Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן שכל עם ישראל ואחותו נמצא במתח, קוססים ציפורניים, מורטים שערות וצמודים לאמצעי המדיה השונים בכדי להתעדכן לגבי מצבו של הרב עובדיה יוסף. בזמן הזה, הלך לעולמו אדם ששייך לדור שהולך ונעלם. איש משכמו ומעלה, מלח הארץ. אני מודה, אני לא מכיר אותו ואין לי קשר אישי אליו אבל בכל זאת אני מרגיש שמדינת ישראל איבדה נכס אמיתי. מדי שנה הולכים לעולמם אנשים שתרמו מעל ומעבר למען מדינת ישראל. חלקם קשורים במשימות חשאיות וחשובות שעדיין אי אפשר לחשוף אותן ולכן אי אפשר לחלוק להם את הכבוד הראוי. עבור כל אותם גיבורים, אנונימיים או לא, בעבורם, לעולם לא יסגרו כבישים, לא תראו משלחת של שרי ממשלה כאלה ואחרים באים לבקר אותם על ערש דווי ולא תראו את אותם שרים באים לנחם.

כולם מודאגים לגבי הרב עובדיה יוסף, אדם שלא ירה כדור אחד מיימיו אבל בו זמנית הלך לו לעולמו אדם שנכנס לספר השיאים של צה"ל (אם תרצו ) בתור האיש שעשה הכי הרבה ימי מילואים בצבא. אבל עולם כמנהגו נוהג ורחוק מהעין רחוק מהלב. האדם הזה הלך לעולמו כמעט באוננימיות יחסית. ללא אותו לינק קטן ומוחבא, ייתכן שלעולם לא היינו יודעים על אותו איש. ללא שירשור זה ייתכן שלעולם לא הייתם יודעים על אותו איש. זה מה שמאפיין גיבורים ואנשים גדולים מהחיים, הם לא עושים ביג דיל מהיותם כאלה.

הנה האיש שעשה הכי הרבה ימי מילואים בשנה ובכלל. זה מזכיר לי את מה שנתן זהבי אמר כאשר חברו שמואל (סאמק) ינאי נפטר.

אתה צודק זהבי, הפכנו לקקה של מדינה שלא יודעת לעשות כבוד לאלה שהקימו אותה.

אלוף ימי המילואים בצה"ל.

זהבי מספר על חברו שמואל ינאי

זהבי מספר על הלווית שמואל ינאי שהשתתפו בה רק 90 איש לעומת הלווית רב שהשתתפו בה 90 אלף איש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים איתך,

כל שנה אנחנו מאבדים אנשים חשובים, שבאמת תורמים מעל ומעבר למדינה, ואפילו לא מזכירים אותם.

קקה של מדינה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני אתך במקרה הזה, אף פעם לא ידעו להוקיר אצלנו את אלו שצריך להוקיר. אדם משכמו ומעלה. אני מאחל למשפחה שלא ידעו עוד צער.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני מסכים איתך,

כל שנה אנחנו מאבדים אנשים חשובים, שבאמת תורמים מעל ומעבר למדינה, ואפילו לא מזכירים אותם.

קקה של מדינה.

לאותם אנשים פשוט אין עדת מאמינים כמו שיש לרבנים למשל. אלה אנשים צנועים שלא צועקים בראש חוצות ומציגים את פועלם לכל דורש.

לא יודע איפה זה פורסם, אבל סיפרו לי שהגרופים של הרב ניפצו 10,000 אייפונים והם מאמינים שזה יעזור להבראתו. אם זה נכון זה מראה עם מי יש עסק.

פורסם

בשביל להוקיר תודה או אפילו לספר על הבנאדם סיפור, לא צריך שאותו אחד יצעק בחוצות.

תאמין לי, שיש אנשים שמכירים את האנשים שעושים עבור המדינה הרבה, פשוט לא זוכה לפרסום.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
לאותם אנשים פשוט אין עדת מאמינים כמו שיש לרבנים למשל. אלה אנשים צנועים שלא צועקים בראש חוצות ומציגים את פועלם לכל דורש.

לא יודע איפה זה פורסם, אבל סיפרו לי שהגרופים של הרב ניפצו 10,000 אייפונים והם מאמינים שזה יעזור להבראתו. אם זה נכון זה מראה עם מי יש עסק.

היו נותנים ל 10,000 ילדים חילוניים את האייפונים והם היו מתפללים לשלומו של הרב לדעתי היה עוזר יותר.

פורסם

רעיון לעסק - להרעיל רב ולהפיץ שמועה שריסוק 100 יחידות מרצדס S63 AMG תביא להחלמתו (רעיון למשל אם אתה בעלים של כלמוביל)

פורסם

מסכים מאוד. נמאס כבר מהפסטיבל הזה סביב מצבו של הרב. הבן אדם בן פאקינג 93. תנו לו כבר ללכת בשקט. כותרות ראשיות באתרי החדשות, כן שמו לו קוצב לב, לא שמו לו קוצב לב, מצבו יציב, מצבו לא יציב. די, זה כבר לא מעניין (אותי לפחות).

אכן אדם דגול הלך לעולמו והוא לא קיבל כותרת ראשית

פורסם

אני רחוק מהדת, ומילואימניק, ולמרות זאת אני חושב שהגזמתם קצת. עובדיה יוסף הוא באמת אחד מגדולי הרבנים בדורינו, וככזה יש לו חשיבות רבה עבור ציבור עצום, וודאי יותר רחב מציבור עושי המילואים. ללא שום קשר לאם אני מסכים עם דעותיו או דרכיו (ואני ממש לא), מדובר על אדם שהטביע את חותמו ובצורה משמעותית. אני חושב שההשוואה המתייחסת לכמות הכדורים שכל אחד ירה היא מגוחכת במקרה הטוב, ולא בא לי לכתוב מה היא בעיני במקרה הרע.

אין בכך מלהפחית מכבודו של יעקב מרר ז"ל, אבל ע"מ לעשות כמות כזו של ימי מילואים לא נדרש אדם יוצא דופן מבחינה רוחנית. הקרבה ואמונה במדינה בהחלט, ועל כך יש לי הרבה הערכה.

ויותר מכך - כרגע בווינט הכתבה על מרר ז"ל מופיעה עם תמונתו במדור החדשות, ושום אזכור לעובדיה יוסף.

Having said that, הפסטיבל סביב מצבו של עובדיה בהחלט מוגזם ומגוחך, אבל לא חריג ברמה התקשורתית שהורגלנו אליה סביב כל "סלב" אחר, וודאי מוויינט. יש בי גם בוז ציני כלפי הקריאות להשמדת אייפונים או התפילות הפנאטיות, ואף מילה לרופאים שמחזיקים את כבוד הרב חי. תנו כמה אייפונים לכל רופא כאות תודה על מאמציו, זה בטוח יהיה יותר יעיל לשיפור מצבו של הרב.

אגב, האנשים שתרמו הכי הרבה למדינה במערכת הביטחון ולא המשיכו לפוליטיקה ישארו כנראה עלומים לנצח, ואני יכול לחתום לכם שאין להם שום בעיה עם זה, ואולי אפילו מאוד שמחים על כך. חשיפה היא הדבר האחרון שמעניין אותם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הפסטיבל סביב עובדיה יוסף מעיד הרבה על המדינה שלנו, ולא לטובה. האיש מחרחר מדון ומפלג את המדינה, היה ראוי להוקעה על הרבה מדבריו - החל מיחסו לנשים וכלה למי שאינו מעדת מאמיניו האישית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין בכך מלהפחית מכבודו של יעקב מרר ז"ל, אבל ע"מ לעשות כמות כזו של ימי מילואים לא נדרש אדם יוצא דופן מבחינה רוחנית. הקרבה ואמונה במדינה בהחלט, ועל כך יש לי הרבה הערכה.

ויותר מכך - כרגע בווינט הכתבה על מרר ז"ל מופיעה עם תמונתו במדור החדשות, ושום אזכור לעובדיה יוסף.

Having said that, הפסטיבל סביב מצבו של עובדיה בהחלט מוגזם ומגוחך, אבל לא חריג ברמה התקשורתית שהורגלנו אליה סביב כל "סלב" אחר, וודאי מוויינט. יש בי גם בוז ציני כלפי הקריאות להשמדת אייפונים או התפילות הפנאטיות, ואף מילה לרופאים שמחזיקים את כבוד הרב חי. תנו כמה אייפונים לכל רופא כאות תודה על מאמציו, זה בטוח יהיה יותר יעיל לשיפור מצבו של הרב.

.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני רחוק מהדת, ומילואימניק, ולמרות זאת אני חושב שהגזמתם קצת. עובדיה יוסף הוא באמת אחד מגדולי הרבנים בדורינו, וככזה יש לו חשיבות רבה עבור ציבור עצום, וודאי יותר רחב מציבור עושי המילואים. ללא שום קשר לאם אני מסכים עם דעותיו או דרכיו (ואני ממש לא), מדובר על אדם שהטביע את חותמו ובצורה משמעותית. אני חושב שההשוואה המתייחסת לכמות הכדורים שכל אחד ירה היא מגוחכת במקרה הטוב, ולא בא לי לכתוב מה היא בעיני במקרה הרע.

על איזה רב עובדיה אתה מדבר? על הרב שקבע שצריך לנפץ את כל המצבות עם תאריך לועזי? או אולי הרב שקבע שאסור לרופא יהודי לטפל בגוי בשבת? או אולי לרב שקבע שמי שלומד בבית ספר חילוני הוא רשע או שמי שמלמד בבית ספר חילוני הוא רשע?

אבסורד, מילא, היית מדבר על יונתן נתניהו ז"ל, ישראל טל ז"ל, ישראל טילן ז"ל, צביקה גרינגולד (כוח צביקה), אביגדור קהלני, תא"ל נתי גולן ז"ל, משפחת אהרונסון (ניל"י) ועוד רבים רבים אחרים הייתי מסכים איתך ללא עוררין. בלי שום קשר לרב עובדיה, הדת לא תרמה במאומה להקמת המדינה ולשמירה על בטחונה.

שים לב אגב, שים לב להבדלים של מדינת ישראל של 1976 (מבצע אנטבה) ולישראל של 2006 (חטיפת גלעד שליט). מה ההבדל בין השניים?

אני לא מבין מדוע ערכו את הכותרת של השירשור אבל אם כבר ערכו אותה למה שהיא היו צריכים לרשום, "מדוע הרב עובדיה חשוב יותר משיאן ימי המילואים בצה"ל" ולא להיפך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

לעורך הכותרת. שמואל ינאי לא היה שיאן ימי המילואים. הזכרה של שמואל ינאי ז"ל באותה שורה עם עובדיה יוסף היא חטא.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%90%D7%9C_%D7%99%D7%A0%D7%90%D7%99

פורסם

סרברל קורטקסט, סתם כשאלה כללית: יש אנשים שאתה חושב שהם "תרמו למדינה" או לעם היהודי מספיק ומגיע להם הכבוד המירבי, והם לא מרקע צבאי כלשהו?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...