Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעת שלי בגלל שיש לי נסיון בלשמוע שימועים שמוקלטים והיו לי מאות כאלה שתמללתי אותם לבית המשפט. ממליץ מאוד להקליט כי לך תדע מה יגידו לה לא חוקית בכל הקשור לזכויות.

החיים הם כמו....

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה"עברות" שמיוחסות לה הן:

דיבור בטלפון בזמן קבלת קהל (אי התיחסות לקהל הלקוחות)

סגירת המפעל בזמן שעות העבודה (לחצי שעה)

פתיחת המפעל באיחור.

האם זו סיבה לא לתת לה פיצויים ?

הלוואי שלא תקבל (התנהלות מגעילה), אבל הפסיקה קובעת שבאמת צריך להיות נזק מהותי ו/או מעשה פלילי על מנת שישללו פיצויים. מצד שני, הם יכולים למנוע ממנה פיצויים, ואז היא תצטרך לרדוף אחריהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הלוואי שלא תקבל (התנהלות מגעילה), אבל הפסיקה קובעת שבאמת צריך להיות נזק מהותי ו/או מעשה פלילי על מנת שישללו פיצויים. מצד שני, הם יכולים למנוע ממנה פיצויים, ואז היא תצטרך לרדוף אחריהם.

מז"א לרדוף אחריהם ? יש מערכת משפטית לא?

פורסם
הלוואי שלא תקבל (התנהלות מגעילה), .

אשמח לשמוע עצות כיצד להיות מפוטר בכדי לקבל את הפיצויים?

הרי יצא לי לראות בוס מניאק שיעשה הכל בכדי שתתפטר בכדי לא לשלם לך פיצויים.

והיה גם פעמים שהבטיח שאם תלך יפה הוא "ימליץ" לתת לך פיצויים.

אז למה לסמוך על זה?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

נכון שהתנהגות העובדת לא תקינה אבל אני חושב שזה נובע מהחוק העקום של הפיצויים ,

החוק היה צריך להיות כמו שנהוג בהיי-טק , שם לא חשוב אם מפטרים אותך או שאתה מתפטר , בשני המקרים אתה זכאי לפיצויים.

ככה לא נוצר המצב הנ"ל , למישהו מהצדדים לא נוח , מפרקים את החבילה ושלום.

פורסם

ומה אמור לעשות מעסיק שפתאום עובד שלו מתפטר, ובניגוד לחוק לא נותן לו התראה אלא "אני מתפטר אני לא מגיע היום"?

ולמה מגיעים פיצויים לעובד כזה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מוריד לו מהמשכורת על כך שהעובד לא נתן לו הודעה מראש לפי החוק. ככה היה לי לפני כמה שנים אבל לא יודע עד כמה זה חוקי ההורדה הזאת מהמשכורת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז זהו, שזה לא חוקי, אפילו אם העובד גנב, אין לכך השפעה על הפיצויים שהוא צריך לקבל.

בתור מעסיק עליך לשלם לו את הפיצויים והמשכורת האחרונה ואז להגיש תביעה לבית המשפט לקבל ממנו את הכסף.

אסור לבצע יותר קיזוזים כאלה ואחרים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חוקי ועוד איך.

http://www.moital.gov.il/NR/exeres/06DED874-C524-4C8E-8657-1C22DDEDA5EA,frameless.htm

מפנה אותך לסעיף 7ב'

"עובד שחדל לעבוד ולא נתן למעבידו הודעה מוקדמת להתפטרות כאמור בחוק זה, ישלם למעבידו פיצוי בסכום השווה לשכרו הרגיל בעד התקופה שלגביה לא ניתנה ההודעה המוקדמת."

את ההתייחסות לתקופה תוכל למצוא בסעיף 3\4

*אני לא מדבר על קיזוז מהפיצויים, אלא קיזוז מהמשכורת כפיצוי על חוסר בהודעה מוקדמת

פורסם

לצורך ההבהרה, אני מכיר את הסעיף.

חוקית "ישלם למעבידו" זה מרצונו הטוב של העובד או מכוח פסק דין של בית הדין לעבודה.

חוקית זה אומר שאסור עדיין למעסיק לקזז שום דבר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
חוקי ועוד איך.

http://www.moital.gov.il/NR/exeres/06DED874-C524-4C8E-8657-1C22DDEDA5EA,frameless.htm

מפנה אותך לסעיף 7ב'

"עובד שחדל לעבוד ולא נתן למעבידו הודעה מוקדמת להתפטרות כאמור בחוק זה, ישלם למעבידו פיצוי בסכום השווה לשכרו הרגיל בעד התקופה שלגביה לא ניתנה ההודעה המוקדמת."

את ההתייחסות לתקופה תוכל למצוא בסעיף 3\4

*אני לא מדבר על קיזוז מהפיצויים, אלא קיזוז מהמשכורת כפיצוי על חוסר בהודעה מוקדמת

בגלל זה קיים דר.סיקים

הרופא המומלץ למי שרוצה להתפטר מעכשיו לעכשיו כי הבוס שיגע אותו.

יוציא חודש-חודשיים ימי מחלה והופ שלום

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...