Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת,התשובה שמצאתי:

Hard waxes are easier to spread thinly as its harder to load the applicator too much.

Soft waxes are easier to apply by hand as you can scoop a small amount out with your finger wheras hard waxes require your to rub your hand around the top of the wax to melt it.

Dodo used to say their hard waxes had the edge on durability and there soft waxes had the edge on looks.

Ive never seen any evidence to say that harder waxes will last longer on the car nor any to say that softer waxes look nicer once applied.

Personally i prefer the harder waxes for the ease of application.

לא הבנתי,SOFT מומלץ ליישם בצורה ידנית ו HARD עם מכונה? או שלא הבנתי כלום.

אשמח להסבר או לתרגום מדוייק של התשובה שלו .

העניין הוא שראיתי מוצר של DODO שנמכר באותו מחיר גם ב Hard וגם ב Soft ואני רוצה לדעת מה יותר מתאים לי.

אני איישם בעזרת פד בצורה ידנית.

תודה !

Miata ND2

פורסם

אין שום הבדל מהותי וחשוב מלבד נוחות והרגלים. בנוסף במרבית החברות בכלל לא תראה אפיון על ידי רך/קשה.

את הווקס ה-soft ניתן ליישם בקלות באופן ידני (הכוונה עם הידיים ממש :wave2:) ואת הקשה מיישמים עם פד ידני ולא בהכרח עם מכונה. זהו, עניין של הרגלים ונוחות.

בdudo juice אוהבים לאפיין חלק מהמוצרים על ידי soft/hard, בחברות אחרות עושים את זה פחות (לרוב מדברים על ווקס בתרסיס/ווקס נוזלי ו ווקס משחתי מבלי לשים דגש האם המשחתי הוא קשה או רך).

זה לא מעיד על אחוזי קארנובה ממה שידוע לי וגם לא מעיד על טיב ואיכות הווקס.

את שני המוצרים של דודו תיישם בעזרת פד ותקבל תוצאות טובות/דומות. את הקשה יהיה קל יותר ליישם היות והפד יספוג מעט ממנו בשל העובדה שהוא קשה ובווקס שמוגדר soft ניתן להגיע למצב של "מנת יתר" במידה והפד סופג יותר מדי מהווקס.

ניסיתי 2 מוצרים טובים של דודו, dodo juice blue velvet שהוא hard ואת המוצר dodo juice purple haze שהוא soft. שניהם מאוד נחמדים והריח שלהם מטריף חושים, העובדה שאחד קשה והשני רך לא הטרידה אותי ולא העסיקה אותי בזמן היישום, דאגתי ליישם בכמות קטנה כפי שאני עושה תמיד והתוצאות היו מעולות, בידינג מרשים, עמידות סבירה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...