Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לטיול בשרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

מחפש טיול באיזור נתניה הרצליה.

עדיפות לטיול עם מים.מסלול קליל

המלצות?

שבת שלום

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

לא בדיוק באותו איזור - אלא במרחק 20-30 דקות צפונה - פארק אלונה. אלה המעיינות שבהם מתחילה אמת המים לקיסריה, יש קטע הליכה חביב בתוך מנהרה חצבה בסלע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נחל תנינים (ו"אמת התנינים" אם הטיול מכוון לילדים) מתחבר יפה עם פארק אלונה שהזכרתי, עם קיסריה, ויש באיזור עוד אי אילו אתרים מעניינים. השאלה היא באיזה הרכב יוצא פות"ש וכמה זמן עומד לרשותו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נחל אלכסנדר וגשר הצבים.

1+ ובשישי שבת לא לוותר על פיתה עם לבנה או סמבוסק כבש אצל כיוף,כביש 5700 לפני מעברות,לכיוון דרום.יש גם פיתה עם שוקולד לילדים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
1+ ובשישי שבת לא לוותר על פיתה עם לבנה או סמבוסק כבש אצל כיוף,כביש 5700 לפני מעברות,לכיוון דרום.יש גם פיתה עם שוקולד לילדים.

Amen, brother!

:mm_yeah:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה:)

ותודה על ההצעה של הפיתות:)

שבוע הבא נחליט ונעדכן.

ועם איזה רכב אני אצא?

או עם רכב חדש מידי או עם רכב ישן מידי.

ככה שלערב את הרכב לא בא בחשבון;)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

האתרים שאני הזכרתי אינם בעייתיים מבחינת גישה ברכב. בכל זאת - לאור הלכלוך שנוטה להצטבר בטיולים - בד"כ אני אעדיף את הרכב הישן יותר עם הוא לא נוטה להתקע.

פורסם
תיקון קטן: חבל שאני נשוי וחבל שאתה גבר :wink:

תיקון קטנטן: חבל שאני גבר ושאתה נשוי :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...