Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שסבלתי מרעידות תכופות - נשברתי סופית והחלפתי את רביעיית הצמיגים לקונטיננטל,

הרעידות בהגה נעלמו לחלוטין, אך יש ויברציות פנימיות בהגה.

לאמור - כשמחזיקים את ההגה בעדינות, עם האצבעות - יש תחושה שההגה עצמו רועד 'מבפנים'.

זה מתחיל יחסית חלש, במהירות 20-40, וקצת מתחזק באיזור ה 80-100.

אין סטייה ימינה/שמאלה, אין רעידות חיצוניות בכלל [לא רואים את ההגה רועד אפילו מילימטר],

הגלגלים מאוזנים וחדשים לחלוטין.

מה עכשיו ???

איך נפטרים מהויברציות הפנימיות האלה בהגה?

קשה לי אפילו לתאר את מה שאני סובל ממנו...

אני לא מצליח להנות מהנסיעה - וזה מטריף ומבאס אותי!

הייתי במוסך מורשה לאיבחון בסיסי, לפני החלפת הגלגלים, אמרו לי להחליף גלגלים ולחזור.

אז אחזור בשבוע הבא. אבל אשמח לשמוע דעתכם לפני שאני נכנס להרפתקאות מיותרות.

פורסם

המעבדה לרכב לדעתי זאת הכתובת. הרץ חיפוש בפורום.

כמו כן לפני שאתה הולך למעבדה נסה שוב בפנצ'ריה אחרת בעיר מגורך איזון גלגלים מחדש\כיוון\פרונט במקום מומלץ וטוב.

פורסם

מכיר את המעבדה, עשיתי שם פרונט לטויטה יאריס שלי.

אני סומך במיליון אחוז על הפנצ'ריה שלי. הבנאדם מקצוען של החיים.

היו לי רעידות לפני החלפת הגלגלים, וויברציות בהגה אחרי.

חשוב לציין שאני אחרי תאונה קשה, לכן רגיש מאד להגה. ייתכן שלאדם אחר הויברציות הפנימיות בהגה לא יפריעו - זה לא שההגה רועד או משהו, אלא יש תחושה שמגיעה מכיוון הממסר הפנימי דרך מוט ההגה לגלגל ההגה [מקווה שדייקתי בתיאור המכני] - מתחילה במהירויות נמוך, כאמור.

אם כבר, הייתי מהמר על חופשים בהיגוי איפשהו, אולי תפוחים? מסרק? ציריות ?

אם לא תהיה ברירה, אלך למעבדה בשבוע הבא.

סיכמתי עם הפנצ'רמעאכר שביום ראשון אנחנו עושים סיבוב על האוטו, לניסיון משותף לאיבחון התקלה.

קצת כואב לי שהוצאתי 1,800 שח על רביעיית קונטיננטל ועדיין יש ויברציות בהגה. מצד שני, הגלגלים הקודמים היו סיניים דפוקים, שהיה צריך להחליף מתישהו [וגם - הרעידות עצמן נפסקו, נשארו רק ויברציות...].

פורסם
מכיר את המעבדה, עשיתי שם פרונט לטויטה יאריס שלי.

אני סומך במיליון אחוז על הפנצ'ריה שלי. הבנאדם מקצוען של החיים.

היו לי רעידות לפני החלפת הגלגלים, וויברציות בהגה אחרי.

חשוב לציין שאני אחרי תאונה קשה, לכן רגיש מאד להגה. ייתכן שלאדם אחר הויברציות הפנימיות בהגה לא יפריעו - זה לא שההגה רועד או משהו, אלא יש תחושה שמגיעה מכיוון הממסר הפנימי דרך מוט ההגה לגלגל ההגה [מקווה שדייקתי בתיאור המכני] - מתחילה במהירויות נמוך, כאמור.

אם כבר, הייתי מהמר על חופשים בהיגוי איפשהו, אולי תפוחים? מסרק? ציריות ?

אם לא תהיה ברירה, אלך למעבדה בשבוע הבא.

סיכמתי עם הפנצ'רמעאכר שביום ראשון אנחנו עושים סיבוב על האוטו, לניסיון משותף לאיבחון התקלה.

קצת כואב לי שהוצאתי 1,800 שח על רביעיית קונטיננטל ועדיין יש ויברציות בהגה. מצד שני, הגלגלים הקודמים היו סיניים דפוקים, שהיה צריך להחליף מתישהו [וגם - הרעידות עצמן נפסקו, נשארו רק ויברציות...].

מבין את תחושת התיסכול..

גש לעידן מהמעבדה בחולון, תגיד לו שהפנתי אותך. תקבל יחס אדיב, ותאמין לי הוא לא יעזוב אותך עד שתצא מרוצה:wink:

• תוכן חדש...