Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה 2150 יחזיק אותם טוב ותביא מונו לסאב .

אם אני לא טועה לא זכור לי שדיברנו על סכומים כאלו במפגש או שאני מתבלבל.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

עדיין שיהיה בכול זאת לצליל היקפי גם אני חשבתי בהתחלה למה צריך את האחוריים אבל בגלל שיש לי רכב ארוך וישבתי מאחורה לפני שהיו לי האחוריים עם הגברה הבנתי שכמעט לא שומעים שם כלום

ואחרי שהוספתי להם הגברה היה הבדל משמעותי

פורסם

תגביר את האחוריים עם הרדיו דיסק.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מדברים פה בכלל יותר מדי.

מנור,אם אהבת את ה XL תחסוך ותביא אותו,אתה יכול לשאול עד שנה הבאה ויביאו לך סטים ברמה,אם לא תאהב כשתקנה מה תעשה עם זה? תחליף אותו כמו שאתה רוצה להעיף את הסאב? לדעתי חבל להיכנס לזה יותר מדי.

הגברה כמו שאתה בטח יודע זה סט שזקוק להגברה חזקה,שמעת אותו על הסלסטרה? תחסוך ותביא אחד(לדעתי לא תצטרך גם 2150 להגביר רק אותם)

הגברה לאחוריים אני גם לא ממליץ,מניסיון של כמה אנשים שחשבו כמוך עם סטים פשוטים מקדימה ועברו לסטים יותר רציניים ובכלל לא צריכים אחורה.

עם איזה רדיו אתה עובד כרגע?

Scan Speak

• תוכן חדש...