Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון אני משתעשע קצת עם הרעיון של לקנות משפחתומטית ישנה. התקציב הוא עד 12K ש"ח עם אפשרות להוסיף טיפה אם יש משהו שבאמת שווה את זה.

הרכבים שחשבתי עליהם מופיעים בכותרת. חשבתי גם על פוקוס דור I.

השיקולים שלי הם כמובן האמינות של הרכבים האלה, חלפים זולים, צריכת הדלק גם חשוב אבל אין לי ציפיות גבוהות מדי...

משיטוטים באינטרנט ראיתי שדווקא הכריזמה מדווחת על צריכת דלק יפה בשביל 1600 אוטומט.

האם יש רכב באזור הזה שהוא יותר מומלץ? על איזה מהרכבים האלה הייתם ממליצים יותר? למה?

אני מדבר על שנתונים ישנים יחסית, שנת 2000 +/-.

אשמח לעזרתכם.

תודה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני הייתי מחפש כריזמה בנרות

מכל הרכבים האלה היא אמנם תאכל הכי הרבה דלק (הכל יחסי כמובן למילה הרבה) אבל היא בעלת איכות הנסיעה הטובה מכולן.

יש לה מתלים מתקדמים יותר שנלקחו או מוולבו או מב.מ.וו והנסיעה שלה רכה מאוד ונעימה מאוד, בנוסף לכך אני זוכר שבכריזמות יש גיר לומד שהיה מאוד מוצלח.

הרכב אמין בצורה מופלגת וזול לתחזוקה ובעיניי גם יפה יותר משאר המקררים היפניים.

תחפש אחת שמורה במצב טוב - לדעתי זו תהיה גם הרכישה הזולה מבין כולן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש הבדל מהותי בין כריזמה לבין כריזמה אייר? אני מתכוון כמובן מבחינה מכנית/אמינות וכו'.

Always go sideways

פורסם

לא יודע בוודאות - אני יודע שהמרכב שונה זה בטוח אבל כל השאר לא נראה לי ששונה יותר מידי.

מה שטוב בכריזמה זה העובדה שהרכב הזה פשוט נפל מתחת לגובה הראדר ומחיר הרכישה שלו הוא ברצפה למרות שמדובר ברכב מצויין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחזק את התגובות החיוביות על הכריזמה. רכב מצויין, סופר אמין וגם יחסית מפנק (בהשוואה לשאר היפניות מהתקופה).

מנסיון של מספר שנים כריזמה.

פורסם

הפלטפורמה שלה משותפת עם וולבו V40 - לפחות זה מה שאני יודע וחלק אחר מהמכלולים שלה נלקח מב.מ.וו - לא בטוח לגבי זה אבל אני בטוח שבאותה תקופה, מערכת המתלים של הרכב הזה נראו לראשונה ברכב משפחתי יפני.

מה שנתן לרכב הזה את נוחות הנסיעה שלו היה שכל גלגל נמצא על מתלה בעל יכולת תנועה עצמאית.

הרכב הזה משמעותית נוח יותר מקורולת או מאזדות של אותן שנים, לגבי הונדה - לא יודע.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני דווקא חושב שהפוקוס היא הכי טובה.

היא מרווחת מאוד, נוחה ואמינה. הביצועים סבירים וגם צריכת הדלק אבל התנהגות הכביש שלה היא הכי טובה.

פורסם

כ-ר-י-ז-מ-ה.

מכרתי בכאב רב את הכריזמה (לא היה אייר בשנה הזאת כנראה) 1999 שלי עם 242K ק"מ השבוע, אחרי יותר מעשור שהיינו יחד.

רכב אמין בצורה שאי אפשר להסביר, נסע עד השניה האחרונה מאילת ועד רמת הגולן, וכעת רוכשת הרכב (חברה טובה שלי, למרות שלא עושים עסקים עם חברים עד כדי כך אני בטוח ברכב) מדווחת כי היא מאד מרוצה.

טיפול שנתי איכותי פעם בשנה לפני הטסט, וסע לשלום, אבל ממש ככה.

הלוואי והרכב החדש יפגין רבע מהאמינות. ביקורות בעולם גם מהללים את האמינות שלו.

אם היה לי בן חייל למשל (אין לי ילדים), והיה מחפש רכב בתקציב הזה לא הייתי מתלבט כלל.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

וואו אני לא חושב שאי פעם הייתה כזאת הסכמה בנוגע לרכב בפורום...

אני ארכז את חיפושיי בכריזמה אייר, פשוט כי היא פחות מכוערת.

אם יש למישהו עוד רעיונות או המלצות, כמו למשל רכב אחר עם אמינות גבוהה אבל פחות מכוער מהכריזמה אני אשמח לשמוע.

תודה רבה למשיבים!

Always go sideways

• תוכן חדש...