Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרי עד 7,000

קלוקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מעוניין לקנות רכב מסחרי כדי להעמיס עליו דברים וכו' .

רציתי לשאול מה אתם חושבים על הברלינגו והקנגו , האם כדאי ? .

מה חשוב לבדוק בהם ?

ואילו עוד מסחריות כדאי לבדוק .

תודה רבה .

פורסם

אני לא הייתי מציע לקנות מסחרית בכזה מחיר,כי הם יהיו גמורות.

אם כבר אני מציע את הדובלו הכי חזקה ועם תא מטען הכי גדול.

חשוב לבדוק שהטורבו לא שורק,שהרכב לא מעשן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיה פרג'יו מיניבוס עם דיזל אטמוספרי יכולה להתאים מבחינת מחיר. מנוע יחסית פשוט - אמור להחזיק מעמד אם טופל באופן סביר. יש גם מיצובישי L300.

יחד עם זאת אני מציע לפחות לשלש את הסכום עבור מסחרית, אחרת כל ההפרש ש"הרווחת" יילך על תיקונים אין סופיים. רכב שחוק מת בתחזוקת שבר בקושי נושם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני לא הייתי מציע לקנות מסחרית בכזה מחיר,כי הם יהיו גמורות.

אם כבר אני מציע את הדובלו הכי חזקה ועם תא מטען הכי גדול.

חשוב לבדוק שהטורבו לא שורק,שהרכב לא מעשן.

התחזוקה שלה זולה ?

אני יכול לבדוק בעצמי את הטורבו או שעדיף לעשות בדיקה .

תודה רבה .

פורסם

אני טיפלתי בה במורשה אז זה עלה בהתאם,אבל כשתיקנתי בהתחלה במוסך רגיל אז לא,כול הפילטרים עולים כמו אצל רכב רגיל,מה שכן החיסרון בדיזל שנסע הרבה זה משאבת סולר והטורבונשמאוד יקרים.

אני מאוד אהבתי את הדובלו,בפנים היא יחסית שקטנה,מבחינת מנוע היא משאירה חצץ לקנגו ולברלינגו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש לך עודף כסף אז הייתי ממליץ על דובלו. רק להחליף קלטצ 3500 שח לא במורשה. מנסיון עם קנגו עם 150000 קמ,דובלו עם 180000 קמ וברלינגו עם 420000 קמ,הברלינגו הכי אטית אבל הכי נוחה ואמינה.

פורסם

אגב לגבי נוחות,בדובלו כמו שהייתה אצלי הייתה גירסה שמסוגלת להעמיס כ 470 קילו לעומת 615 בשאר,וכול פעם התפעלנו מהנוחות שלה,אגב בזמנו במגזין הגה גם צוין לגבי כך שיש את 2 הגירסאות,לא יודע למה זה ככה.

פורסם

ב-7000 ש"ח תוכל לקנות את הצרות של מישהו אחר. תוך חודש-חודשים תשאיר פי 2 מסכום הקניה במוסך.

שורה תחתונה - לא בתקציב הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...