Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שותה דלק עושה 1:13.4 בנסיעה בינעירונית קרית אונו -ירושלים בית שמש וחזור .

עם האלטו הייתי עושה בקלות 1:18 בלי להתאמץ עדיף לסבול עם הקטנוע ( אלטו ) ולא עם היונדאי צריך לגרור תחנת דלק איתה

רכב מיני ששותה כמו משפחתי בצריכת דלק כזאת עדיף יונדאי אקסנט או מאזדה פשוט עבודה בעיניים .

פורסם

ואו! תודה! עכשיו אני בחיים לא אקנה את הרכב הזה!!!

תגיד, אתה רציני? :shock:

דבר ראשון זאת צריכת דלק סבירה לגמרי, לא פירטת על סגנון נהיגה, כלום

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

כמה זמן יש לך את הרכב ? לא מודדים צריכת דלק לפי נסיעה אחת או יום שימוש אחד, זה נמדד לאורך זמן.

כמו שאמר New Vegas, לא פירטת על סגנון הנהיגה שלך ועל הדרך שבא נסעת (פקוקה ? הררית ?) ועוד פרטים חשובים.

טוב שלא הגזמת, "צריך לגרור תחנת דלק אחריה", אפשר לחשוב שזה גיפ שעושה 1:4.

נ.ב - מה זה קשור ל"ייעוץ ברכישת רכב" ?

פורסם

שני הרכבים ידניים? אוטומטיים? אחד אוטומטי והשני ידני?

איזה מנוע הי לשני הרכבים?

יש הרבה מאוד משתנים שצריך לקחת בחשבון כשמשווים צריכת דלק.

פורסם

המנוע חלש , סובלים ובסוף מקבלים צריכה של 1:13-4 בנסיעה בינעירונית בטח בעיר היא עושה 1:9 לא פלא שיש תביעה מאורגנת נגד קיה ויונדאי על הטעיה בצריכת הדלק .

האלטו אולי פחות נוחה ופחות אוטו אבל בסופו של דבר עושה 1:16 במקרה של קטסטרופה והיא לא נופלת בהרבה מה I10 .

" צריכת דלק סבירה " אה באמת תודה :) , נסעתי 80-110 .

אני שוכר את הרכב כבר כמה ימים והממוצע הקבוע הוא 1:13-14 ידני שעשיתי צריכה של 1:17-22 נסעתי על 40 .

וחשבתי שהפנדה זה " מכה " מסתבר שה I10 היא חברה טובה במועדון המיני ששותות דלק כמו גמל .

פורסם

חכה שתגלה מה צריכת הדלק של קטנוע 125 סמ"ק, בכלל תעוף מרוב אושר...

ממתי צריכת דלק הפכה להיות הקריטריון היחיד לבחירה רכב? ממתי צריכת דלק סבירה של 14 קילומטרים לליטר מצריכה את המילה זהירות בכותרת? נסחפת...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שמה שהוא מנסה להגיד זה שזו לא צריכה סבירה לרכב כזה. לעשות 14 ק"מ לליטר בנסיעה בין עירונית אפשר גם עם כל משפחתית אוטומטית..

פורסם

וחשבתי שהפנדה זה " מכה " מסתבר שה I10 היא חברה טובה במועדון המיני ששותות דלק כמו גמל .

עכשיו אני יודע שאתה חרטטן :shock: הפנדה לא יורדת בבין עירוני עם מזגן, מצריכת דלק של 1:19, כשנוהגים על 110 בערך.

אם נוהגים כמו סבתא אפשר גם לעבור את ה-1:20 והלאה...

• תוכן חדש...