Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהAutoGeek ביטלו לי את ההזמנה נכנסתי לאתר של Chemical Guys והזמנתי זוג מברשות שמתחברות לפד של המכונה.

נירשמתי לאתר ועשיתי Check Out , בעמוד של הבחירת תשלום לחצתי על Paypal ואז זה הכניס אותי לעמוד של Paypal שדורש שם משתמש וסיסמא כדי לאשר עיסקה.

לפני שהכנסתי שם משתמש וסיסמא וודאתי כמה יעלה לי משלוח אווירי של 600 גרם בגודל של 25X25X25 דרך buy2usa וגיליתי שזה 40 דולר(!!) אז סגרתי את החלונות של Paypal ושל CG וBUY2USA באכזבה בגלל שהמשלוח יקר מידי :(

באמצע הלילה אני מקבל מייל מCG שההזמנה בוצעה והיא יצאה אל פדקס עם טראקינג נאמבר.

עכשיו אחרי צהרים , הכנסתי את הטראקינג נמאבר שקיבלתי באתר של FEDEX והכתובת של Buy2USA כתובה שם, נכון לעכשיו זה כבר יצא מהמחסנים של CG והגיע למחסנים של FEDEX לכיוון BUY2USA.

נכנסתי שוב להזמנה באתר של CG וכתוב ששילמתי דרך PAYPAL , בוודאות לא השלמתי את ההזמנה ולא מופיע שום חיוב בPAYPAL!

מה תגידו על זה ? :roll:

פורסם
אחרי שהAutoGeek ביטלו לי את ההזמנה נכנסתי לאתר של Chemical Guys והזמנתי זוג מברשות שמתחברות לפד של המכונה.

נירשמתי לאתר ועשיתי Check Out , בעמוד של הבחירת תשלום לחצתי על Paypal ואז זה הכניס אותי לעמוד של Paypal שדורש שם משתמש וסיסמא כדי לאשר עיסקה.

לפני שהכנסתי שם משתמש וסיסמא וודאתי כמה יעלה לי משלוח אווירי של 600 גרם בגודל של 25X25X25 דרך buy2usa וגיליתי שזה 40 דולר(!!) אז סגרתי את החלונות של Paypal ושל CG וBUY2USA באכזבה בגלל שהמשלוח יקר מידי :(

באמצע הלילה אני מקבל מייל מCG שההזמנה בוצעה והיא יצאה אל פדקס עם טראקינג נאמבר.

עכשיו אחרי צהרים , הכנסתי את הטראקינג נמאבר שקיבלתי באתר של FEDEX והכתובת של Buy2USA כתובה שם, נכון לעכשיו זה כבר יצא מהמחסנים של CG והגיע למחסנים של FEDEX לכיוון BUY2USA.

נכנסתי שוב להזמנה באתר של CG וכתוב ששילמתי דרך PAYPAL , בוודאות לא השלמתי את ההזמנה ולא מופיע שום חיוב בPAYPAL!

מה תגידו על זה ? :roll:

אני מציע שלא תכנס בחודש הקרוב לשום אתר קניות לאור ההתפתחויות האחרונות :lol:

Pay pal היא מערכת אמינה (אני לא אוהב אותם אבל הם מאוד אמינים ואף בטוחים)

כנראה שבאמת שלמת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מוזר החיוב והזיכוי של AutoGeek הופיעו מייד בGmail שלי (כמו כל פעולה אצלם), לגבי CG לא קיבלתי כלום מPaypal

אני מקווה שהשליח לא יגיע לBuy2USA ויבקש מהפקידה תשלום :lol:

9:07 pm

Arrived at FedEx location

CARSON, CA

7:56 pm

Picked up

CARSON, CA

7:17 pm

Shipment information sent to FedEx

פורסם

יכול להיות שעשיתי דבר כזה. אבל עדיין Commit to pay זה רק אומר שהמוצרים שמורים לך עד שתשלם. לא שולחים מוצר לפני שמשלמים עליו.

ימים יגידו מה יקרה עם זה. אני אעדכן.

פורסם

ברגע שBuy2USA ייצרו איתי קשר ויגידו לי שזה אצלם ולא ביקשו תשלום אני ייצור עם CG קשר במייל.

אף אחד לא מרמה. יש פה אי הבנה וBUG במערכת.

פורסם

לא טענתי לרגע שאתה מרמה חס וחלילה וגם איני חושב כך, רק אמרתי שאני מקווה שלא תהיה אי הבנה וCG יחשבו כך או אחרת..

פורסם
אני מציע שלא תכנס בחודש הקרוב לשום אתר קניות לאור ההתפתחויות האחרונות :lol:

Pay pal היא מערכת אמינה (אני לא אוהב אותם אבל הם מאוד אמינים ואף בטוחים)

כנראה שבאמת שלמת.

הבעיה יכולה להיות אצל האתר ולא אצל פייפל, יכול להיות שהוא באמת הוציא הזמנה אבל לא שילם עד הסוף בפייפל (ליתר דיוק - אם זה הגיע לאתר של פייפל והוא לא הקיש את השם משתמש והסיסמא ולא לחץ על אישור תשלום הם לא ייקחו ממנו שקל), מה שכם יכול להיות זה שהם ראו את ההזמנה אבל לא ראו שזה עדיין לא שולם ושלחו את זה, בכל זאת המון הזמנות והרבה בלאגן והם כנראה רגילים שאנשים שמגיעים למצב של השלמת הזמנה משלמים.

תהנה מהמוצרים החדשים - אם אתה מהאנשים הטובים אתה תשלם להם מה שמגיע לא כולל המשלוח (צור קשר עם התמיכה).

( זה מה שאני הייתי עושה, אבל אני מכיר המון אנשים שהיו מסתכלים על זה כמתנה - מה שתעשה יהיה בסדר, אבל אתה יכול להיות אקסטרה בסדר )

פורסם

תכנס לחשבון הפאיפל שלך ותבדוק תשלומים אחרונים.

יש מודל לפאיפל שמספיק שאתה מאשר חיובים והחברה יכולה לחייב דרך האתר שלהם בלי העברה לדף של הפאיפל.

פורסם

( זה מה שאני הייתי עושה, אבל אני מכיר המון אנשים שהיו מסתכלים על זה כמתנה - מה שתעשה יהיה בסדר, אבל אתה יכול להיות אקסטרה בסדר )

אז אתה מאמין שבכל מקרא הוא יצא בסדר? מתנה? הם שלחו מתנה?

• תוכן חדש...