Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS בפחות מ-250 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי GPS של יתוראן שנסדק בו המסך . תיקון המסך עולה 250 ש"ח .

האם אוכל למצוא GPS פתוח בו אוכל לעדכן מפות בעתיד (של ישראל ואולי מפות נוספות) ?

המכשיר מיועד לאבא שקרוב לוודאי יעשה שימוש מזערי במכשיר ,אבל הוא רוצה GPS .

מעדיף לרכוש מחו"ל אך יכל להיות שרכישת GPS מחו"ל לא תהיה משתלמת מבחינה כלכלית לאחר מסים ואי אילו עלויות נוספות שאצטרך לשלם .

אשמח להמלצה בנושא

תודה רבה

פורסם
אין על זה מיסים ולחצי פורום יש את המכשיר הזה

http://www.pandawill.com/50-gps-navigation-system-4gb-avirm-500mhz-with-igo-map-software-24-languages-wince60-p33374.html

קניתי להורים של את הGPS הזה לפני מס' חודשים, לבסוף הם החליטו לא להשתמש בו.

אם אתה מעוניין אני מוכר אותו ב 180 ש"ח.

פורסם

המכשיר מגיע עם IGO ומפה של ישראל. אתה יכול לבקש לקבל את הIGO עם מפות של מדינה אחרת.

אני אישית אחרי שקיבלתי את המכשיר שידרגתי את הIGO והמפות לגרסא ההכי מעודכנת שיש היום.

פורסם

עם קניה מאסיבית של סמארטפונים, קרוב לוודאי שיד2 מוצף במכשירי ניווט שבקושי השתמשו בהם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קניתי להורים של את הGPS הזה לפני מס' חודשים, לבסוף הם החליטו לא להשתמש בו.

אם אתה מעוניין אני מוכר אותו ב 180 ש"ח.

אם זה עדיין למכירה, וTida-man לא רוצה את זה, תעדכן בבקשה.
פורסם

או אותי

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצצה.

הGPS האהוב על חברי הפורום אזל מהמלאי כבר המון זמן (SOLD OUT) וכנראה לא מחדשים.

יש למישהו מהאתר הזה (או אולי DX) המלצה על אותו מכשיר\משהו שדומה כמה שיותר? :)

תודה.

עריכה - מצאתי את זה - http://www.pandawill.com/4340-gps-5-inch-4gb-fm-mt3351-wince-50-navigation-system-with-igo-map-p54077.html

אבל יש לו רק 64מגה זכרון DDR SDRAM בעוד שלישן היה 128מגה SDRAM - לא יודע עד כמה זה משמעותי כי גם ככה המכשיר יריץ רק IGO (לא ישמש לדברים אחרים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

או אותי

חברי'ה לא שמתי לב להודעות שלכם.

כן עדיין רלוונטי.

דברו איתי בה"פ.

• תוכן חדש...