Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחר אני מעביר בעלות על רכב, וראיתי שבדואר בדיקת שעבודים עולה משהו כמו 80 ש"ח.

נכנסתי לאתר של רשם המשכונות, בדקתי אם רשום משכון לפי מספר הרכב וקיבלתי קובץ PDF שאומר:

https://nesach.justice.gov.il/mashkonot/forms/fMashIyunMishkun.aspx

משרד המשפטים מדינת ישראל רשם המשכונות

על פי תקנה 13 לתקנות המשכון )סדרי רישום ועיון(, התשנ""ד - 1994

תוצאות עיון מקוון

הריני לאשר בזאת כי בתאריך 10/09/2013 בשעה 23:20 נערך עיון במאגר הממוחשב הארצי של רשם המשכונות

ולא נמצאו רישומי משכונות, לפי כלי רכב שמספרו: XXXXXXXXX

נתוני המאגר מעודכנים מה- 01/04/1994 ועד ל- 10/09/2013 בשעה 21:53

שולמה אגרת עיון בסכום של 10.00 ש"ח באמצעות שרת התשלומים, אסמכתא משרד המשפטים: XXXXXXX מיום

10/09/2013

האם הבדיקה זהה לבדיקה בדואר? או שעלי לבדוק גם אצלם ולבזבז עוד 80 ש"ח? (הבדיקה באתר רשם המשכונות עלה לי 10 ש"ח).

תודה!

שלומי

פורסם

מבחינת תוצאת הבדיקה - זאת אותה תוצאה.

ההבדל היחיד הוא מבחינת קבילות במקרה של משפט.

הבדיקה בדואר - קבילה בבימ"ש.

הבדיקה דרך האינטרנט - יתכן שלא תהיה קבילה (אך לא בוודאות) - זה גם כתוב באתר של רשם המשכונות.

אם אתה רוצה בדיקה שתהיה קבילה בבימ"ש - אתה יכול גם לגשת ישירות לרשם המשכונות, לשלם אגרה בסכום של כ-32 ש"ח (לקוח מהזכרון, לא בדקתי), ולקבל תוצאת בדיקה רשמית שתהיה קבילה בבימ"ש (במקרה הצורך).

אני אישית הסתפקתי בבדיקה דרך האינטרנט.

פורסם

) נסח משכון - אישור על קיומו/אי קיומו של משכון שבוטל.

הלקוח יוכל לצפות במידע, לשמור אותו ולהדפיסו.

עיון זה מהווה אסמכתא רשמית מאת רשם המשכונות (על פי תקנה 13 לתקנות המשכון (סדרי רישום ועיון), התשנ"ד–1994, ותקנות המשכון (סדרי רישום ועיון) (תיקון), התשס"ה - 2005).

מאתר רשם המשכונות

הבדיקה קבילה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...