Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רכבי על יש בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה דקות ידידה שלי העלתה תמונה של פרארי FF לפייסבוק. אין לי מושג איפה היא ראתה אותה.

לא היה לי מושג שיש רכב כזה בלבן, רק ידעתי על אחת אדומה.

אז כמה רכבים על יש פה?

אם אפשר, פירוט של הדגמים :)

נכללים:

אסטון מרטין, למבורגיני, פרארי, מזראטי, בנטלי, רולס רויס (למרות שזה לא רכב על) ועוד כמה מעניינים.

מצ"ב תמונות גרועות מטלפון ישן שידידתי העלתה.

FF1.jpg

FF2.jpg

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להערכתי כמה עשרות

נמכרו כאן סביב ה20 רכבי פרארי ומזראטי ועוד כמה הגיעו ביבוא אישי לא דרך היבואן .

רולס רויס בעיקר קלאסיות - למרות שמה בדיוק הופך אחת כזאת למכונית על?

יש מספר gtr בארץ

1 קונטאש , 1 אוראקו

1 דטומאסו {אם זה נחשב}

מספר r8

יש פורד gt אחת בחלקים שהיא בבעלות המדינה כרגע :-(

בקיצור להערכתי כמה עשרות רכבים .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אני בספק שיש רולס רויס חדשות בארץ.

בכל אופן, אם תודיע לידידתך שתפסיק לצלם אותי כשאני מתנייד, אודה לה מאוד :lol:

סתם. הלוואי.

פורסם

שבו קודם כל ברולס רויס חדשה, השפע שיש לאוטו הזה להציע אני בספק אם לא ניתן להגדיר אותו כרכב על.

לא נראה לי שהV12 שלו מבייש במיוחד. בלי לדבר על התג מחיר ה"עממי".

:oops:

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

באחד מהימים שנסעתי בת"א הופיע מאחוריי לימוזינה עצומה עם גריל קדמי של בנטלי קונטיננטל כולל הסמל, בדיעבד הבנתי שמדובר בקרייזלר 300 על אף שגם מאחורה התנוסס סמל של בנטלי.

אוי לבושה.

פורסם

בחיפה יש גם כמה מכוניות על (בעיקר באזור דניה) רק חבל שהבעלים שלהם הם פוצים שקונים את האוטו בשביל המחיר (אני חושב שהיה בארץ נהדרת מערכון בסגנון, "אתה קנית את את השעון במליון שקל ? פראייר אני קניתי במליון וחצי")

אח שלי פעם אמר לי שהוא ראה מקלראן, יכול להיות ?

נ.ב. בחיפה בוודאות יש R8 אחת (שאגב הבעלים שלה רצה להחליף צבע אחרי כמה חודשים אז הוא הזמין אחת חדשה ועשה טרייד אין) ואם אני לא טועה לבן של המשפחה הזאת יש קורבט פרטית שלו (שאבא שלו קנה לו כמובן).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הרכב שבקריות זה מרצדס שהשקיעו בו לא מעט כסף להפוך אותו למאייבך אבל מבט קצר בתוך הרכב וישר רואים איזה רכב זה.

יש בקריות מאזארטי ובדלת אל כרמל יש פרארי.

יש גם בצפון מספר רכבי אר 8.

• תוכן חדש...