Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תחכה שתקבל את הרכב ותבדוק אם יש לך את האופציה, אם אין, זה פשוט בזיון. לשלם כל כך הרבה על כל כך מעט רכב ועדיין לא לקבל משהו בסיסי כמו מרים חלונות, דבר שיש לנו ב306 בת ה12.

מה הקשר? גם במאזדה של אמא שלי שעלתה 200K ש"ח אין מרים חלונות. ההתקנה היחידה שנעשתה בארץ הייתה של הקודנית והיא השביתה את הרכב פעמיים (רכב חדש בן חודשיים) עד שהתקלה סודרה. בגלל זה יש לי סלידה מהתקנות שלא דרך היצרן.

וכמו שנאמר פה כבר, באירופה ישנה תקנה שאוסרת התקנת מרימי שמשות ברכב.

אצלי בגולף דור 5 קיימת האפשרות של סגירת החלונות בלחיצה אחת (מקורי מהייצרן ללא שום תוספות בארץ). בדגמי גולף דור 5 שהגיעו לארץ לאחר שנת 2006 או אמצע 2005 הייצרן ביטל את האפשרות הזו בתוכנה של מחשב הנוחות.

מרק, אצלי בגולף החלונות נסגרים אוטומטית עם הנעילה. יש לך מושג אם אפשר לבטל את זה דרך הוואג-קום?

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הקשר? גם במאזדה של אמא שלי שעלתה 200K ש"ח אין מרים חלונות. ההתקנה היחידה שנעשתה בארץ הייתה של הקודנית והיא השביתה את הרכב פעמיים (רכב חדש בן חודשיים) עד שהתקלה סודרה. בגלל זה יש לי סלידה מהתקנות שלא דרך היצרן.

וכמו שנאמר פה כבר, באירופה ישנה תקנה שאוסרת התקנת מרימי שמשות ברכב.

מרק, אצלי בגולף החלונות נסגרים אוטומטית עם הנעילה. יש לך מושג אם אפשר לבטל את זה דרך הוואג-קום?

אחד רוצה לבטל והשני רוצה לאפשר את האופציה :-) .

בהחלט ניתן לבטל את האפשרות הזו במידה ויש ברשותך VAG-COM שמסוגל לתקשר עם מחשב הנוחות ואתה מכיר את כול הניואנסים של השינויים הנדרשים.

אתה יכול לקפוץ גם למוסך רון וייתכן שהוא יבצע עבורך את השינוי חינם אין כסף במידה ואין לחץ במוסך.

ראה דוגמא בקובץ המצורף.

Pages from MKV Vag-Com Tweaks.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
אחד רוצה לבטל והשני רוצה לאפשר את האופציה :-) .

בהחלט ניתן לבטל את האפשרות הזו במידה ויש ברשותך VAG-COM שמסוגל לתקשר עם מחשב הנוחות ואתה מכיר את כול הניואנסים של השינויים הנדרשים.

אתה יכול לקפוץ גם למוסך רון וייתכן שהוא יבצע עבורך את השינוי חינם אין כסף במידה ואין לחץ במוסך.

ראה דוגמא בקובץ המצורף.

תודה! אני אנסה את זה. אם לא יצליח לי אני אבקש מרון בטיפול הקרוב. תמיד חשבתי שאצלי זה תוספת חיצונית ולא דרך הוואג קום מכיוון שהסגירה היא אוטומטית בנעילה ולא בלחיצה ארוכה.

הסגירה האוטמטית סתם מעצבנת. לפעמים אני רוצה להשאיר את החלונות פתוחים מעט או את הגג פתוח, לא אוהב שהאוטו מחליט במקומי לסגור את החלונות.

VW Golf GTI 2006 Manual

• חודש מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם
בנהריה עלה לי 600 ש"ח אצל מישהו באמת מקצועי. יש עליו המלצות רבות. קיבלתי גם הצעה של חצי אבל לדעתי שווה את השקט הנפשי. אותו אחד אגב היה היחיד שהצליח לפתור לי את הבעיה שהייתה לי עם הקודנית.

איפה בנהריה? אצל מי?

פורסם

יש פה בלאגן.

בחלונות חשמליים (לא בכולם) יש מערכת בטיחות שמזהה כאשר החלון נתקל במשהו ועוצרת אותו.

"מרימי שמשות" שמתקינים בארץ סוגרים חלונות פתוחים בצורה אוטומטית עם נעילת הרכב (לחיצה אחת קצרה) - אני לא יודע איך הם משפיעים על אותה מערכת בטיחות.

האפשרות לפתיחת/סגירת חלונות באמצעות לחיצה ממושכת מגדירים דרך מחשב הרכב וזה בדרך כלל מגיע כאשר האופציה מאופשרת. אני *חושב* שכיום רכבים מגיעים מהיצרן ללא סגירת חלונות אוטומטית בגלל תקנת בטיחות כלשהי שכנראה אינה קיימת בארץ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מצטרף לשרשור,

קיבלנו השבוע קיה ספורטאג' והחלונות לא נסגרים אוטומטי עם נעילה,

אמרו שלא יתפסו אצבעות של ילדים בחלון,

אני מעוניין להוסיף את המערכת של הנעילת חלונות לרכב בלי שיהרס משהו במערכת החשמל של הרכב,

הציעו לי כבר 350 שקל אבל אני לא מכיר את העבודה שלהם ואני מעדיף ללכת על מקום שלמישהו יש ניסיון איתם,

יש איזה המלצות?

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

חברי הפורום היקרים

לכל אלה שקנו מכוניות חדשות, תקראו את ספר ההוראות של האוטו ואולי תגלו דברים חדשים ומעניינים אליו.

נכון יותר קל לרשום משפט אחד ולשים בסופו סימן שאלה, אבל התרד' הזה כבר עבר מעבר לאורך הרצוי לשאלתו, בנוסף אפשר לראות שאחידות בארץ זו מילה גסה. דגמים שונים יכולים לקבל בין עם זה אבזור שונה או הגדרות שונות.

לסיכום : לרוב אין סגירה אוטומטית של חלונות, רק בלחיצה רציפה על כפתור הנעילה.

• תוכן חדש...