Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , הלכתי לבדוק את הרכב ואלה התקלות (בכותרת)שאמר לי המוכר יש לציין שהרכב אצלו כשבועיים ורוצה למכור כי הוא קנה לאשתו והיא לא רוצה אותו מכל מיני סיבות ...

הוא הראה לי הסטוריית טיפולים שהמוכר הקודם עשה (מכיוון שעוד לא קיבל את הרשיון רכב שלו) ובניהם תיקון קטן של פגיעה בצד שמאלי של הרכב (פנס צביעה ופלסטיק לבמפר) טיפול בראש המנוע ועוד כל מיני דברים קטנים טיפול של 5K.

הרכב(2003 עצמו נראה ממש טוב ונסיעה חלקה ,הוא טוען שהממיר קטליטי זה בגלל פליטת גזים והוא עובר טסט ושזה משהו מזערי שלא דורש שיפוז,והנזילה בגלל שצריך להחליף איזה גומי.אם תוכלו לייעץ לי ממה עלי להזהר ואיך ואיפה לבדוק את הרכב (באזור באר שבע) כך שאוכל להיות בטוח. (מחיר שהוא דורש הוא 12,800 שנת 03, מנוע 1.4 טיפטרוניק יד 3 עם 200K קילומטראז) .

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

תבין לבד הוא מחזיק ברכב שבועיים ורוצה להיפטר ממנו, ומעניין כל התקלות אלה דברים זניחים, מה זה פונטו? זה סיטרואן חלקים יקרים אני לא הייתי מתקרב!! גם הגירים שלהם על הפנים!!

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

אם בכל זאת תרצה לבדוק את הרכב לעומק אני ממליץ על מכון מונדיאל בעמק שרה.

בדקתי שם כמה רכבים והכל הוסבר לי בצורה טובה.

אין לי שום קשר למכון.

פורסם

נשמע לא טוב:

1. ממיר קטליטי תקול זה עסק שעלול להגמר באלפי שקלים.

2. אף אחד לא קונה רכב לשבועיים. הסיפור עם האישה לא אמין בעיני.

תקנה רק לאחר שבצעת את הפעולות הבאות:

1. בדיקה במכון בדיקות. רצוי מאוד לא להגיד למוכר באיזה מכון בחרת עד הרגע האחרון.

2. הדפסה של ספר טיפולים מלא. ניתן לבצע בכל מוסך מורשה.

3. הורדה משמעותית במחיר.

אישית, אני מעדיף לשלם קצת מעל המחירון ולקבל בונבונירה מאשר לקנות לימון בזול. אבל זאת כבר החלטה שלך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...