Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה מדהימה, כל הכבוד!

שאלה: היכן רכשת את הפד Lake Country Foam Wool?

הוא מיועד לעבודות חיתוך קשות,והשרת שריטות עמוקות נכון?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד תמיר! עשית עבודה מאוד יפה, הייתי אומר אתה קוסם: ממש הצלת את מכסה המנוע. אומנם חלק מהשריטות לא ירדו לחלוטין, אבל זה ניראה כבר במצב שאפשר בקלות לא לשים לב לשריטות (רק מי שממש מסתכל מקרוב ויודע מה הוא רואה יבחין).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אנשים , תודה רבה על הפרגון ! :)

yogev20 ,

המכונה נרכשה דרך GYMSHOP.

dprt ,

Lake Country Foam Wool אכן פד חיתוך , אך יש אגרסיבים ממנו כגון HexLogic צהוב.

הFoam Wool זה אחד הפדים שהכי כיף לעבוד איתם , חותך הרבה אבל משאיר Finish Gloss מעולה.

נרכשו דרך AutoGeek

פורסם

ברצינות.

רק שאצלי זה יותר גרוע: כל הגג וגם מכסה המנוע.

אבל לא כל כך הבנתי את השרשור, כנראה כי הרבה מהתגובות נכתבו בפרטי.

מה זה "דיטיילינג", ואיפה עושים את זה?

האם זה כמו פוליש?

האם זה יקר?

והאם לא כדאי פשוט לצבוע? האם זה הרבה יותר יקר?

יש לי איביזה בת שנה וחצי.

אשמח לעזרה.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

כשאומרים דיטיילינג בהקשר הזה, מדברים על חידוש הרכב - בעצם מה שעושים זה אכן פוליש.

יקר - תלוי אצל מי אתה עושה, אבל בוודאי שיותר זול מלצבוע את הרכב ויותר עדיף באופן כללי (כשאתה צובע את הרכב מחדש לא תמיד הגוון תואם לגוון המקורי, ובאופן כללי הערך יורד)

על דיטיילינג למכסה המנוע שילמתי תשלום סמלי והוגן - הרבה פחות מאשר אם הייתי צובע.

לא מכיר מקומות בצפון, אבל אתה יכול לנסות לחפש המלצות בהודעות בפורום או לחכות שמישהו ימליץ כאן.

פורסם
כשאומרים דיטיילינג בהקשר הזה, מדברים על חידוש הרכב - בעצם מה שעושים זה אכן פוליש.

יקר - תלוי אצל מי אתה עושה, אבל בוודאי שיותר זול מלצבוע את הרכב ויותר עדיף באופן כללי (כשאתה צובע את הרכב מחדש לא תמיד הגוון תואם לגוון המקורי, ובאופן כללי הערך יורד)

על דיטיילינג למכסה המנוע שילמתי תשלום סמלי והוגן - הרבה פחות מאשר אם הייתי צובע.

לא מכיר מקומות בצפון, אבל אתה יכול לנסות לחפש המלצות בהודעות בפורום או לחכות שמישהו ימליץ כאן.

ואיפה אתה עשית?

אם אפשר לשאול, כמה זה עלה לך?

פוליש אני יודע שעושים במכוני שטיפה. או שצריך מישהו מומחה?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

חברים יקרים תסלחו לי על הבעת הרגשות הכנה..

פותח השרשור,רק אנשים שאוהבים רכבים מבינים את גודל התסכול ממה שקרה לך,אכן מבאס מאד וזה לא משנה אם הרכב חדש או ישן.

תמיר,זה לא מובן מאליו לקחת את זמנך הפנוי ולהקדיש אותו לאדם שמעולם לא פגשת,כפי שאמרו לפני,התשלום הסימלילא גורע מהמעשה היפה שעשית..

מחמם את הלב לשמוע סיפורים כאלה בתוך ים החדשות הרעות שמגיעות מכל כיוון,הלוואי וירבו אנשים טובים,ומעשים טובים בארצנו.

תסלחו לי על החפירה ועל זה שלא התייחסתי לתוצאה המעולה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...