Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות שמפו לרכב, והבעיה שאני גר בצפון ואין באזור הקרוב חנויות של דברים כאלה, יש מצב שמוכרים שמפו לאוטו במכוני השטיפה או בסופר ?

אם לא, להשתמש בסבון לידים זה בסדר?

פורסם

אוטוסטור עושים משלוחים,וסבון ידיים לידיים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כמו שלא תחפוף את הראש עם סבון כלים אין להשתמש בסבון ידיים לרכב, ישנם מגוון חנויות אינטרנטיות שמציעות סבונים יעודיים לרכב שאינם מזיקים לשכבות ההגנה של הרכב (ווקס \ אוטם \ גלייז) ואינם מכילים חומרים פעילים ומזיקים, ולכן עדינים בתגובתם הכימיות לפח הרכב, אני משתמש במיטב המוצרים הטובים והיעילים לרכבי (גרניק, כפפות, מגבות מיקרופייבר,ווקסים ואוטמים,שיטת 2 הדליים, כביסות ידניות לטקסטיל אחרי כל שטיפה ושאר ירקות), אך אני יכול לומר לך שאני משתמש בשמפו אמריקן איגל שנמצא בתחנות דלק רבות ועולה 19.90 לליטר, עושה את העבודה לטעמי בלי כל מיני הצהרות מוגזמות של "וואו איזה מבריק ונוצץ הרכב" או כל פלא מוגזם זה או אחר מבלי לפגוע בשכבת הווקס כלל (collinite 845) והשמפו עושה את תפקידו טוב מאוד ולדעתי אין כל צורך להתפרע בנושא הזה של שמפו רכב (זוהי רק דעתי כן?) כל שעליו לעשות הוא לסכך בין הכפפה לפח ולפרק מעט את הלכלוך משטח הפח.

פורסם

תבדוק את רשימת המפיצים של vix ומגווירס בצפון.

שתמצא משהו קרוב אלייך.

מקרה הכי "גרוע", שמפו דופונט באוטו דיפו, מעולה, מעט יקר.

אבל חסכוני יחסית.

"יאללה בירי".

פורסם
כמו שלא תחפוף את הראש עם סבון כלים אין להשתמש בסבון ידיים לרכב, ישנם מגוון חנויות אינטרנטיות שמציעות סבונים יעודיים לרכב שאינם מזיקים לשכבות ההגנה של הרכב (ווקס \ אוטם \ גלייז) ואינם מכילים חומרים פעילים ומזיקים, ולכן עדינים בתגובתם הכימיות לפח הרכב, אני משתמש במיטב המוצרים הטובים והיעילים לרכבי (גרניק, כפפות, מגבות מיקרופייבר,ווקסים ואוטמים,שיטת 2 הדליים, כביסות ידניות לטקסטיל אחרי כל שטיפה ושאר ירקות), אך אני יכול לומר לך שאני משתמש בשמפו אמריקן איגל שנמצא בתחנות דלק רבות ועולה 19.90 לליטר, עושה את העבודה לטעמי בלי כל מיני הצהרות מוגזמות של "וואו איזה מבריק ונוצץ הרכב" או כל פלא מוגזם זה או אחר מבלי לפגוע בשכבת הווקס כלל (collinite 845) והשמפו עושה את תפקידו טוב מאוד ולדעתי אין כל צורך להתפרע בנושא הזה של שמפו רכב (זוהי רק דעתי כן?) כל שעליו לעשות הוא לסכך בין הכפפה לפח ולפרק מעט את הלכלוך משטח הפח.

יש לך שם ספיציפי של רשת תחנות דלק שמוכרות את השמפו של האמריקן איגל? (מנטה, ילו , יש מצב ? )

תבדוק את רשימת המפיצים של vix ומגווירס בצפון.

שתמצא משהו קרוב אלייך.

מקרה הכי "גרוע", שמפו דופונט באוטו דיפו, מעולה, מעט יקר.

אבל חסכוני יחסית.

אוטו דיפו , הכי קרוב לי זה בכרמיאל ועדיין זה רחוק, כשאני אקפוץ לשם אז אני כבר אקנה סט של שמפו, ווקס, וכל מה שצריך.

בנתיים אני צריך משהו העיקר שישטוף את האוטו מכל הקקה של הציפורים.

פורסם
יש לך שם ספיציפי של רשת תחנות דלק שמוכרות את השמפו של האמריקן איגל? (מנטה, ילו , יש מצב ? )

אוטו דיפו , הכי קרוב לי זה בכרמיאל ועדיין זה רחוק, כשאני אקפוץ לשם אז אני כבר אקנה סט של שמפו, ווקס, וכל מה שצריך.

בנתיים אני צריך משהו העיקר שישטוף את האוטו מכל הקקה של הציפורים.

בחיפה ביציאה העליונה של קניון הגרנד קניון יש תחנת פז ובחנות יילו יש את השמפו הנ״ל

פורסם
בחיפה ביציאה העליונה של קניון הגרנד קניון יש תחנת פז ובחנות יילו יש את השמפו הנ״ל

יש לי יילו ליד הבית, אני אבדוק בו עכשיו, אבל קשה לי להאמין שיש להם, החנות שם זה 5x5 מטר, הרוב שם זה שתייה ואוכל.

פורסם

לא מאמין שתמצא ביילו וכאלה שמפו לרכב, מקסימום, קוביות למראה, ועכשיו ברצינות.

אם אתה גר רחוק מאוד, תעשה כבר הזמנה מסודרת, תשתמש בקופון המשוטט באינטרנט של אוטוסטור ושלום על ישראל.

פורסם

קניתי שמפו של אמריקן איגל + ווקס כחול לצבע מטאלי של turtle, בנוסף הוא הביא לי גם ספוג לאוטו.

הווקס עלה ה40, לגבי השמפו אני לא בטוח אבל לא יותר מ40 גם.

יגאל אביזרי רכב, אזור תעשייה, חצור הגלילית

• תוכן חדש...