Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים וסופ"ש טוב.

רכשתי איביזה לפני למעלה מחצי שנה ורק השבוע נזקקתי לחשמל ברכב על מנת למלא את הבטריה בפלאפון. להפתעתי גיליתי שכאשר הרכב כבוי ואני לא מפעיל חצי סויץ' לקבלת חשמל לא ניתן לטעון את הפלאפון.

על פנוי נשמע הגיוני כיוון שהמצבר לא עובד אך בעבר היו ברשותי 2 רכבים ממשפחת VAG ובהם היה ניתן לקבל חשמל משקע המצת בזמן שהרכב היה כבוי.

בדקתי את עצמי שוב על מנת לא לצאת טמבל מול 2 רכבים נוספים במשפחה (סיאט וסקודה) ובהם היה ניתן לטעון את הפלאפון.

השאלה היא האם זוהי בעיה של מגעים כאלו ואחרים או שזה המצב בדגם הספציפי שלי.(סיאט איביזה ספורט שנת 2010 1.6)

פורסם

בדרך כלל, לפחות עד כמה שאני מבין, בכוונה עושים שלא יהיה מתח למצתים כשהאוטו מכובה ,בכדי להגן על הצרכן השכחן שמשאיר צרכני חשמל כבדים מחוברים כל הזמן.

זה גם עוזר עם מצלמות דש. הן נדלקות אוטומטית כשהן מקבלות מתת ונכבות כשמפסיקות. (לא מיידית, יש דיליי)

לפעמים, עושים "התקנה מקומית" ועושים שהמצת יהיה עם מתח כל הזמן, לפי בקשת הלקוח.

לך תדע. אולי אפילו ימכרו את זה כאיבזור יום אחד. :lol:

פורסם

ברכב הקודם של אבא שלי (קרניבל) וברכב הקודם שלי (אופטרה) היה שקע 12V שפעל גם כאשר הסוויץ' סגור.

ברכב שיש לי היום שקע ה12V וגם המצית עובדים רק עם סוויץ' פתוח, כלומר זה תקין לחלוטין,היצרן בחר שהמצית תעבוד רק עם סוויץ' פתוח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם אצלי ככה - זה תקין

פשוט לעשות חצי סוויץ'

אגב שמתי לב שאפשר להפעיל את המערכת במצב הזה אם לוחצים על הכפתור של ההוצאת דיסק היא נדלקת למרות שהסוויץ סגור

• תוכן חדש...