Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גיבוב ההודעות. בנצי שוכח. הגיבוב זוכר


razmel

פוסטים מומלצים

  • תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • locomotive

    3548

  • rupni

    2410

  • SlowRide

    2157

  • Danix60

    1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

בוודאי

זה עם ידית פתוחה

IMG_20200929_180314.thumb.jpg.2e3ec9af73df11b4ac495445d7140996.jpg

 

וזה עם ידית סגורה

IMG_20200929_180308.thumb.jpg.bbb66c23acb98070aea4de4d8dea3a97.jpg

  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

בוודאי

זה עם ידית פתוחה

IMG_20200929_180314.thumb.jpg.2e3ec9af73df11b4ac495445d7140996.jpg

 

וזה עם ידית סגורה

IMG_20200929_180308.thumb.jpg.bbb66c23acb98070aea4de4d8dea3a97.jpg

 

בהחלט מספיק גדול

 

אנסה למצוא באחד הסופרים כי כל החנויות סגורות ונראה לי מוגזם לשלם 30 שח משלוח בתוך העיר על מוצר של 16 ש"ח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי, זה יכול להיות בסטנדים האלה שיש כף מעץ וכותש שום וכאלה דברים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ליאור כבר ענה, 10-12... 15 זה נראה לי יותר מדי, גם להמבורגר 15 זה יותר מדי.

 

אל תשתמש בתרסיס שמן, או שמן נורמלי אמיתי - או חמאה.

הטריקים האלה עם התרסיסים זה מיותר.

 

לא יודע מה מגישים ברויאל ביץ', אולי זה בכלל אפוי?

ברינגים יצא לי להשתמש או בשביל להכין קציצות המבורגר (אם כי אישית ויתרתי על להשתמש ברינג, זה לא קריטי, אני לא מסעדה.) או בשביל תוספות על ההמבורגר..

 

ליאור... קרוקס?.......

 

עריכה אחרונה על ידי David32
SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, David32 כתב:

אז ליאור כבר ענה, 10-12... 15 זה נראה לי יותר מדי, גם להמבורגר 15 זה יותר מדי.

 

15 להמבורגר דווקא נשמע לי זורם - להמבורגר דק

או 12 להמבורגר עבה.

10 יצא לי קצת קטן להמבורגרים.

 

התרסיס שמן דווקא עובד לא רע (שקניתי פעם באושר עד, מיובא מארה"ב בתרסיס דיי גדול).

משתמש בו בעיקר לחביתות או לשימון לתנור.

 

יש אכן שימוש במלונות בישראל ברינגים בשביל חביתות, בעיקר בשביל לשים עליהם תוספות וגם למנוע הידבקות של חביתה של לקוח אחד לחביתה של לקוח אחר.

 

וכן, קרוקס, הנעליים הרשמיות שלי לקורונה. כל עוד אני בבית, עובד מהבית אני עם קרוקס, כבר החלפתי זוג כששיחררו את הסגר, עברתי מכחול כהה לבז'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מחבב.

קצת חמאה/שמן קוקוס/שומן (עדיף של פרה נמוכה)/קוביות בייקון (זה יותר לגויים).

 

בכלליות יש לי בבית שמן בוטנים/תירס רק בשביל שניצלים (כי זין אני מבזבז על זה שמן יקר וטוב).

 

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

אחרי שמנסים חביתה עם חמאה אי אפשר לחזור להשתמש בשמן.

 

ולנושא הבא, איך לעזאזל פותחים את הדבר הזה? ניסיתי לסובב לשני הצדדים, לא זז מילימטר. מה אני מפספס פה? 

IMG_20200929_224606.jpg

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, SlowRide כתב:

אחרי שמנסים חביתה עם חמאה אי אפשר לחזור להשתמש בשמן.

 

ולנושא הבא, איך לעזאזל פותחים את הדבר הזה? ניסיתי לסובב לשני הצדדים, לא זז מילימטר. מה אני מפספס פה? 

IMG_20200929_224606.jpg

 

קיים כלי ייעודי לפתיחה של הרשת. לכלוך שמצטבר בין ההברגות גורם לקושי בפתיחה.

נסה לתת מכות קלות בעזרת פטיש+חתיכת עץ בכיוון הפתיחה (נגד כיוון השעון).

  • אהבתי 1

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום

מניסיון, פעמיים שלוש עם אלימות וזה מתחיל להתעקם.

מוכרים היום מוצר זהה ללא הברגה בכלל, זה פשוט מונח על המסגרת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

ניסיתי את כל השיטות שאני מכיר נגד כיוון השעון. עם מכות פטיש על מברג מהצד, להכניס פלייר פתוח בשני חורים ולסובב, שטפתי עם קצת אקונומיקה ומסיר שומנים כדי למוסס לכלוך, כלום. לא רוצה להרוס את זה במכות.

איך קוראים לכלי היעודי שאני אדע מה לבקש בחנות? לא רוצה להחליף את זה עכשיו, זה חדש מותקן בסך הכל 3 חודשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, itaysamurai כתב:

מניסיון, פעמיים שלוש עם אלימות וזה מתחיל להתעקם.

זה משפט נכון אוניברסלית, אפילו על מדינות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...