Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נחמד לגלוש בפורום מגובה 35000 רגל.

ו-m3 יקצר ל-M16. שיהיה ארוך ולא נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסוף ויתרתי על הקטע. אחרי שדיברתי עם ילד בן 15 על מכירת רובה האוויר שלו, הבנתי שאני לא ממשיך הלאה.

לחלום הבא, רבותי, לחלום הבא...!

גוסט, תודה על הרעיון בכל מקרה.

פורסם

מה הקטע עם כל אלה שזורקים נייר טואלט משומש לפח, ולא לאסלה?

עזבו שזה מגעיל, מה הביוב בבית שלכם כל כך מסכן, שנסתם מכל שטות? אתם מודדים כל קקי ששיש באסלה, ואם הוא קצת גדול, אז גם אותו דגים ומניחים בפח?

או שבבית אתם רגילים להתנגב עם עיתונים/מגזינים/בגדים ישנים, ומראה של גליל נייר טואלט בשירותים ציבוריים מכניס אתכם למצב unhandled exception?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עבודתי החדשה בהלפדסק בחברה גדולה חיזקה את המחשבה ודעתי לגבי בניאדם וטכנולוגיה.

קודם כל, אאוטלוק, אני לא יודע מתי חל התהליך הזה, אבל זה מרגיש לי שבנאדם יכול לשכוח להגיע לאזכרה של אמא שלו, רק כי זה לא כתוב לו בקלנדר שם.

אף אחד כבר לא זוכר כלום, המכשיר שבכיס מצלצל ואומר לרובוט-אדם מה עליו לעשות כרגע ולכמה זמן עליו לעשות את זה, לאדם יש צילצולים שונים לפעילויות שונות, ממש כמו הניסוי של פאבלוב.

מולטי-טסקינג, הכלכלה מכתיבה לנו עובדים שנדחקים אל הקצה בנוגע למטלות שעליהם לבצע בו-זמנית, קשה לי עם זה, אני לא בטוח שזו יכולת שמשתלבת לנו בצורה בריאה עם הביולוגיה שלנו.

המסכים השונים, מסך המחשב, הסלולרי, הנייד, הפלאזמה שתלויה על הקיר, כל אחד דורש תשומת לב, כל אחד עם חוקים משלו, הדברים נעשים מהר מידי, המודעות של האדם כמעט ולא קיימת, הכל על אוטומט, המחשבה מצטמצמת למספר גדול של חוקי IF-THEN נוקשים, מותר האדם מן הבהמה?

אני רואה אנשים שמסתובבים כמו זומבים בתחינה למטען, במבט כזה שעד עכשיו היה שמור בעיני למקבצי נדבות, החוטים הדיגיטליים, סדרה של אפסים ואחדות שמפעילים את היצורים הביולוגיים, אילו שאלוהים נתן להם מחשבה עצמאית, קח מהם את זה, האם הם ימשיכו לחכות לנצח לצלצול שיגיד להם מה לעשות עכשיו?

פורסם

~

לי אתה פשוט נשמע קצת אבוד, כאילו אכלת כמה פטריות מהסוג הלא טרי ועדיין לא נחתת מהטריפ. התצפיות שלך נכונות לדעתי אבל לא ברורה לי התועלת מזה שאתה חולק אותן עם הפורום. חוץ מאנטגוניזם זה לא יביא כלום. איש לא יבין ולא יתרשם.

נכון, life's a bitch and then you die, אבל זה עדיין לא סיבה להיות דכאוני ומאוכזב מכל העולם סביבך. יש מספיק דברים יפים בחיים האלה, אפילו בארץ. אולי כדאי שתתמקד בהם במקום בפילוסופיות שלך, או לחילופין תפתח בלוג/תצטרף לקבוצה רלוונטית בפייסבוק ותמצא לעצמך אוזן קשבת וקהל יעד רלוונטי.

פורסם

או שאתה יודע, אפשר לשנות גישה, ולהתייחס לטכנולוגיה שסובבת אותך כאל משהו שנועד לשרת אותך (שזה הייעוד של כל הדברים האלה מלכתחילה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מצחיק לראות אנשים סובלים בגלל מכשירים שאנשים אחרים המציאו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...