Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מילאתי פעם במיכל המים של המגבים מים רגילים וסבון ידיים.

הבנתי שצריך למלא נוזל המיועד להיות נוזל שמשות כמו שמוכרים בתחנות הדלק וכו.

השאלות שלי :

1- באופן תיאורטי,אם אני לא רוצה להשתמש בנוזלי השמשות הנמכרים,האם אפשר ׳ להכין ׳ בבית מים מזוקקים + סבון מסויים?

2- רציתי לדעת אם יש איזה חומר שינקה את הצנרות מעברים וכו,כטיפול מונע ומשמר לרכב בן 5

תודה רבה שבת שלום

פורסם

הנוזל הכחול שמוכרים בתחנות דלק ובאייס עשה לי סתימות בדיזות וגם שכבה מוצקה של פרורים כחולים במיכל

אחרי שהחלפתי מים וניקיתי הכל חזרתי לשימוש במים הכל בסדר מאז

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

מזה 11 שנה אני מכין פטל - מעט נוזל חלונות מוכן והיתר מים שעברו סינון בבריטה. מעולם לא היו לי סתימות.

מגבים אני מחליף פעם בשנה, בתחילת החורף, לזולים שבנמצא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הנוזל הכחול שמוכרים בתחנות דלק ובאייס עשה לי סתימות בדיזות וגם שכבה מוצקה של פרורים כחולים במיכל

אחרי שהחלפתי מים וניקיתי הכל חזרתי לשימוש במים הכל בסדר מאז

בכל הרכבים שהיו ברשותי שמתי נוזל כחול ואף פעם לא נתקלתי בבעיה.

פורסם

אני כבר שנתיים משתשמש במוזל שמכורים בתחנות הדלק וגם לא נתקל בסתימות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ממלא מים רגילים וזהוא

לפני איזה חודשיים הכנסתי מסיר אבנית לווישרים שינקה שמה הכול וזהוא לא נוגע בזה יותר [אולי עוד כמהשנים:oops:]

פורסם

נגמרו לי המים בדיוק עכשיו.

יש איזה חומר שאוכל לשים לפני שאמלא מים מחדש על מנת לנקות את כל הצנרות ? בסגנון מסיר אבנית?

איתמר, האם הרתחת מים בקומקום שווה ערך לסינון בבריטה?

פורסם

כבר שנתיים שאני נוסע עם הרכב שלי מאז שקניתי ולא נגעתי בנוזל מגבים, עכשיו נגמר ושמתי כמו איתמר קצת נוזל שמשות עם מים, הייתי בהלם איך החלונות נראים עכשיו, הניקוי הרבה יותר טוב.

לשאלתך, לדעתי אם אין סתימה אין לך מה לנקות.

פורסם

לניקוי המערכת אני שם חומץ עם דילול מים ביחס של 1:2 או דליל יותר. עדיף עם מים חמים בטמפ' של 50 מע' לערך, לא רותחים!

החומץ אינו תוקף מתכת, צבע או גומיות ומפקר אבנית מעולה. באם יש סתימה אני שם נוזל ללא דילול. ובכל מקרה, אחרי שעה שעתיים ואחרי יום אפילו מנקה הכל ע"י הפעלת המתזים ושטיפה רודפת של המערכת והרכב במים בלבד.

אח"כ אני שם במיכל מים ממסנן בריטה עם נוזל כחול לחלונות מדולל בביחס דומה של 1:2.

זאת, או החומץ אם תבחר - אבל כמובן שהוא מסריח :wink:

• תוכן חדש...