Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Quality Cabels

Paul-C
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד לי מה אתה מעדיף?

לשלם 150שקל על הrca הזה של רוקפורד?

או לשלם 150 שקל ואפילו פחות על rca של knukonzeptz מדגם krystal?

תעשה לי טובה כול הכבלים האלה אותו דבר...

Audison rockford... אותו כבל אבל שינו לו את השם....

musclecar.gif
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון-כל הכבלים אותו דבר.....עד ש המערכת ידעת לפרת עד הפרטים קטנים ויותר.

אבל זה דרך ארוכה מאוד ולא כל אחד יש יכולת להגיע רחוק...מאוד

knukonzeptz -די טובים

פורסם

נכון. להעביר אות בצורה טובה. מה דרוש שם כך? מוליכות תובה. בידוד טוב. קונקטורים עם התנגדות נמוכה( חומר הולכה טוב)

אז אם הכל אותו דבר, למה זיני פחוט טוב? למה ון דר הול עולה הון? אולי בכל זאת יש הבדל?

למה קנית אודיסון ולא rca ב 50 שקל? הרי אותו דבר... למה בכלל אנשים קונים חוטים של מיקרופון וקונקטורים יקרים ובונים לבד?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

רמת כבלים צריכה להיות על פי רמת המערכת.יש טעם להתעסק עם כבלים רק מתי שהמערכת ברמה גבוהה

פורסם
אם אתה מגיע למצב שהכאבל נפגע אז הבעיה היא אצלך- הכאבל לא צריך להיות תחת כל לחץ וכו'- הוא רק צריך להעביר אות, אל תפריע לו- הוא לא יפריע לך.

נכון שצריך כאבל אמין, בעל שם, ככה אתה יודע שבאמת תכננו כאבל, ולא סיני זבל ומזוייף.

אז כן הרוקפורד יעשה את העבודה בצורה מעולה.

אמנם את הכאבל כניסה של סטינגר לא ראיתי, אבל יש לי במגירה את הסדרת כניסה של ROCKFORD והכאבל נראה טוב מאוד.

ברכב אני משתמש ב3 זוגות RCA סדרת כניסה של CONNECTION-AUDISON. כנ"ל מעולים!

אוהד אתה טועה, העמידות של כבל היא גם משהו שמאפיין אותו ושאתה משלם עליו.

בכלל מוצרים לרכב חלק גדול מהתכנון שלהם הוא לתפקד ולהחזיק מעמד בסביבה שהיא לא בית אלא תנאים קשים יותר, בדיוק כמו שהרמקול עובר תהליך כזה.

כשאתה מעביר כבל מתחת לכיסאות, חושף אותו להבדלים של קור וחום בפרקי זמן קצרים, שם עליו משקל (נגיד שהא עובר מתחת למושב, חוטף מכות מדברים שאתה שם בבגאז׳ וכל הזעזועים בנסיעה.

בקיצור הבנת את הרעיון.

פורסם

נכון, וכשכבל עומד בכל זה אין לך מה לחפש יותר, כן, הרוקפורד עומד בזה.

הרוקפורד מוליך טוב.

אני בכוונה מדגיש את הרוקפורד כי הוא כבל מצויין ואנשים שוללים סתם.

למה ון דר עולה הון? כנראה כי הוא כבל סופר דופר איכותי, כבל שאין לך עניין וצורך בו.

JL Audio

פורסם

תתייחס למה שכתבתי, הגבתי לך אך ורק על מה שרשמת "אם אתה מגיע למצב שהכאבל נפגע אז הבעיה היא אצלך- הכאבל לא צריך להיות תחת כל לחץ וכו'- הוא רק צריך להעביר אות, אל תפריע לו- הוא לא יפריע לך."

וזו טעות.

אתה משלם על כבל שיחזיק מעמד בסביבה הזאת, שהיא לא הכי ידידותית, גם אם זה אומר שהפעלת עליו לחץ וכו'.

וגם לפי זה הם מדורגים.

פורסם

אתה מדבר על התנאים הבסיסיים, כמובן שצריך שיעמוד בתנאים בסיסיים כמו פיתולים, חום וכו' וכו', אבל אני מדבר על לחץ מיותר שאחרי שאנשים מושכים בכבלים ומוציאים אותם לא מהראש ומקפלים אותם קרוב מדי לראש ואז נקרע להם אומרים הכבל לא איכותי ..

JL Audio

פורסם

זא לא קשור. יש כבלים בבנייה עצמית או לא, שבהם ראש לא מחובר לקבל אצמו בכלל!

אבל אנחנו דיברנו עד כמה הרוקפורד בסיסי ביותר יותר טוב מקנו סדרה ביניים. אתה הלכת לכיוון אחר. אני בכל זאת מעדיף קנו סדרה טובא מאשר רוקפורד הכי זול (אפלו של 150 ש"ח בישראל שזה לא מדד, אם להשוות, אז מכיר של חוך מול אותה מדינה)

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני חושב שצריך לחלק פה את הדברים לכמה חלקים, ולו רק למען הסדר הטוב:

איכות סאונד

עמידות/איכות הרכבה

מחיר/תמורה לכסף.

אני אישית חושב שבמערכת ברמה של סט הייבריד על מגבר סטג K/סלסטרה FA/אודיסון LRX אין צורך להשקיע בכבל אשר נועד לאיכות סאונד גבוהה. מדוע? כי יש דברים רבים לשפר לפני כן, דברים אשר יעשו הבדל גדול יותר מאשר ההבדל בין RCA ב- 100 שקל או ב 1000 שקל.

מה שכן, אני כן הייתי ממליץ להשקיע בכבל שיפגין עמידות גבוהה, ועם זאת, יש מי שלא מפרק את ה RCA פעם בשבוע כמוני אלא מחבר פעם אחת עד שהרכב יימכר, ואז עניין העמידות פחות מרתיע.

אני אישית יותר סבלתי עם הסטינגר בולט למשל מאשר נהניתי, ניתוק ה RCA היה מצריך את מלוא תשומת ליבי, אחרת ה RCA היה נקרע, הקונקטור של המגבר או הפרוססור היה ניתק, לאחר זמן מסוים ומספר ניתוקים וחיבורים נכנסו רעשים שמקורם התגלה ב RCA, עד שהחלטתי לעבור באופן זמני לאודיסון קונקשן פשט שעלה פחות מהסטיגר, לא הרגשתי ירידה באיכות הסאונד, אבל אני כן מרגיש את ההבדל בכך שניתוק לא מצריך 2-3 דקות של מאמץ ושקידה ופחד אלוהים, אין לי בעיות ורעשים, ואם ייהרס לי כבל בעתיד- אז לא יישבר לי הכיס, וזה גם כבל שניתן למצוא בניגוד לסטינגר בולט שצריך לחפש בנרות.

בכל אופן- בסטאפ ברמה כמו שצוינה, אני חושב שאפשר למצות גם את נתון האיכות וגם את נתון העמידות בכבל שמחירו כ 100 ש"ח לזוג.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מסכים אם סרול בעניין איכות הכבלים.

הבדלי איכות הסאונד לרמות ציוד האלו זניחות לחלוטין לתפיסתי.

רמות איכות הבניה אכן חשובות והם חלק משקלול המושג "כבל איכותי".

אני אישית חוויתי ניסיון לא מוצלח עם כבלי RCA של קנוקונספט מהסידה הבינונית-גבוהה שלהם , הקונקטור לא הפגין עמידות גבוהה לאורך השנים , למרות זאת באופן כללי מדובר בכבלים טובים ומומלצים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...