Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקסודוס אין צורך להפגע באופן אישי, ציינתי חוויות שקרו לי בעיר הזו ולא בשום מקום אחר. שירתתי בצבא ואני יודע לזהות קולות ירי, ותאמין לי-זה היה ירי. עוד נקודה- מדי פעם אני עובד בחברת הפעלות שמפעילה משחקים לילדים באירועים ובימים מרוכזים בבתי ספר, בידיוק אתמול יצא לנו לבקר בבית ספר יסודי-דתי בנתניה (אם אני לא טועה קראו לו עוזיאל). הילדים שם הלכו אחד עם השני מכות כל כמה דקות, באמת שבחיים לא יצא לי לעבוד בבית ספר שהילדים בו כל כך אלימים, ממש כל כמה דקות הפרדתי בין ילדים (גם בנים וגם בנות), ועברתי בהמון בתי ספר. העובדות מדברות בעד עצמן

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחייאת, אתם מגזימים. גדוד חי"ר (לפחות למיטב זכרוני) זה 2 פלוגות ותיקות ועוד 3 פלוגות מסלול ועוד מפקדה, ולא מספיק פה אפילו לחמש אפילו חצי סד"כ :lol:

זכרונך מהצבא האדום? :-D

גדוד חי''ר בנוי משלוש פלוגות ותיקות -מסייעת, מבצעית ופלחוד(פלחוי). כמובן שיש את פלוגת המסלול ואת פלוגת המפקדה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אקסודוס אין צורך להפגע באופן אישי, ציינתי חוויות שקרו לי בעיר הזו ולא בשום מקום אחר. שירתתי בצבא ואני יודע לזהות קולות ירי, ותאמין לי-זה היה ירי. עוד נקודה- מדי פעם אני עובד בחברת הפעלות שמפעילה משחקים לילדים באירועים ובימים מרוכזים בבתי ספר, בידיוק אתמול יצא לנו לבקר בבית ספר יסודי-דתי בנתניה (אם אני לא טועה קראו לו עוזיאל). הילדים שם הלכו אחד עם השני מכות כל כמה דקות, באמת שבחיים לא יצא לי לעבוד בבית ספר שהילדים בו כל כך אלימים, ממש כל כמה דקות הפרדתי בין ילדים (גם בנים וגם בנות), ועברתי בהמון בתי ספר. העובדות מדברות בעד עצמן

חס וחסה באופן אישי, הכל בפרופורציה, סה"כ עיר.

אני פשוט לא שמעתי יריות 23 שנים בנתניה וקצת מוזר לי דווקא אתה שמעת בביקורך הקצר יחסית במקום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זכרונך מהצבא האדום? :-D

גדוד חי''ר בנוי משלוש פלוגות ותיקות -מסייעת, מבצעית ופלחוד(פלחוי). כמובן שיש את פלוגת המסלול ואת פלוגת המפקדה.

נוב' 98. היו לנו פלחו"ד, מסייעת ו-3 פלוגות מסלול. מזמן, לך תזכור :lol:

חס וחסה באופן אישי, הכל בפרופורציה, סה"כ עיר.

אני פשוט לא שמעתי יריות 23 שנים בנתניה וקצת מוזר לי דווקא אתה שמעת בביקורך הקצר יחסית במקום.

עליתי ארצה ב-90. עד 99 לא יצא לי להגיע לנתניה. בפעם הראשונה שהגעתי לשם, במקרה, הרח' שאליו פנינו היה חסום כי היו דקירות, משטרה ואמבולנס. אשכרה מימוש כל הסטיגמות במקום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קל מאד ליישב את הקונפליקט העקרוני הזה: הסטיגמות על נתניה מגיעות משכונות המצוקה בדרום העיר ובמזרחה, אני יודע כי גדלתי באחת מהן וראיתי את כל התופעות האלה מדי יום. כנראה שאקסודוס ואלעד גרו במקומות קצת יותר "נקיים" ולכן הצליחו להימנע מכך.

באופן טבעי הסיפורים השליליים והפיקנטיים ונצרבים בזכרון הרבה יותר טוב מהערות האגב על איזה יופי לחיות פה.

פורסם

איזה נקיות ואיזה נעליים, גדלתי בבניין רכבת בדורה עם שכנים מהסרטים.

כמו שאמרתי, אכן שכונת עוני עם אוכלוסיות חלשות והתנהגות בהתאם אבל דקירות ויריות?

פורסם

אכן, סטיגמות.

שום הבדל בין נתניה לשאר הערים הגדולות,

השכונות הקשות הן קשות באותה מידה בערים אחרות.

בסך הכול עיר בסדר, עם לא מעט אזורים שנראים טוב.

בשביל לשמוע יריות, אתה מוזמן לירושלים ובני דודיה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
קל מאד ליישב את הקונפליקט העקרוני הזה: הסטיגמות על נתניה מגיעות משכונות המצוקה בדרום העיר ובמזרחה, אני יודע כי גדלתי באחת מהן וראיתי את כל התופעות האלה מדי יום. כנראה שאקסודוס ואלעד גרו במקומות קצת יותר "נקיים" ולכן הצליחו להימנע מכך.

בפולג התגוררתי רק החל מ-02'. את כל שנות הילדות והנעורים שלי העברתי בקצה האחר של העיר, לא רחוק מקרית צאנז (רח' איכילוב, למי שמכיר). אז בסדר, זאת ממש לא היתה שכונת מצוקה, ומצד שני המקום הזה גם לא בדיוק היה "נקי" כמו פולג, עד כמה שרמת פולג יכולה להיות נקיה...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גרתי בדורה עד גיל 12

בקדושי עירק

איפה אתה? אולי גדלנו ביחד או שהיית חייל שלי :))))

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני גרתי בהנביאים, בבניין רכבת המעפן הזה שצבוע וורוד-לבן + סכך ירוק עם פיצוציות וירקנים מתחת.

בסוף 2001 עזבנו את הפנינה הנהדרת הזאת לטובת רחוב לוי אשכול שלא רחוק מבית גולמיץ.

פורסם

ולהמשיך את השרשרת... אני גרתי בלוי אשכול, בבתים הכי ישנים של ה-8 קומות.

ליד הבניין של אקסודוס בדורה הייתי עובר כל יום עם ההסעה לאורט לייבוביץ'.

אח"כ עברתי ללמוד בת"א והייתי עולה על קו 600 ליד בית גולדמינץ.

פורסם
בחייאת, אתם מגזימים. גדוד חי"ר (לפחות למיטב זכרוני) זה 2 פלוגות ותיקות ועוד 3 פלוגות מסלול ועוד מפקדה, ולא מספיק פה אפילו לחמש אפילו חצי סד"כ :lol:

כמה פלוגות של מג"ב, יחד עם כמה צוותי יס"מ וקצת ימ"מ לאבטחה יוציאו לך נשק שמחמש צבא שלם. אל תדאג.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...