Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי עכשיו מתנה ממשטרת ישראל. דוח תנועה על מהירות שנהגתי במהירות 76 בציר זבוטינסקי פינת שחם בפתח תקוה. מי שמכיר זה כביש בעל 3 נתיבים פשוט בושה למדינה שהמהירות המותרת שם זה רק חמישים.

שיהיה לשר האוצר עוד קצת כסף.

גזלנים ברשיון. סתם מוציא את העצבים. לילה טוב ותזהרו שם

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לא הייתי בפ"ת למעלה מ-20 שנה. אבל תזכיר לי - זה לא אותו "ציר מוות" שעולה לכותרות כל כמה שבועות בגלל פגיעות בהולכי רגל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קיבלתי עכשיו מתנה ממשטרת ישראל. דוח תנועה על מהירות שנהגתי במהירות 76 בציר זבוטינסקי פינת שחם בפתח תקוה. מי שמכיר זה כביש בעל 3 נתיבים פשוט בושה למדינה שהמהירות המותרת שם זה רק חמישים.

שיהיה לשר האוצר עוד קצת כסף.

גזלנים ברשיון. סתם מוציא את העצבים. לילה טוב ותזהרו שם

בעיר נוהגים במהירות 50 קמ"ש ולא 76 קמ"ש.

נהגת מהר - אכלת אותה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא הייתי בפ"ת למעלה מ-20 שנה. אבל תזכיר לי - זה לא אותו "ציר מוות" שעולה לכותרות כל כמה שבועות בגלל פגיעות בהולכי רגל?

אכן. ציר זוועה!

נהגת מהר - אכלת אותה.

מחזק

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

תפסיקו להתממם, מדובר בכביש ראשי שחוצה שלוש ערים. הכביש בעל שלוש נתיבים, אין מצב שאנשים נוסעים שם במהירות של חמישים. המצלמה שם זה נטו בשביל להעשיר את קופת המדינה. בציר הנ"ל לא זכור לי שהיה שם תאונות משמעותיות (לא מדובר בנת"צ). אם כל עם ישראל יסע שם במהירות של חמישים קמ"ש יהיה פקק אחד גדול עד תל אביב. אני רוצה שאחד יבוא ויגיד, אני נוסע בכביש הזה רק במהירות של חמישים.

אני נוהג למעלה מעשר שנים, למעט דו"ח אזהרה אחד לא קיבלתי שום דוח. אז לא נראה לי שאני הנהג הפחות סביר במדינה הזאת, אם כולם ינהגו כמו שאני נוהג, המצב בכביש היה יותר טוב.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
תפסיקו להתממם, מדובר בכביש ראשי שחוצה שלוש ערים. הכביש בעל שלוש נתיבים, אין מצב שאנשים נוסעים שם במהירות של חמישים. המצלמה שם זה נטו בשביל להעשיר את קופת המדינה. בציר הנ"ל לא זכור לי שהיה שם תאונות משמעותיות (לא מדובר בנת"צ). אם כל עם ישראל יסע שם במהירות של חמישים קמ"ש יהיה פקק אחד גדול עד תל אביב. אני רוצה שאחד יבוא ויגיד, אני נוסע בכביש הזה רק במהירות של חמישים.

ידידי,אם כך יש לך זכרון קצר. אם אתה תושב האיזור וודאי לא יקח לך הרבה זמן להיזכר כמה פעמים היו שם תאונות בין רכבים פרטיים לאוטובוסים ....??

הייתי נוסע שם מידי יום במשך ארבע שנים, פעמיים ביום- זה היה סיוט!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

נהגת מהר - אכלת אותה.

צודק!

איך אומרים מטעויות לומדים,כנראה שפבעם הבאה זה לא יקרה לך!?

פורסם

זהו ציר ראשי וסופר עמוס, אני מגיע ל-60 באיזור הזה, יותר מזה יצריך זיגזוג רציני בין הנתיבים, כמו כן כל מי שנוסע בציר הזה מכיר את הנטייה של הולכי הרגל לטפס על הגדר ולקפוץ (תרתי משמע) לכביש.

הכביש עצמו אכן סלול בצורה מאפשרת מהירויות גבוהות, אבל עומס התנועה שם לא מאפשרות להגיע למהירויות הללו בביטחה, נסיעה ב-80 קמ"ש שם במהלך היום זה ממש התגרות במזל.

פורסם

ומה אני אגיד? נתפסתי במהירות דומה בירידה מת"א לכיוון הבורסה על ז'בוטינקי.

5 נתיבים, ירידה, לא צומת ולא מעבר חצייה, מהירות נסיעה מותרת - 50.

לא סתם המשטרה אורבת במקומות כאלה שהם טרף קל. ידוע שכל המטרה היא לרפד את הכיס של המדינה.

ואגב, אותו ציר מוות הוא בעצם הנת"צ כמו שאמרו,

ראיתי במו עיני אנשים הולכים על הכביש וחוצים כאילו יום כיפור. אז איך לא יידרסו?

פורסם

איך בצומת של שחם זבוטינסקי תאונות עם אוטובוסים כאשר הם נוסעים בנתיבים עם הפרדה מלאה? הדוח בוצע בשעה תשע ורבע בערב הכביש היה ריק!

אני עדין נוסע שם פעמים ביום הלוך חזור, בשעות העומס שש שבע אתה צודק על העומס. שאר הזמן הכביש פתוח.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

פותח השרשור בכיין. אף אחד לא מתמם, אבל תהיה גבר וקבל את מה שמגיע לך בלי שרשורי הוצאת קיטור.

פורסם

76 קמ"ש זה אחרי ההפחתה של 5 קמ"ש מהמצלמת מהירות?

אני מבין אותך זה מתסכל, כמו בכביש 44 מול אזור, 4 נתיבי נסיעה ושלט שמותר לנסוע 70 קמ"ש, ועוד שמו שם מצלמת מהירות אתה נוסע שם על 70 קמ"ש בא לך להשתגע נראה כאילו אתה מתגלגל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
זה כביש בעל 3 נתיבים פשוט בושה למדינה שהמהירות המותרת שם זה רק חמישים.

לא מכיר מקום בו הצבת מצלמת מהירות היה באמת מוצדק.

רובן (אם לא כולן) מוצבות במקומות בהם תנאי הדרך מאפשרים לעבור את המהירות המותרת, כלומר היכן שהנהגים "נכשלים".

מרק, ראיתי שבעיר חולון יש רחוב בעל שני נתיבים לכל כיוון, עם מהירות מקסימלית המותרת של 70 קמ"ש, האם גם שם אתה תקפיד לא לעבור את ה-50, גם כשהכביש יהיה ריק ?

clip_image002.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...