Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם עדיין לא עובד, הרבה לפני מימוש אחריות יש את שלב איפוס המכשיר. data wipe/factory reset.

נשמע כמו בעיית תוכנה ולא חומרה, אז אין סיבה שזה לא יפתור.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע כמו בעיית תוכנה, נסה לאפס את המכשיר להגדרות יצרן ותראה אם הבעיה נפתרה.

(גבה לפני כן את כל התכנים, כי המכשיר חוזר למצב סטוק).

פורסם

איזה תוכנה או אפליקציה מתאימה לגיבוי כול המידע שעל גבי הטלפון קרי SMS/אנשי קשר/אפליקציות ועוד...

איזה כייף לי :)

פורסם
איזה תוכנה או אפליקציה מתאימה לגיבוי כול המידע שעל גבי הטלפון קרי SMS/אנשי קשר/אפליקציות ועוד...

אנשי קשר - הכי טוב לאחסן על חשבון גוגל, ככה לא צריך לגבות.

אפליקציות - טיטניום בקאפ, או GOBACKUP

GOBACKUP - יומן שיחות\וSMS

פורסם

נסה את זה:

כנס להגדרות >> מנהל היישומים >> תדפדף לכרטיסיה "הכל" >> תגלול את הרשימה של האפליקציות עד שתגיע לאפליקציה עם הסמל של החייגן, כנס אליה >> סמן ב-V את הצג התראות.

פורסם
1. יש כמה סוגים של ווליום, של מוזיקה וצלצול הם שונים.

2. אין טלפון עם אנדרואיד שהכול עובד בו, מי שאומר לך שהכול עובד אצלו הוא שונא את אפל ולא רוצה לספר כמה תקלות היו לו

אהה

http://t-newsil.net/64bit-iphone-5s-crash-applications/

פורסם

האמת שנראה לי שנפלת על לימון. יש לי 3 חברים עם נקסוס 4. כולם מאוד מרוציםלנעט זמן בטריה פחות משל המתחרים.לי היה נקסוס גלקסי שרסקתי ברוב הדר, ובקרוב נקסוס 5.

אגב, חיפוש מהיר העלה את זה. מסתבר שיש אפליקציות שיוצרות קונפליקט לא ברור. שווה לבדוק את זה.

http://forums.androidcentral.com/google-nexus-4/269012-nexus-4-ringer-not-ringing.html

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...