Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב - V6 4X4, יש כזה דבר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בתמונה הבאה: (קרדיט ל"לוחיות רישוי יפות" על התמונה)

7740953586_7d8b2571bf_o.jpg

האם הכתוביות מאחורה 4X4 וV6 מציינות משהו? או שהן סתם שם כי מישהו הדביק?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

נדירות מאוד, נמכרו כמה יחידות בודדות בין השנים 2009-2011.

אחת מהם שייכת למפכ"ל המשטרה.

אני זוכר את הסיפור שלה ב-2009 שהמחיר קפץ מ-230,000 ל-280,000 בגלל המיסוי הירוק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המנוע הוא VR6.

זה לא VR6 אלא V6 בנפח 3.6 ליטר. כמו שמגיע בפסאט R36 אבל מוחלש עם שינויים קלים.

רכב מיותר ששותה דלק כמו משאית כש2.0TSI עם תוכנה מהיר ממנו בכל מצב והרבה יותר חסכוני.

זאת מערכת האלדקס די פרימיטיבית (אפילו יותר ממה שיש בגולף R) וחוץ ממשקל מיותר לא נותנת כלום.

אולי בשלג וגשם שוטף היא נותנת, ממש האקלים שיש בישראל.

בזבוז מוחלט של כספי הציבור.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אתה בטוח ש3.6 אטמוספרי חלש מ2TSI בכל מצב?

בקו ישר זה בטוח.

השאלה מה לגבי פיתולים וסיבובים.

בטח בזבוז, היה צריך להוציא חוק שהם לא יקבלו יותר מהמשפחתית הממוצעת (מקסימום אוקטביה או סיויק, שהן מעל הממוצע, תאכלס ממוצע זה קורולה או משהו בסגנון).

פורסם

בזבוז?

לא חד משמעי.

מצד אחד - זה המפכ"ל, המקבילה המשטרתית לרמטכ"ל הוא כן זקוק לרכב שרד ייצוגי. לפחות הוא מסתפק באחד ולא בשלושה (לכל הפחות) כמו הרמטכ"ל.

מצד שני - למה את הגרסה הזו? במה היא עדיפה על הדיזל המעולה או אפילו ה-1.8 לצורך מילוי המשימה? גם אם היבואן סידר אותה במחיר נהדר כדי "לצ'פר" את המערכת על הבחירה באוקטביה (סתם רעיון קיצוני לצורך הדוגמה) - עדיין, עלויות האחזקה שלה גבוהות בהרבה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אתה בטוח ש3.6 אטמוספרי חלש מ2TSI בכל מצב? הוא מתכוון ל-2 ליטר משופרת, 2 ליטר טורבו רגילה בהשוואה ל-3.6 איטית יותר, אם כי ככל הנראה שלא בהמון.

בקו ישר זה בטוח.

השאלה מה לגבי פיתולים וסיבובים. אם כבר, אז אני מהמר כי ה-2 ליטר טורבו תהיה מהירה יותר פשוט כי יש לה פחות משקל מקדימה (וגם באופן כללי, המנוע ומערכת ה4x4 מקפיצות את משקלה של גרסת ה3.6)

12345

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

דווקא אני מאוד מתחבר לדגם, אוהב את העיצובים של סקודה בדגמים האחרונים, פנים וחוץ, עם תמחור נכון, המכונה הזו בגרסת ה3.6 4X4 נראת לי כמו מכונית מנהלים מהשורה הראשונה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...