Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית קילומטראז' / לוח שעונים דיגיטלי רנו סניק 2004

אמיר_ג'סטי
שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

קודם כל רציתי לציין את הפורום הנפלא והנהדר הזה שנותן המון מידע במגוון נושאים הקשורים לעולם הרכב,

המשיכו בעבודת הקודש שאתם עושים...:)

בבעלותי רנו סניק שנת 2004,האוטו ברשותי משהו כמו חצי שנה , וקניתי אותו עם 140,000 ק"מ ,מצורף ספר רכב עם טיפולים תקופתיים וציון הקילומטראז' בצורה מסודרת עם חותמות.

עם לוח שעונים דיגיטלי.

לפני משהו כמו חודש הלוח שעונים התחיל לעשות בעיות.

התצוגה כולה היתה מהבהבת,לפעמים התצוגה חלשה מאוד,לפעמים הודעות אזהרה שונות...

מידיי פעם כשנתתי מכה חזקה על הדשבורד זה היה מסתדר לחלוטין,אבל לאחר כמה שעות,אולי אפילו יום,הבעיה היתה חוזרת.חשבתי לעצמי שיש איזושהי בעיית מגעים,ופתחתי את הפאנל פלסטיק כדי להגיע לחיבורים.

כאשר שיחקתי קצת עם הקונקטורים ראיתי שאם אני מפעיל קצת לחץ עם היד,התצוגה פועלת כראוי,ברגע שאני משחרר,שוב מהבהב ונהיה חלש. לקחתי קיסם והנחתי על מנת ליצור לחץ,ואכן זה הסתדר.

לאחר כמה ימים,הבעיה חזרה,ושוב הצג מתחיל להשתגע - שוב קצת שיחקתי עם הקונקטור והמגעים,וזה מסתדר , אבל לא לטווח זמן ארוך, לא הצלחתי לעלות על החוקיות - מה מסדר את זה?

במקביל - וזאת הבעיה הרצינית שלי כרגע - שמתי לב שהקילומטראז' מראה לי על 816,000!!!! ק"מ :shock: (אני רציני!!!)

אין לי מושג מה גרם לכך? יכול להיות שהמחשב דרך של הרכב מקושר איכשהו לצג הדיגיטאלי?

האם מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר? מעיון שלי בפורום אני יודע שיש בעיות עם הצג הדיגיטלי אבל למה לעזאזל זה גרם לכך שהקילומטראז' יעלה בצורה מטורפת שכזאת? כיצד ניתן לסדר בכלל את הבעיה הזאת?

תודה מראש למגיבים ולעונים,

אמיר :)

סובארו ג'סטי מנוע 1000+מזגן.

ג'סטי - זו לא מילה גסה :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמיר ידידי שלום רב !

למרות שאין קשר לכך, אך לא ציינת שאתה מתכתב מהולנד, והרנו סניק נמצא ברשותך שם ולא בארץ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק צביקה...מצטער שלא ציינתי זאת קודם...

אכן אני מתכתב מאמסטרדם,הולנד :)

בברכה,

אמיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקלה נפוצה ברנו סניק, הבעיה מתחילה שהלוח מהבהב ולאחר מכן קופץ הק"מ, שלב הבא הלוח יתנתק ולא ידלק.

זה קורה בגלל התחממות של הלוח. בדרך כלל ניתן לשפץ את הלוח, אבל צריך לבדוק מה הנזק לפני התיקון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה...

השאלה אם כאשר משפצים את הלוח , כמו שציינת , זה גם מסדר את הקילומטראז'?

אני חושב על היום שבו אצטרך למכור את הרכב, מי ירצה לקנות אותו אם הוא מראה לי 800,000 ק"מ??? ;)

ברור שהקילומטראז' הוא לא הגיוני אבל עדיין , לא נראה לי שמישהו ירצה רכב כזה...

תודה מראש...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לגבי הרכב שלך,אבל בהרבה רכבים עם ספידומטר דיגיטלי ניתן להתחבר למחשב הרכב ולסדר גם את העניין הזה.

גם אם לא,יש לך קבלות וחותמות על טיפולים במורשה ותוכל לומר לקונה העתידי,שהק"מ קפץ בגלל בעיה בלוח השעונים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיה נפוצה ברנו סניק, הלוח ניתן לתיקון ובמהלך התיקון קוראים את הצ'יפ וכותבים לו ספידומטר מדויק.

התיקון פותר את בעיית התכנון של הלוח שגורמת להתחממות יתר ופגיעה ברכיבים אלקטרונים.

אם אתה מעוניין בפרטים נוספים צור קשר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה...

השאלה אם כאשר משפצים את הלוח , כמו שציינת , זה גם מסדר את הקילומטראז'?

אני חושב על היום שבו אצטרך למכור את הרכב, מי ירצה לקנות אותו אם הוא מראה לי 800,000 ק"מ??? ;)

ברור שהקילומטראז' הוא לא הגיוני אבל עדיין , לא נראה לי שמישהו ירצה רכב כזה...

תודה מראש...

כן, ברגע שמתקנים את הלוח, מכיילים את הספידומטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...