Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

חזרתי היום מהעבודה, ובמעלה אדומים, למי שמכיר יש את כיכר 03/06. הנהג יצא מהתחנה, והחליט שלא בא לו לתת לרכב להממשיך בדרכו, ופשוט נדחף בלי הפסקה. מה עשתה נהגת הרכב? במקום לתת לחמור לנסוע ולהמשיך אחריו - נצמדה ונצמדה עד שנשברה לה מראת צד.

הנהג התחיל לקלל אותה ולצעוק "לא רוצה לתת לך פרטים, לכי לעזאזל", "שקרנית" ושאר פנינים.

הנוסעים כמובן התחילו להתלהם על הנהגת (שגם מצידה לא התנהגה כראוי, ולא ויתרה) ומה שנוצר זה פקק באורך של 300 מטר (עד הכניסה), נהג אוטובוס עצבני ומקלל, נוסעים משולהבים נגד הנהגת, ורק נוסע אחד עייף שלא היה לו כוח ופרש לצעידה עד הבית.

מה נסגר עם נהגי אגד? אתה נדחף ועוד מצפה שיתנו לך כי אתה ענק ומפגר? ומה היה קורה אם היא היתה באה במהירות והיתה ת.ד. עם נפגעים?

אני לפעמים לא מבין את הבבונים האלה שיושבים מאחורי ההגה באוטובוסים. אני כל כך מייחל לרגע שאוכל להרשות לעצמי רכב... זה פשוט ביזיון מה שהולך על הכבישים פה עם נהגי אגד.

סתם רציתי לפרוק את המטען המעצבן הזה.

המשך לילה טוב לכולם.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בניגוד למוניות שירות (ערסים מפגרים, לא כולם רק 99.999% אחוז מהם) אם יש רכב שכן מגיעה לו זכות קדימה (בנוסף לאמבולנס ושירותי הצלה למינהם כמובן) הרי שזהו אוטובוס.

בנס ציונה היתה תחנה מרכזית ממש מפגרת (היום היא קצת פחות מפגרת) כאשר יש שעות שאוטובוס לא יוכל לצאת במשך שעתיים אם לא ידחף. כל פעם שהייתי עובר שם הייתי משתדל להעצר כך שהאוטובוס יוכל לצאת מהתחנה (בעבר גם להיכנס).

אוטובוס זה לא משאית פוספטים. נהגים חייבים להפנים את זה!

עם זאת, לא לתת פרטים? זאת בריונות לשמה!

אני מקווה שלקחת את המספר והגשת תלונה בחברה שלו ובמשטרה (בתור אזרח צופה מהצד, כן?)

פורסם

מה הבעיה שלה לאפשר לאוטובוס לעבור?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה הבעיה? שאלה טובה. כנראה אגו. "לא מעניין אותי שזה אוטובוס ויש שם נוסעים, כשאני לבד באוטו הפרטי שלי, שמה ז*ן על העולם!!"

כמובן שגם לי הנהג סירב לתת פרטים. אך באגד יש פיצ'ר מיוחד שנקרא GPS. מספיק מס' הקו ושעה והם יודעים מי נהג. שיהיה לו בהצלחה עם התלונה...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אממ אבל אם זכות הקדימה שייכת לנהגת, הרי שהאוטובוס הוא זה שצריך לתת לה לעבור. נכון שהמשפט "אל תהיה צודק, תהיה חכם" משחק תפקיד חשוב בכביש, אבל יש פעמים שזה פשוט משגע איך שנהגים אחרים חושבים שהם מלכי הכביש ושמגיע להם הכל.

זה שהוא נוהג ברכב ציבורי לא נותן לו את האפשרות לגנוב זכות קדימה של נהגים בדרך.

זה שהוא לא הסכים לתת פרטים, היום כבר לא בעיה לאתר נהגים. יש GPS ובעזרת מספר אוטובוס\קו ותאריך ניתן לאתר את שם הנהג.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

זה כבר דוסקס בעבר ואין יותר מדי מה לעשות בנידון, נהגי אוטובוס מודעים לכך שהם שולטים במכונה מאיימת של 20~ טון וזה אוטומטית נותן להם את הפריווילגיה לצפצף על הסובבים אותם. החכמים "זורמים" עם זה, בעוד הטפשים/טעוני האגו ככל הנראה מאבדים מראת צד, במקרה הטוב.

פורסם

זה לא חדש שנהגי אוטובוסים נדחפים. במקרה הזה הנהגת באמת יצאה מטומטמת, הייתה צריכה לתת לו להמשיך לנסוע.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
אממ אבל אם זכות הקדימה שייכת לנהגת, הרי שהאוטובוס הוא זה שצריך לתת לה לעבור. נכון שהמשפט "אל תהיה צודק, תהיה חכם" משחק תפקיד חשוב בכביש, אבל יש פעמים שזה פשוט משגע איך שנהגים אחרים חושבים שהם מלכי הכביש ושמגיע להם הכל.

זה שהוא נוהג ברכב ציבורי לא נותן לו את האפשרות לגנוב זכות קדימה של נהגים בדרך.

זה שהוא לא הסכים לתת פרטים, היום כבר לא בעיה לאתר נהגים. יש GPS ובעזרת מספר אוטובוס\קו ותאריך ניתן לאתר את שם הנהג.

תאריך לא יספיק, אלא תאריך, ושעה בנוסף למס' הקו.

החמור יצר שם פקק רציני בדקה שהוא מתווכח "תסתמי את הפה שלך ותחזרי לאוטו!"

"לא רוצה. אני רוצה פרטים"

"אין פרטים"

"תן לי פרטים"

"לא רוצה לתת לך פרטים".

ככה אולי חמש דקות שלמות.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

חלק מנהגי אגד כבר אימצו את ההתנהגות של נהגי המוניות , לפני חודש נהג אוטובוס חתך אותי מימין בתוך צומת ,וכבר יצא לי לראות נהגי אוטובוס של אגד שדופקים רכבים חונים ומתעלמים כאילו דבר לא קרה .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

לא רוצה להכליל, ואולי סתם יוצא לי להיתקל נקודתית בנהגים מגעילים, אבל רמת השירות של חלק הנהגים כשאני נוסע באגד ירדה משמעותית. הגדילה לעשות נהגת לא צעירה בקו באר שבע - רחובות שהתנהגה לכל הנוסעים, וגם אלי בצורה מזלזל ומתנשאת תוך שהיא צועקת על הנוסעים שלא באים לה בטוב.

קקטוסולר ידנית

פורסם

באר-שבע - רחובות אלה קוים של חברת מטרופולין.

הנהגים (החדשים) היום אינם חברי אגד, ולפי מה שהבנתי מקבלים שכר זעום לעבודה מאוד קשה.

זה לא מצדיק את ההתנהגות, אבל זה יכול להסביר חוסר אטרקטיביות של המקצוע שמושך באופן טבעי אנשים פחות שירותיים.

פורסם

נהג של רכב ציבורי צריך להיות טוב יותר מנהג פרטי.

משמע גם דברים שמותר לנהג פרטי לא בהכרח מותרים לנהג ציבורי, כי הנהג הציבורי לא אחראי רק על החיים שלו ובני משפחתו, אלא על החיים של זרים גמורים ששילמו עבור הנסיעה.

על אחת כמה וכמה כשמדובר על עבירת תנועה שאסורה גם לנהג פרטי, אסורה לחלוטין לנהג ציבורי.

להוסיף חטא על פשע הוא גרם לתאונת דרכים בהתנהגות העבריינית הזאת.

אני ממש לא מבין את מי שמצדיק את הנהג אוטובוס הזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני אנסה לצלם היום את המקום ולהעלות לפה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אתה נדחף ועוד מצפה שיתנו לך כי אתה ענק ומפגר?

אוטובוס ממוצע של חברה גדולה ומוכרת בתחום...

אוטובוס של אגד.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...