Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מערבל ידני של A.E.G לחברתי, השתמשה בו פעמיים והוא החזיר את נשמתו לבורא המיקסרים.

המוצר היה בן פחות מחצי שנה, לכן, פניתי לשירות קריסטל שנותנת שירות למוצרי A.E.G, במפרץ חיפה.

מסרתי את המוצר בתחילת מאי. לאחר כחודש מודיעים לי שהוא הגיע מתיקון ושהוא מחכה לי במחסן.

מכיוון ששעות הפעילות שלהם בעייתיות מאוד וזה עוד בלשון מעטה. ימים א'-ה' 9-16 שזה מה לעשות, בדיוק השעות שבהן אני עובד ובנוסף לזה הם נמצאים במקום דיי מסריח תרתי משמע.

בכל מקרה, התפנתי לפני כחודש ובכל זאת הגעתי בשעות הפעילות של המחסן. אני מגיע והם מסתבר החליטו להחזיר לי איזה מערבל ידני ישן של אמקור והם עוד מתווכחים איתי שזה שלי כי מודבקים על האריזה הפרטים שלי :shock: רק מה לעשות, על הטופס בכל זאת רשום מערבל ידני A.E.G והדגם שלו שממש לא קרוב אפילו למערבל של אמקור שהם ניסו לדחוף לי. אחרי ויכוח של דקות ארוכות הם התרצו, שיכול להיות שחלה טעות, והאחראי במקום הבטיח שהוא אישית יטפל בזה. דרשתי שהפעם לא אני אבוא לקחת את המוצר מהם אלא הם יביאו אותו אלי. הבטיחו שיטפלו ויהיו בקשר. לאחר עוד שבועיים, התקשרו ואמרו שהמוצר שלי, באמת הפעם, הגיע. הזכרתי להם את הבטחתם והנציגה טענה שלא אין מצב וזה, לאחר מכן אמרה טוב טכנאי יביא אותו ביום ראשון, הרבה זמן עבר ועדיין אין מערבל וגם לא דרך להשיג אותם, טלפון לשירות קריסטל ושם אומרים שאין להם טלפון של המחסן ושבכלל המחסן כן עובד בשישי. מתי שבמקום הם נשבעו שלא, ושאלתי כמה וכמה פעמים :shock: זו כנראה תודעת השירות במקומותנו. מיותר לציין, שמוצרים ששירות קריסטל קשור בהם לא ידרכו לא אצלי ולא אצלי קרוביי ומכריי. ראו הוזהרתם!

פורסם

אתר LASTPRICE לא קשור אליהם הרי. הם רק צינור. לשירות ואחריות צריך הרי לגשת לנותן השירות ופה מדובר לצערי בקריסטל.

פורסם

לא יודע איך זה באינטרנט, אבל במצב כזה אני בתור סניף ברשת חשמל גדולה הייתי לפחות מזכה אותך על המוצר ונותן לך לבחור מוצר אחר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לא יודע איך זה באינטרנט, אבל במצב כזה אני בתור סניף ברשת חשמל גדולה הייתי לפחות מזכה אותך על המוצר ונותן לך לבחור מוצר אחר.

זה לא מוצר שהיה אצלי שבוע או חודש אלא חצי שנה ואז התפגר. לא ניסיתי לדבר, את האמת, מול לאסטפרייס ואני גם לא מאמין שזה יעזור במשהו.

פורסם

שיתפגר גם אחרי 11 חודשים ו-29 ימים, ועדיין אתה זכאי לקבל שירות.

לפי האתר של לאסט פרייס יש להם שירות לקוחות, זו הזדמנות לבדוק אותו.

Just daily

פורסם
שיתפגר גם אחרי 11 חודשים ו-29 ימים, ועדיין אתה זכאי לקבל שירות.

לפי האתר של לאסט פרייס יש להם שירות לקוחות, זו הזדמנות לבדוק אותו.

רק בגלל שאתה כלכך מתעקש :-) אני אדבר איתם. אעדכן.

פורסם

דיברתי איתם. הם טוענים שלצערם אין להם איך לעזור לי וזה אמור להיסגר מול שירות קריסטל, הנותנת את האחריות למוצר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ. אחרי שהמיקסר הידני של AEG חזר אלי אחרי תלאות וייסורים, המתוארים במעלה השרשור. מאז השתמשנו בו פעם אחת בקושי. היום, הוצאנו אותו בפעם השנייה מאז שחזר אלינו, לצורך הקצפה. המכשיר עבד כחצי דקה לערך ואז התחיל להאט עד שעבד בקושי, וזה עוד במהירות הגבוהה, עד ששבק, כנראה לתמיד. המשך ההקצפה בוצעה עם מיקסר של KITCHENAID, שכמובן עמד במשימה ה"מפרכת" בגבורה.

האחריות עברה וכנראה גם אם לא, לא הייתי חוזר לבדוק את טיב השירות של קריסטל שוב. שכל אחד יסיק את המסקנות שלו :)

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

זרוק להם את המכשיר למחסן גם אם האחריות עברה ודרוש שיהיה פה ניקוי אורוות רציני. אין מצב כזה שמכשיר שובק חיים פעמיים ומתנערים מאחריות. העניין בלהיות לקוח בארץ, זה להוכיח לכל נותן שירות שלהוציא לקוח מרוצה יכול להיות קל, ולהוציא לקוח לא מרוצה אמור להיות (והולך להיות) סיוט מתמשך עבור נותני שירות גרועים. רק ככה תקבל את מבוקשך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם (נערך)

מוכר.

לפני כמה שנים רכשתי מהם מייבש כביסה. מסתבר שמאחר וזה היה במכרז המחיר היה כנראה נמוך מידי.

אז במשך חודש ניסו לשכנע אותי להחליף בדגם אחר כי זה חרא ומתקלקל וכשלא הסכמתי, אמרו לי שבגלל שזה מכרז אני לא זכאי להובלה.

כשהצעתי תשלום להובלה, תמחרו אותה ב 300 שקל..

בקיצור, גם כשנסעתי להביא את המייבש, פתאום לא מצאו אותו ופתאום התברר שזה במחסן אחר ובלה בלה בלה. עשו הכל כדי שאבטל את הרכישה אבל אני לא וויתרתי. 680 שקל למייבש לא הולכים ברגל :-D

אבל מה שכן, זה המוצר האחרון שאני רוכש מקבוצת קריסטל.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

לכם לפחות נתנו שירות.

אימא שלי רכשה כיריים 5 להבות (לא זוכר מאיזו חברה) ולהבה אחת סירבה להישאר דולקת. טכנאי החברה קבעו 4 פעמים ביקור ומה 4 פעמים רק פעם אחת מהשלוש שלא הגיעו טרחו בכלל להודיע.

כשכבר הגיעו הם ניסו להסביר שככה זה צריך להיות שאף פעם לא עובדות חמשת הלהבות.

אחרי מכתב מהמועצה לצרכנות הם הודיעו שיבוא טכנאי בתשלום לבדוק את הנושא. אימא שלי הרימה ידיים ותבעה רק את הקנס על אי הגעת הטכנאי, זרקה אותם לפח וקנתה בכסף הזה כיריים חדשות של חברה אחרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מוכר.

לפני כמה שנים רכשתי מהם מייבש כביסה. מסתבר שמאחר וזה היה במכרז המחיר היה כנראה נמוך מידי.

אז במשך חודש ניסו לשכנע אותי להחליף בדגם אחר כי זה חרא ומתקלקל וכשלא הסכמתי, אמרו לי שבגלל שזה מכרז אני לא זכאי להובלה.

כשהצעתי תשלום להובלה, תמחרו אותה ב 300 שקל..

בקיצור, גם כשנסעתי להביא את המייבש, פתאום לא מצאו אותו ופתאום התברר שזה במחסן אחר ובלה בלה בלה. עשו הכל כדי שאבטל את הרכישה אבל אני לא וויתרתי. 680 שקל למייבש לא הולכים ברגל :-D

אבל מה שכן, זה המוצר האחרון שאני רוכש מקבוצת קריסטל.

לא הבנתי אותך - קנית מלאסט פרייס או קריסטל?

Just daily

פורסם

לאסט פרייס היא חנות. בדיוק כמו טרקלין חשמל או שקם אלקטריק. אתה מזמין אצלם את המוצר והוא מסופק ממחסני היבואן, בכלל בלי לעבור בחנות. למעשה הוא רק מתווך את העסקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...