Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל פעם ב10 שנים שיגנבו לי רכב (אם בכלל), אני מעדיף להשאיר את כל הרשיונות והביטוח ברכב שיגנבו אותם עם הרכב,

מאשר כל פעם להוציא אותם איתי לבית ולהחזיר אותם לרכב בכל נסיעה.

גם אם זה במחיר של לשלוח תצהיר לביטוח במקרה גניבה, עניין של בדיוק 5 דקות יחסית לטרדה התמידית של לקחת/להחזיר את הרשיונות לרכב.

זה כמו מי שמפרק את פאנל מערכת הסטריאו/מצלמת דרך בכל יציאה מהרכב. לדעתי שווה לקחת את הסיכון בכך שזה ייגנב פעם ב' מאשר להוציא ולהחזיר את זה כל פעם ולהטרטר עם זה.

בחייאת ראבק- אני רוצה פשוט להיכנס מהרכב ולהתחיל לנסוע בלי טקסים מיוחדים כל פעם.

שלומי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הקטע שלכם?

רישיון נהיגה בארנק+הביטוח חובה+רשיון הרכב (טסט)

אצלי הם מאוגדים בניילון קטן בתוך הארנק.

להיסחב?

אפילו לא שוקל גרם.

פורסם

ואם שני אנשים משתמשים ברכב לסירוגין?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
מה הקטע שלכם?

רישיון נהיגה בארנק+הביטוח חובה+רשיון הרכב (טסט)

אצלי הם מאוגדים בניילון קטן בתוך הארנק.

להיסחב?

אפילו לא שוקל גרם.

אז מה נעשה אם אתה, אשתך ו3 הילדים משתמשים ברכב? לכל אחד נעשה קלסר שאיתו יסתובבו כשיצאו כל פעם לקנות חבילת מסטיקים בסופר?

כמובן שאני מגזים, אך הרעיון הובן.

חצי מהאנשים (או- חצי מהאנשים שאינם חברי CARSFORUM, העונים להגדרת "מוגלגים") גם ככה מתבלבלים עם כל הדפים/רשיונות ברכב ולוקח להם כמה דקות עד שהם מוציאים את הדף הנכון לשוטר הנחמד.

לדעתי הפיתרון הוא עדכון אופציה חדשה במסופי השוטרים שיסתנכרנו עם משרד הרישוי/חברות ביטוח וכך ידעו אם לרכב הנבדק יש ביטוח וטסט בתוקף.

אבל כמו שאחנו מכירים את מדינתנו ממלכת הבירוקרטיה, יקח להם איזה 30 שנה לעשות את זה אז לבנתיים פשוט נשים עותק מצולם של הביטוח+טסט בתא הכפפות ושלום על ישראל.

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

פורסם

מחזיק שני נרתיקים - אחד לכל רכב.

רכב אחד נמצא בד"כ אצלי ומבוטח רק לי ולאשתי, הרשיונות בתיק שלי (באותו תא עם המפתחות) ויוצאים רק כאשר אני יוצא ומשאיר את הרכב לפני הבית.

הרכב האחר מבוטח לכל הנהגים בבית (שני בנים, אשתי ואני) - הרשיונות + המפתחות נמצאים במקום קבוע כך שמי שזקוק לרכב לוקח אותם.

לא משאירים מסמכים ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...