Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מעוניין לנקות את ריפוד הגג שברכב שלי, בעבר ניקיתי אותו עם ספרי קצף לריפודים, הגג היה ממש במצב על הפנים, ועבדתי ממש קשה בשביל להוריד את רוב הלכלוך, אך עדיין נשאר מלוכלך בעיקר בפינות ובחלק התחתון של הגג.

גם הריפוד של משענת היד צריכה לעבור ריענון, ושאני אומר ריענון אני מתכוון שהריפוד במשענת יד נהיה ממש דבוק כזה, ככה שצריך איזה חומר שיחזיר לו גם את הרכות של הריפוד.

אז איזה חומרים צריך ואיך מישמים אותם?

תודה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

שיהיה לך בהצלחה, נלקח מהשרשור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=501400

שם המצב ממש נוראי.

תצטרך חומרים כגון APC בדילול דיי חזק האמת, וזה המינימום, בנוסף שואב אבק חזק וקיטור יקלו לך על החיים.

הרעיון לפרק את הגג זה מצויין, יקל מאוד על העבודה.

עריכה - APC חומר ניקוי כללי, מדללים לפי הצורך, לרוב 1:10 לשימוש פנימי, אפשר 1:8 במידת הצורך, לבדוק במקום נסתר קודם.

השימוש דיי פשוט, להרטיב מעט את המקום, להשפריץ APC בנדיבות, לשפשף עם מברשת, לנגב עם מגבת יבשה, במידה ויש שואב עם יכולת שאיבת נוזלים אז עדיף.

לחזור על הפעולה במידת הצורך.

לפלסטיקה - ספוג/אפליקייטור/מטלית ספוגים בAPC ולשפשף.

גרניק - לעולם לא בפנים הרכב, אך ורק בחוץ, או אם פירקת את החלקים החוצה.

פורסם

משענת יד מנקים בעזרת ספרי הריפודים TUFF STUFF.

מרססים ממתינים כמה שניות, הברשה קלה בעזרת מכחול והורדה של הקצף ע"י מגבת/בד.

חוזרים על התהליך עד שהמשענת נקיה.

יש להבדיל בין נקי לרטוב ולכן אולי כדאי לאחר החזרה השניה על התהליך לתת לעסק להתייבש לפני שחוזרים בפעם השלישית על התהליך.

מספר החזרות תלוי בכמות הלכלוך ושכבת ה"שומן".

לגבי ריפודי הגג, אני עדיין עובד על זה. כשאדע אעדכן בפוסט שלי.

פורסם

הTUFF STUFF פחות חזק מהAPC, לכן אתה חוזר על התהליך 3 פעמים ואולי יותר.

הכי גרוע שקרה לי זה לעבור על הריפוד פעמיים עם APC והכול יצא מבריק.

אבל אם זה מה שיש לך תשתמש בזה.

בהצלחה :wink:

• תוכן חדש...