Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על הרכב הזה מאותם אנשים שמחזיקים אותו אם זה באופן פרטי או בליסינג מהעבודה.

הייתי רוצה לשמוע על הדברים הבאים:

1. אמינות - כמה פעמים ביקר במוסך שלא לצורך טיפול שותף.

2. צריכת דלק בעיר ומחוץ לעיר

3. נוחות

תודה למגיבים.

פורסם

אני לא מכיר את המבצע של לובינסקי אבל אני מחזיק בשנתיים האחרונות C4 (פרטי, יד שניה, לא ליסינג) ויכול להעיד כך:

1. בשנתיים שהרכב אצלי נכנסתי למוסך פעם אחת: טיפול תקופתי שגם תיקן איזושהי בעיה קטנה שנוצרה ועלותה כ-400 ש"ח בלבד. לא משהו רציני. מעבר לכך החלפתי מצבר, מגבים וצמיגים (כתוצאה מפנצ'ר ועייפות הצמיגים). זהו. דווקא הסיאט לאון וההונדה שקדמו אצלי ל-C4 נכנסו יותר למוסך, חרף הסטיגמה שיש על סיטרואן.

2. אצלי מדובר בדגם המאובזר עם נפח מנוע גדול יותר, כלומר גירסת ה-PK עם 2000 סמ"ק מנוע שמטבע הדברים צורך יותר דלק מהדגם הבסיסי עם מנוע ה-1600 סמ"ק. כמו כן אני מדי יום עולה לירושלים ואני מניח שגם לעליות יש השפעה שלילית על צריכת הדלק שלי (והאמת שגם הנהיגה שלי לא תורמת לחיסכון הלדק....). אני עושה בערך 10-10.5 ק"מ לליטר אבל אני מאמין שמנוע קטן יותר, נסיעה רגועה יותר וכביש מישורי יותר יתנו לך תוצאות הרבה יותר טובות. אמנם לא תוצאות של דיזל או רכב היברידי אבל צריכת דלק של משפחתית ממוצעת, בהחלט כן.

3. זו לא הנוחות הידועה של סיטרואן. אני לקחתי את הC-4 כי חשבתי שהיא תהיה דדומה לבת הדודה שלה, ה-308, וגם כאן נחלתי אכזבה - היא פחות נוחה מהפיג'ו המקבילה. מנגד, לטעמי היא יותר נוחה מהקורולה הממוצעת אבל מישהו פעם אמר לי שהמושבים של הדגם שלי שונים מהמושבים של גרסת הליסינג (אם לשם אתה מכוון) שהם בלתי נסבלים בעליל. לא יודע אם זה נכון.

פורסם

תודה על התגובה. :-)

אני מעוניין לשמוע גם מאנשים שמחזיקים את דגם הליסינג של C4 מה דעתם על הרכב.

פורסם
תודה על התגובה. :-)

אני מעוניין לשמוע גם מאנשים שמחזיקים את דגם הליסינג של C4 מה דעתם על הרכב.

יש לנו אחת כזו בחברה בה אני עובד.

אני לא נוסע הרבה עליו אך אני נוסע לפחות פעם בשבוע. האוטו מרווח (יחסית לאיביזה שלי), נוח ומלא גאדג'טים.. וזהו.

הרכב לא חזק! 110 כ"ס על 1500 קג או אפילו יותר !!, הגיר נוראי, 4 הילוכים וההעברה מורגשת תמיד. (האוטו מטופל ונסע רק 120K מ-2006).

הוא מבקר במוסכים מידי חודש כמו שאני שומע מהנהגת הקבועה שלו (פעם חיישן, פעם מצבר, פעם נדלקת נורה על הדשבורד..), והיא יכולה להישבע לך שהאקסנט הקודמת 2001 הייתה יותר אמינה וטובה מהסטרואן הזאת.

בהצלחה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

סיטרואן C4 רכב סביר בהחלט, אבל המחירון הנמוך והמבצע של לובינסקי הופכים אותו לאחלה עסקה. תמורת מחיר נמוך מאוד ביחס למשפחתית אחרת מאותו שנתון אתה מקבל רכב מפנק יחסית (אם כי לא הכי נוח או מהנה לנהיגה) עם שלוש שנים אחריות יבואן וטיפולים שוטפים חינם. למי שרוצה משפחתית איכותית בזול מדובר באחלה עסקה שבעולם.

We are the Human Race

פורסם
סיטרואן C4 רכב סביר בהחלט, אבל המחירון הנמוך והמבצע של לובינסקי הופכים אותו לאחלה עסקה. תמורת מחיר נמוך מאוד ביחס למשפחתית אחרת מאותו שנתון אתה מקבל רכב מפנק יחסית (אם כי לא הכי נוח או מהנה לנהיגה) עם שלוש שנים אחריות יבואן וטיפולים שוטפים חינם. למי שרוצה משפחתית איכותית בזול מדובר באחלה עסקה שבעולם.

הדיל של לובנסקי ממש לא משתלם.

מדובר על רכבים ממודל 2008 שנמכרים בשוק במחירי בדיחה.

בלובינסקי יוצא שאתה משלם 52000 שקל ומקבל רכב מליסינג עם קילומטרז׳ גבוה ואחריות לא מקיפה כי אם על מנוע,גיר ומזגן בלבד.

האחריות גם מוגבלת ל 45000 קמ.

אומנם יש טיפולים חינם ומערכת מולטימדיה, אבל עדיין, אתה נשאר בסוף התקופה עם רכב לא סחיר ויד שניה מליסינג.

אני לא הייתי חותם על הצ׳ק.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מתוך סקרנות הלכתי ליד2 לראות ובאמת הרכבים שם נמכרים ב 31-36K. אז אם בלובינסקי זה עולה 52 זה באמת לא משתלם. בשביל שזה כן ישתלם צריך שילך גם מנוע וגם הגיר, הסבירות נראית לי נמוכה..

פורסם

לא סתם הם לא מציינים בשום מקום שמדובר ברכבים ממודל 2008.

כאשר ביקשתי רכב צעיר יותר,הוצע לי 2009 בתשלום חודשי מעט גבוה מהפרסומת.

ואני שואל, איך רכב מודל 2008 היה עד עכשיו בליסינג?

היום corolla cross 2022

פורסם

ואני שואל, איך רכב מודל 2008 היה עד עכשיו בליסינג?

הוא לא. הם מעדיפים לתת לרכב לעמוד שנה+ מאשר למכור אותו במחיר רצפה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

מישהו יודע בעיסקת טריד אין כמה הם משלמים על הרכבים?יש לי סובארו B4 שנת 2003 סטישין עם 300000 ק"מ וטסט חודש הבא

מכני האוטו מצוין .במחירון הוא 31000 שח כמה אקבל עליו במידה ואקח מהם C4?

פורסם
מישהו יודע בעיסקת טריד אין כמה הם משלמים על הרכבים?יש לי סובארו B4 שנת 2003 סטישין עם 300000 ק"מ וטסט חודש הבא

מכני האוטו מצוין .במחירון הוא 31000 שח כמה אקבל עליו במידה ואקח מהם C4?

אני מציע לפרסם בעיתון "מקור ראשון" או "המודיע" או שתעמיד אותו בשכונת גאולה בחיפה, במקום למכור אותו במחיר זנות ללובינסקי.

הרי אם אפשר לקנות את הרכבים בשוק הפרטי ב-30K, ואתה משלם 52K, אז גם אם תשלם מחירון על מחירון יצא כאילו מכרת את הסובארו ב-9K...לא שווה.

פורסם

מקדמה של 20000

36 תשלומים של 888

סיטרואן c4 מליסינג, מודל 2008.

אחריות לשלוש שנים.

טיפולים חינם לשלוש שנים.

מערכת מולטימדיה.

מפורסם באתר שלהם.

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...