Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צימר ברמת הגולן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

תקופת החגים מתקרבת, ואני מחפש המלצה לצימר לזוג ברמת הגולן ללילה אחד בחול המועד סוכות.

מרוב צימרים אני לא יודע מה לבחור, ופה אני אודה לעזרתכם. התקציב שאני מחפש הוא עד 700ש"ח ללילה, כמובן שעדיף פחות.

אריאל

פורסם

חסרים פה המון פרטים שיכולים להיות חשובים לך או לא .

ג'קוזי , סגנון מבנה (עץ \ מערה \ וילה) , יש מבודדים מאוד ויש כאלה שממש צמודים לבעל הבית\צימרים נוספים , חשובה איכות הטלויזיה או לא ועוד מלא פרטים .

קל מאוד להתבלבל , ואין דבר יותר מדכא מצימר שכולם ממליצים , נראה טוב בתמונות , ואז אתה מגלה שיש לך קיר משותף עם בעלת הבית ועוד אחד עם הרפת של הקיבוץ .

הייתי בכמה טובים , אני אישית מאוד אוהב את פסגת מתת ביישוב מתת .

לא תמצא שם פאר וגם הטלוויזיה מאוד פשוטה , אבל הנוף מדהים גם מהג'קוזי , יחסית מבודד , הכל עשוי עץ , הבעלים מקסים וקב"ט היישוב , חניה נוחה ופרטית , יש גם קמין וסאונה לא יודע עד כמה רלוונטי לך .

בדוק באתר הפסגה , וגם בפורום צימרים בתפוז (בתקופה קצת פחות עמוסה גם תקבל הצעות מחיר מגונות אם תפרסם בתפוז שאתה מחפש צימר) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אוקיי, אשתדל לענות על כמה שיותר.

מה שאני מחפש זה צימר מבודד, רצוי עם נוף יפה(אם יש לכנרת אז בכלל נהדר), לא מחפש משהו מטורף מבחינת אבזור אבל גם שלא יהיה דל לחלוטין. סגנון הבקתה לא קריטי בכלל, אם זה נראה טוב בתמונות ומתאים לי בעין אז אני אלך. אני ממש פתוח להצעות.

פורסם

קריטי רמת הגולן - גליל מערבי - גליל עליון?

אם זה לא עניין של קרבה למקום ספציפי , ואתה לא מסתכל על כמה עשרות שקלים דלק , לדעתי תוריד את זה מהמשוואה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני והחברה היינו בזה:

http://www.aaa.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9F_%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D.html?gclid=CNHYk_eI9rgCFYdc3godzHUAiA

מאוד ממליצים. היה ממש כיף, הארוחת בוקר טובה מאוד, הנוף מדהים והצימר שקט, נקי ומבודד. וגם המארחת מאוד מאוד נחמדה!

פורסם

Moonlight Theory

רמת הגולן זה חשוב כי החברה רוצה מקום שהוא במרחק נסיעה קצר לכנרת, משהו כמו רמות או חד נס יכול להתאים.

תודה לכולם על העזרה!

פורסם

ביבנאל יש צימרים מצוינים, גם במושבה מגדל ובמושבה כנרת, כולם במרחק של 5-10 דקות מהכנרת.

יש גם צימרים בגמלא, אבל שם לא הייתי, אז אני לא יכול להמליץ מנסיון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פויאנה בגולן (מספר דקות מגונן):

http://www.zimmer.co.il/premium.asp?site_id=2017

היינו פעמיים, שלחנו חברים שכבר היו פעמיים, שקט (בקיבוצים או במקומות מרובי יחידות לא שקט), יפה ויחס נהדר.

בשבוע האחרון של אוגוסט יש אצלם מבצע: 500 ש"ח לזוג ללילה (לא כולל אוכל).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
m3x7r3m3

תודה! יש לך המלצה לצימר ספציפי?

לא כל כך כי בפעם האחרונה שהייתי ביבנאל היינו בצימר גדול ויקר יחסית, בפעם שלפני זה היה לפני כמה שנים אז אני לא זוכר שמות.

אבל אני יכול להגיד לך שכל מה שהיינו ביבנאל לא התאכזבנו, ואת הצימרים של מגדל וכינרת ראינו אבל לא התארחנו בהם.

יש גם בפורייה עילית, דווקא שם היינו במחיר שמתאים והצימר היה מדהים, זה נקרא הצימר השקוף, יש להם גם צימר סטייל מערה.

וזה הקישור אליהם

הצימרים נמצאים בשטח של הבית שלהם אבל די רחוק מהבית עצמו ומופרדים אחד מהשני.

לכל צימר יש חנייה פרטית צמוד ממש לצימר, אנחנו היינו בשקוף.

השקוף הוא לא באמת שקוף הוא צבוע מבחוץ, אבל האפקט מדהים מבפנים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היי

הייתי עם זוגתי בצימר "בקתה בטבע" ביישוב מסד.

הצימר מעולה, מבודד מאוד (בקתה יחידה) ומכיל ג'קוזי ענק וחצר ענקית לרשותך.

המחיר נכנס בתקציב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
לא ממש ברמת הגולן, אבל במרחק של 20~ דקות משם. בדיוק חבר לקח את חברתו לסופ"ש בקיבוץ גדות, איזור ה 650 ש"ח ללילה.

מקום נחמד מאד, אבל ממש לא צימר, אלא אירוח קיבוצי טיפוסי. הייתי בפסח לפני שנה עם המשפחה והיה מצויין, אבל לא בדיוק המקום לנופש רומנטי אלא לנופש משפחתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות! אני מתחיל לאסוף רשימה של צימרים שאחרי סקר מחירים קצר וצפייה בתמונות אוכל להחליט על אחד.

אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע!

• תוכן חדש...