Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול מועדון PCR - תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי לפי התמונה הראשונה שכמה אכלו ד"וח על חניה באדום לבן.

אך אחד לא קיבל דוח, בסה"כ רשמו מספרים, דבר שגרתי למדי.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא לגיטימי, לצערי עדיין רכבים יפים עם נטיה ספורטיבית נתפסים בציבור כמשהו שהוא מועד לפורענות .

אחח.. מתי הדבר ישתנה?

לא זו הייתה הכוונה שלי. תיאום עדויות הוא דבר חמור ביותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני מבין מזה שלתאם עדויות זה לגיטימי? את מבינה מה כתבת כאן?

לגופו - תמונות מעולות, רכבים יפים! כיף לראות!

היה ויתקבל אירוע על רכב "משתולל"(ע"י אזרח שנהג בכביש), ישדרו לניידת את התיאור של הרכב את המספר,

וכך ניתן להצליב מידע.

(עבודת מודיעין פשוטה ביותר).

מקווה שהבנת את כוונתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היה ויתקבל אירוע על רכב "משתולל"(ע"י אזרח שנהג בכביש), ישדרו לניידת את התיאור של הרכב את המספר,

וכך ניתן להצליב מידע.

(עבודת מודיעין פשוטה ביותר).

מקווה שהבנת את כוונתי.

ל'

ומה זה יתן להם? כלום! הרי הרכב כבר מזמן לא באותו המקום בו הם רשמו את המספר ופרטי הבעלים וכתובתו ממילא מצויים במסוף. תיאום עדויות זו פעולה פסולה שהמשטרה חוטאת בה לעתים לא רחוקות. עצם השלכת מעשה לא פלילי (מפגש מכוניות) על מעשה פלילי לכאורה ("השתוללות") היא בעייתית וזאת בלשון המעטה. ה אם יתנו לו דו"ח על שנאסף עם חבריו בתחנת דלק? האם זה יעזור לבסס "קייס" על השתוללות?

לך יש זיקה של ממש למשטרת ישראל. עצם העובדה שאת אומרת "תיאום עדויות" כלאחר יד היא בעיה בקנה מידה שרבים פה לא מעלים על דעתם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ידעו איזה רכב נמצא והיכן.

לא יכתבו לו דוח מכיוון ששוטר צריך לראות את מבצע העבירה.

אבל גם אם יעצרו אותו לביקורת שגרתית ולבדיקת רשיונות אולי זה יגרום לו להוריד את הרגל מהגז,

ובמקביל נתנו שירות לאותו אדם שהתקשר ולהתלונן.

*בכתיבת הודעה זו אין בכוונתי ליחס כל התנהגות פסולה למשתתפי הטיול, כן ירבו.

* הניסוח לא היה נכון ולכן הבהרתי את מה שכתבתי בהמשך הודעתי.

אל תתעצבן זה לא בריא.

תהיה בריא ושתהיה לך שבת שלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה שמובן בין השורות הוא שאותו מספר ישמש לפישוט טרטורו של אותו אחד שרשם המספר שלו. כמאמר העמך, ואלה יופי.

אני לא מתעצבן, רק מצביע על תופעות פסולות קיימות. אם יעצרו אותו לאחר אותו דיווח הביקורת לא תהיה שגרתית, זו סתירה פנימית. זה יהיה טרטור לשמו בלא כל תועלת בצדו, כי כפי שאת בעצמך אמרת, אין אפשרות לרשום לו דו"ח שכן השוטר לא ראה את העבירה.

שבוע טוב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מה שמובן בין השורות הוא שאותו מספר ישמש לפישוט טרטורו של אותו אחד שרשם המספר שלו. כמאמר העמך, ואלה יופי.

אני לא מתעצבן, רק מצביע על תופעות פסולות קיימות. אם יעצרו אותו לאחר אותו דיווח הביקורת לא תהיה שגרתית, זו סתירה פנימית. זה יהיה טרטור לשמו בלא כל תועלת בצדו, כי כפי שאת בעצמך אמרת, אין אפשרות לרשום לו דו"ח שכן השוטר לא ראה את העבירה.

שבוע טוב.

מקרה שיכל להתרחש,

אתה נוהג ברכב, במהירות חוקית לחלוטין נתיב ימין, אתה מזהה במראות 2 רכבים שמשתוללים (נוסעים על השול, "חותכים" נהגים ונוהגים לא בהתאם לתנאי הדרך וכמעט גורמים למספר תאונות דרכים (בכוונה התיארים הם קיצוניים).

אתה בתור אזרח שומר חוק (אני לא טועה נכון?) מחליט להתקשר ולדווח את המיקום בו נראו הרכבים כיוון נסיעה מספר רכב ותיאור,

אני משערת שאם וכאשר הרכב יאותר על ידי ניידת ורק כדי לבדוק רשיונות ומסמכים אולי הדבר יגרום להם להוריד את הרגל מדוושת הגז ולנהוג כמוך.

ל'

פורסם

שמירת החוק שלי היא עניין שביני לבין הרשויות במדינה ובטוח לא לשרשור הזה. האמון שלי במשטרת ישראל, מניסיון, אינו רב. המקרה אותו תיארת הוא אוטופי - מכיוון שלאותם שוטרים אין באמת שיניים במקרה הזה, אף אחד לא ישנה התנהגות. ולהוריד את הרגל מהגז זה טוב לפרסומות, לא לפורום מוטורי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שיהיה שבוע טוב.

תודה שוב על התמונות.

ל'

פורסם
אתה בתור אזרח שומר חוק (אני לא טועה נכון?) מחליט להתקשר ולדווח את המיקום בו נראו הרכבים כיוון נסיעה מספר רכב ותיאור,

אני משערת שאם וכאשר הרכב יאותר על ידי ניידת ורק כדי לבדוק רשיונות ומסמכים אולי הדבר יגרום להם להוריד את הרגל מדוושת הגז ולנהוג כמוך.

זכור לי מקרה שהיה לפני כמה שנים באיזור צמח, שבו רכב שנסע בצורה פרועה היה מעורב בתאונת דרכים. מה שהתברר בחקירת האירוע זה שאזרחים, ממש כפי שאת תיארת בתסריט שלך, התקשרו למשטרה כדי לדווח עליו טרם קרות התאונה.

מה רבה היתה אכזבתם כאשר הם נענו שאם ברצונם להתלונן, עליהם להגיע לתחנה ולמסור עדות...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
זכור לי מקרה שהיה לפני כמה שנים באיזור צמח, שבו רכב שנסע בצורה פרועה היה מעורב בתאונת דרכים. מה שהתברר בחקירת האירוע זה שאזרחים, ממש כפי שאת תיארת בתסריט שלך, התקשרו למשטרה כדי לדווח עליו טרם קרות התאונה.

מה רבה היתה אכזבתם כאשר הם נענו שאם ברצונם להתלונן, עליהם להגיע לתחנה ולמסור עדות...

היום המצב שונה ויש ארוע"רכב משתולל".במידה ומתקבל דיווח על רכב משתולל הניידות באזור מנסות לאתר אותו,אבל כפי שהסבירה נהגת שודים ע"מ לאכוף כנגדו השוטר צריך לראות את ביצוע העבירה..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אז מה בדיוק ייתן זה שהניידת תאתר אותו? הרי אם הוא לא נצפה מבצע עבירה בזמן האיתור, באיזו סמכות עוצרים אותו?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^ניידת לא צריכה עילה בשביל לעצור רכב(בדיקת רישיונות,תקינות וכו').

לגבי מה זה יעזור:תאר לך שמהנהג נודף ריח אלכוהול והוא נוהג שיכור, לחלופין גם לתת בראש לנהג ברוב המקרים ירגיע אותו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...