Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע הבא אני מתכוון להשחיר חלונות לאיביזה שלי, לרשימת הגמר הגיעו החברות הנ"ל,

יש מישהו שמכיר? יודע לכוון אותי לאן עדיף להגיע?

בשורה התחתונה מה שחשוב לי זה עבודה מקצועית מחומרים איכותיים שברגע שאני יוצא מהמקום אני לא אצטרך לחזור.

המחירים שלהם פחות או יותר זהים, עכשיו אני רק צריך חוות דעת על המקומות הללו.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

יש לך את דוד מאודיבה ארט בנתניה עם סאן פילם אין לי ניסיון אבל עם סאנק יש, דוד מאודיבה ארט טוב מהם בכמה רמות לדעתי!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

דוד מאודיבה גם יקר מהם בכמה רמות...

השאלה היא אם ההפרש שווה את זה, מדובר בקרוב ל 500-600₪ הפרש. לא חושב שיש סיבה לשלם מחיר כזה גבוהה, מה ההבדל בינו לבין האחרים שציינתי??

פורסם

דווקא שאני בדקתי הוא היה זול מהם, תנסה לדבר איתו על המחיר, העבודה שהוא עושה היא ברמה מאד גבוהה והוא פדנט רציני, כאשר ציפיתי חלק ברכב אצל סאנטק המדבקה החלה לדהות לאחר חצי שנה, כיום ברכב הנוכחי לאחר שנה וחצי לאחר עבודה של דוד הציפוי לא מראה שום סימן של החלשות.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני ביצעתי בסאן פילם ברמת גן את כל החלונות כלל שמשה קדמית , יצאתי מאוד מרוצה עבודה מקצועית מאוד.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

הם גם היו בשיקולים שלי הבעיה היא המרחק, אני מתרכז בעיקר ב Suntek ו Sunfilm משיקולי מרחק וגם כי נראה שמדובר על חברות רציניות שמתעסקות בתחום הרבה זמן ונותנות אחריות של 10 שנים על עבודה וחומר.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

התחלתי לברר על ציפוי לרכב, סאנטק זולים בהרבה מאודיבה ארט. השאלה היא באמת מי יותר איכותי, כי לא מדובר כאן בציפוי לשמשות אלא לרכב.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
התחלתי לברר על ציפוי לרכב, סאנטק זולים בהרבה מאודיבה ארט. השאלה היא באמת מי יותר איכותי, כי לא מדובר כאן בציפוי לשמשות אלא לרכב.

אם הציפוי הוא לרכב אזי יש 3 חברות מובילות בלבד

סאנטק אכן מעולים

קובי

:-)

פורסם

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...