Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת הDSC

Artxes
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ברשותי מאזדה 3 2009 ורציתי לדעת קצת על מערכת הDSC

ישלי כפתור שאני יכול לבטל את המערכת DSC לפי מה שאני יודע לא מומלץ לנסוע בלי המערכת.

במה הנסיעה תהיה שנוה בלי DSC?.

פורסם

לפי ה-S וה-C אני משער שזו בקרת יציבות. לפי ה-D וזה שמדובר במאזדה אני משער שזו DUMB? כמו הגיר שלה.

נוסעים איתה כי היא תורמת פלאים לבטיחות שלך. מבטלים אותה בנסיעה בשטח, או בנהיגה ספורטיבית, שאלה שני דברים שאי אפשר לעשות במאזדה 3.

בברכה,

בעל מאזדה 3.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מערכת ESP של מאזדה, ליותר פרטים:

http://www.youtube.com/watch?v=DyeJmY9c47w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מבטלים אותה בנסיעה בשטח, או בנהיגה ספורטיבית, שאלה שני דברים שאי אפשר לעשות במאזדה 3.

יש נהגי ליסינג שיחלקו על דבריך.

פורסם

ישלי חבר שנוהג ללא הDSC כמו שלי והוא פשוט טס עם הרכב בפניות

ובחניה גדולה הוא עשה סוג של דריפטים לא יודע איך להסביר עם אנדברקס האוטו החליק רצח

אני דיי מפחד לנסות לנסוע ברכב בלי הבקרה הזאות,הוא אמר לי שצריך להכיר את הרכב ואז

אפשר לעשות פלאים איתו כמו שהוא עושה...

פורסם

מערכת בקרת יציבות לא אמורה להגביל את מהירות הנסיעה בעיקולים, אך כן תמנע החלקה הצדה כגון זו שאתה מדבר עליה. רצוי לא לנתק אותה כדי שבמצב חירום (התחמקות פתאומית ממכשול, עליה פתאומית על קטע כביש חלק) לא תאבד השליטה על הרכב. המערכת אמנם לא מספקת "פסי רכבת" אבל בהחלט מאפשרת נסיעה בבטיחות גבוהה, והינה המערכת החשובה ביותר ששולבה במכוניות בימינו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ישלי חבר שנוהג ללא הDSC כמו שלי והוא פשוט טס עם הרכב בפניות

ובחניה גדולה הוא עשה סוג של דריפטים לא יודע איך להסביר עם אנדברקס האוטו החליק רצח

אני דיי מפחד לנסות לנסוע ברכב בלי הבקרה הזאות,הוא אמר לי שצריך להכיר את הרכב ואז

אפשר לעשות פלאים איתו כמו שהוא עושה...

טס בפניות? לי יש מאזדה 3 ללא הבקרה הזו (07), קשה לי להגיד שאפשר לטוס איתה לאנשהוא. אגב, לבצע היגוי יתר, זה לא אומר לעבור את הפנייה מהר יותר. זה רק נראה נחמד, אבל בפועל איטי יותר. בוא נגיד ככה, כשמדובר במאזדה 3, גם אם תשים אותה בידיים של קן בלוק, ההבדל במהירות שהוא עובר פנייה עם הבקרה או בלי, יהיה עשירית שנייה.

בקשר ל"דריפטים" עם בלם יד. שוב, היגוי יתר. אני ממליץ על החלפת צמיגים לחבר. לא פשוט להכניס מאזדה 3 עם צמיגים טובים להיגוי יתר. יש לה אחיזה יחסית טובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
טס בפניות? לי יש מאזדה 3 ללא הבקרה הזו (07), קשה לי להגיד שאפשר לטוס איתה לאנשהוא. אגב, לבצע היגוי יתר, זה לא אומר לעבור את הפנייה מהר יותר. זה רק נראה נחמד, אבל בפועל איטי יותר. בוא נגיד ככה, כשמדובר במאזדה 3, גם אם תשים אותה בידיים של קן בלוק, ההבדל במהירות שהוא עובר פנייה עם הבקרה או בלי, יהיה עשירית שנייה.

בקשר ל"דריפטים" עם בלם יד. שוב, היגוי יתר. אני ממליץ על החלפת צמיגים לחבר. לא פשוט להכניס מאזדה 3 עם צמיגים טובים להיגוי יתר. יש לה אחיזה יחסית טובה.

ישלי אחלה צמיגים של חברת TOYO חברה איכותית.

למאזדה יש אחלה של אחיזה היא מצויינת.לדעתי היא דיי זריזה למנוע 1.6 עם הטיפטרוניק במיוחד

פורסם

לא להאמין שנתנו לך רישיון....

מאזדה 3 זה לא רכב דריפטים....

אתה רוצה לעשות דאווינים על חברים שלך? תקנה FORZA

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
ישלי אחלה צמיגים של חברת TOYO חברה איכותית.

למאזדה יש אחלה של אחיזה היא מצויינת.לדעתי היא דיי זריזה למנוע 1.6 עם הטיפטרוניק במיוחד

לא דיברתי עליך. דיברתי על החבר שעושה "דריפטים" בחנייה.

פורסם
לא להאמין שנתנו לך רישיון....

מאזדה 3 זה לא רכב דריפטים....

אתה רוצה לעשות דאווינים על חברים שלך? תקנה FORZA

לא אמרתי שזה רכב דריפטים...

• תוכן חדש...