים שיימליצו על מקומות או חלקים שהם מכירים..

אשמח להצעות על גלגלים וגיר תודה והמשך יום טוב

פורסם

אפשרות ראשונה תוכל לגשת לכל מכון טסטים ולקבל מהם מידע לגבי המידות גלגלים שאתה יכול להרכיב

אפשרות שניה לגשת לצמיגים של הרכב ולראות מה המידה הרשומה שם, היא כוללת מידת ג'אנט.

בקשר לגיר עם אני לא טועה המנוע והגיר שלך שייכים להונדה, מה שאומר לדעתי לא יהיה לך קשה מדי למצוא גיר מפרוק לרכב שלך.

השאלה עם הרכב שלך שווה את ההשקעה כי ידוע השוק של הרובר הוא ממש על הפנים, חבר שלי לא מצליח להפתר מהרובר שלו, אפילו 3 אלף ש"ח לא נותנים לו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הרובר של חבר שלי היא גירסת הטורבו ידנית עם מנוע של רובר, וג'אנטים מקוריים 16''.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הרובר של חבר שלי היא גירסת הטורבו ידנית עם מנוע של רובר, וג'אנטים מקוריים 16''.

אוקיי.. עוד מישהו שמכיר ויכול לעזור?

פורסם

עדכון מצב:

קניתי את כל החלקים הדרושים (גלגלים וגיר מפרוק)

עכשיו אני צריך את עזרתכם במציאת מישהו אמין ולא ייקרן בהחלפת

הגיר באזור אשדוד..

אשמח להצעות

• תוכן חדש...