Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות בעמידה פיגו 205 95'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחרונה רכשתי רכב ראשון בשעה טובה והחלטתי ללכת על פיגו 205 ידני 95', הגברת אדומה וייפיפיה, מנוע הזרקה דגם FOREVER הנודע.

הבעלים הקודם החזיק אותו 5 שנים ולאחרונה (שנה גג) ביצע ברכב, 4 צמיגים חדשים, מצבר, ציריות, ברקסים קדמיים, רדיאטור וראש מנוע.

שמתי לב כשעמדתי בפקק מספר פעמים שנדלקת לי נורת הטמפ' מים ונורת הSTOP, קרה כבר כ3 פעמים ישר עמדתי בצד ונתתי לרכב להתקרר כשהמנוע מכובה כ-40 דקות.

יש לציין שכשרציתי להוציא את הטרמוסטט בתקווה שזה ישנה משהו, הוא כבר לא היה שם..

התקנתי שעון חום מכאני ברכב, את היוניט שלו מיקמתי בבית הטרמוסטט במקום היוניט של הנורה ועדין הנורה נדלקה לי פעם אחת (הבנתי שהיא מקבלת אות גם מהיוניט בראש מנוע אם אני לא טועה) ושמתי לב שהטמפרטורה עומדת על 60 ובעמידה מרובה (5-10 דקות) או פקק (כ-5 דקות) הרכב מתחמם, הוונטה עובדת במהירות איטית מ80 מעלות בערך וממהירות גבוהה בכ-87 מעלות, יש לציין שגם אחרי שהוונטה נכנסת לפעולה הטמפ' עדין עולה.

כשהטמפרטורה עולה לאחר עמידה או פקק עם התחלת נסיעה רצופה הטמפרטורה יורדת לכיוון ה70 ואז חוזר ל60 הנורמאלים.

בוצע ניקוז אוויר במערכת והחלפת מיים ירוקים.

יש אולי למישהו מושג מה זה יכולה להיות? אני מעוניין לטפל בזה בעצמי יש לי את היידים והכלים המתאימים לצורך העיניין.

פורסם

שלום

במכוניות האלה יש חשיבות רבה לניקוז האויר מהמערכת. יש לודא שהוצאת אויר מכל הנקודות לניקוז כולל מצינור החימום ופתח הניקוז מהרדיאטור, אם אין שם מיכל עיבוי התקן צינור גומי במקום מכסה הרדיאטור בגובה של 20 ס"מ

בערך כדי לודא שהנוזל יותר גבוהה מפתחי הניקוז.

אם ניקזת היטב ואין אויר במערכת ובכל זאת המנוע מתחמם בדוק צירקולציה, לעיתים הכנפיים של משאבת המים נאכלות

מקורוזיה, פעמים רבות מצאנו במכוניות אלה משאבות ללא כנפיים כלל. אם הצלחת לפתור את הבעיה אני ממליץ לך

להרכיב טרמוסטט, זה יחסוך לך דלק וימנע זיהום המנוע בפיח. טמפ. העבודה צריכה להיות 90 - 95 מעלות ולא 60.

אם מצאת שהכל תקין ובכל זאת המנוע ממשיך להתחמם, יתכן ויש בעיה בראש המנוע.

שבת שלום ובהצלחה

• תוכן חדש...