Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לייעוצ כם בר כישת הרכב הבא מליסינג -

קיה פורטה 2011 (עלייה לכביש נוב 11), דגם אל איקס, 50000 קמ, יד 2 (היה בשימוש ליסינג, נמכר לאדם פרטי בתחילת 2014 ואז הוחזר לליסינג לטענתם בשל רצון הלקוח ברכב קטן יותר - כלומר אני יד3!), ללא תאונות (ראיתי טפסי בדיקה שהצביעו רק על צמיגים בלויים, רפידות בלמים אחוריות שדורשות תיקון, קצת תיקוני מרכב במשמעות נמוכה) , . הרכב נראה טוב למעט 'עין' קטנה בצד ימין קדמי ועוד שריטה קטנה מאד. מחיר: 76,000 שח.

דעתכם?

פורסם

אל תקנה את הרכב לפני שתבצע בדיקה מטעמך.

נסה לדבר עם הקונה שקנה מחב' הליסינג טרם הבדיקה בכדי לוודא שאין ברכב פגם מהותי.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 3-4 שנים לפחות - נושא היד השלישית לא כל כך מהותי.

אני הייתי מבקש הנחה נוספת ובכסף מחליף צמיגים לצמיגי מותג איכותיים ומבצע טיפול במוסך מורשה יבואן ודואג לשים רפידות בלם מקוריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה.

ודאי שאבצע בדיקה מטעמי ( אגב, איך אפשר להיות בטוחים שאין איזושהי קומבינה בין המכון לחברה?).

אבל בהנחה שיעבור תקין ושאשיג צמיגים חדשים, האם המחיר הוגן? יצחק לוי מתמחר באתר וויןווין פורטה של 2011 ב91k, אבל זה כנראה לא לוקח בחשבון חודש עלייה לכביש כי בחברה נמסר לי שהמחירון שלה הוא 97k.

לא הבנתי למה אין משמעות גדולה ליד3 אם אני לא מתכוון למכור בשנים הקרובות.

פורסם

2011 כבר יד שנייה, ק"מ הרבה מעל הממוצע, למה לך?

חסרות מכוניות? השוק מוצף, זה שוק של קונים.

אני, במקומך, ממשיך הלאה.

לא צריכה להיות בעיה למצוא יד וק"מ נמוכים יותר.

סלע

פורסם

לא הבנתי למה אין משמעות גדולה ליד3 אם אני לא מתכוון למכור בשנים הקרובות.

הממוצע בשוק הוא בעלים אחד לשנתיים וחצי. לפיכך רכב בן 5-6 שהוא יד שלישית אינו חריג בשוק.

אתה יכול לנסות להוריד כמה אחזוים נוספים בשל היד הנוספת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה. Zvit.

סלע ( ואחרים), 50000 קמ לכמעט שנתיים זה הרבה? ודאי שאפשר לחכות, פשוט הייתה תחושה שלקחת פורטה יחסית חדשה בכזה מחיר זו עסקה לא רעה.

פורסם

מקובל לחשב נסועה של רכב פרטי בין 15-20 אלף ק"מ לשנה.

לכן, 50000 לשנתיים, זה הרבה מעל הממוצע הגבוה.

הטעות הכי גדולה של קונה היא לקנות בלחץ.

הכסף אצלך, המוכר לחוץ הרבה יותר ממך.

לקנות בנחת-לא בלחץ.

הרכב הזה ממש לא ייחודי, יש עוד עשרות אם לא מאות כאלה למכירה.

אני הייתי מדלג הלאה.

סלע

פורסם

לא יודע מה המחירון אבל נשמע די יקר.

אפשר להשיג שנתון אחד פחות,ישירות מליסינג ובלי טובות של עוד יד בהרבה פחות כסף,לא חושב שהעסקה משתלמת כלכלית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי,

קודם כל, אין לי כוונה לשלם 76,000. אם ארכוש, זה יהיה אחרי קבלת הנחה נוספת.

אבל -

1. אתם אומרים שהשוק מוצף ברכבים כאלה. באמת? פורטה נוב' 11 מחברת ליסינג גדולה בכזו הנחה ממחיר המחירון? מבדיקות שעשיתי אני לא רואה הרבה אופציות דומות. כמעט כולן יקרות יותר באופן משמעותי. (מחיר מחירון: 97,500, מחיר משוקלל באתר יצחק לוי ווין ווין עם כל הנתונים והידיים 75,500).

2. לגבי היד, אני רוצה להבין עד כמה העניין קריטי. אם אין לי כל כוונה למכור את הרכב בשנים הקרובות (נאמר, 5 שנים), וההיסטוריה והבדיקות הטכניות תקינות, עד כמה זה משמעותי עבורי שהרכב לא יד 1 מליסינג, אלא יד 2 אחרי ליסינג ופרטי?

פורסם

לעניות דעתי - נושא היד הוא שולי לחלוטין.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הפורטה היא לדעתי משפחתית מאוד מוצלחת. היא עוד יותר מוצלחת בגלל שזה רכב טוב ולא "עדרי" כמו מאזדה 3 או טויוטה קורולה.

כל קשר בין המחירון של לוי יצחק למציאות מקרי בהחלט, בייחוד בדגמי ה LX.

מחיר ממוצע לעסקה על פורטה 2011 LX ינוע בין 70,000 ל 75,000, אלו המחירים במגרשי הליסינג ובהחלט קיימים רכבים שמורים עם קילומטרז' נמוך עד ממוצע.

אני מציע לחפש טוב טוב ולא להתעצל, בסוף תמצא את האחת.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מדובר ברכב טוב אבל לדעתי המחיר ממש גבוה.

נכון שהרכב בן שנתיים אבל אתה תהיה יד שלישית מליסינג עם 110000 ק"מ עוד 3 שנים ותאמין לי שלא יהיה קל למכור את הרכב.

נציגי המכירות של החברות הגדולות לא מתגמשים במחיר יותר מדי כי יש להם גם מאחוריהם.

המחיר נראה לי גבוהה מאוד מה גם שבשנת 2011 הרכבים הנ"ל נמכרו ב100K.

אם תקבל את הרכב בפחות מ70 K תשקול אם לא אז שישמרו את הרכב לפרייר הבא

פורסם

אני רואה תגובות שמתייחסות למה יהיה עוד 5 שנים כשיקול מכריע.

עוד חמש שנים הרכב לא יהיה שווה הרבה, ואם יורידו לך מ25-30 אלף ש"ח עוד 3000-5000 ש"ח, אז ביג דיל.

הרכב לא עבר בדיוק שלוש ידיים (שלושה בעלים שונים), אלא יצא כחדש מליסינג, חזר לליסינג ואז ישב בסניף עד למציאת קונה.

אתה רוצה רכב יחסית חדש ובטווח המחירים הזה אין ברירה אלא להתפשר, ובמקרה שלך זה בקילומטראז'.

כמה דברים חשובים:

עשה בדיקה במכון שאתה בוחר, רצוי אפילו שיהיה מרוחק מחברת הליסינג, ובדוק שאין אף פגיעה מהותית בשלדה/מנוע/גיר.

בקש מחברת הליסינג הפחתה במחיר או שתדאג בעצמה לצמיגים ורפידות חדשות.

ברר איזו אחריות מגיעה לך על המכלולים ועל אפשרות לטרייד אין עד 5 שנים מהיום.

בהצלחה

ענת

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם

מגיעים ל-money time.

1. פורטה 2011 נוב' 47,000 ק"מ יד שלישית (ליסינג, פרטי והוחזר לליסינג) ב-73.5

2. פורטה 2011 יולי 52,000 ק"מ יש שנייה מליסינג ב-77.8

בהנחה שההיסטוריה הטכנית דומה,

מה אתם הייתם בוחרים?

• תוכן חדש...