Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא קונה רכב חדש. קרוב לוודאי שרוב המכלולים גמורים! נזילות וכו'

ככה זה!

וליישר קו יעלה לך כסף! קרוב ל 10K אפילו יותר לשנה, לא כולל ביטוח וטסט.

אבל כמובן הכל תלוי במצבו הנוכחי של הרכב.

בהצלחה

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ברשותכם, אני אשאל שאלה בסיסית יותר: האם קיים רכב מיד-שניה, בעלות של עד 20K, שלשם תחזוקו ("יישור קו") אין צורך לשלם כמחצית מהסכום שהוא עלה, אלא הרבה (הרבה) פחות?

:idea:
פורסם

כן, סוזוקי ONE. אחלה אוטו, אם תמצא אחד כזה, תשלח לי בה"פ, אני מחפש לגיסתי אחד כזה כבר חודשיים.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
ברשותכם, אני אשאל שאלה בסיסית יותר: האם קיים רכב מיד-שניה, בעלות של עד 20K, שלשם תחזוקו ("יישור קו") אין צורך לשלם כמחצית מהסכום שהוא עלה, אלא הרבה (הרבה) פחות?
האמת? כן. האוטו שלי. אפס יישור קו.

אבל לא בגלל סיבות קונבנציונליות. ואני בספק אם תמצא עוד אחד כזה.

מלבד זאת דומני שיפנית ישנה כלשהי עלולה להיות אופציה טובה במסגרת הדרישות הללו.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
לא שכחת אולי את ה306 S16/GTI שבכל המבחנים גברה על ה106 והסקסו הספורטיביות?

לא שכחתי וגם נהגתי עליהן - לדעתי הן פחות טובות מה 205 אבל למחן לקחו GTI בת 10 (205) ו 306 די חדשה ומכאן ההבדלים. מי שנהג על ה CTI שלי (בודדים) יודע ששום אבל שום 306 לא מתקרבת להתנהגות הכביש שלה למרות היותה קבריולט!!! ולמרות היותה בת 12 כבר.

יש לנו גם GTI עם 50000 ק"מ יד 1 ותאמין לי שהשלדה שלה מתנהגת מושלם והרבה יותר יפה מה 306. אכן היום כל 306 ממוצעת עדיפה על רוב ה GTI 205 בגלל התיישנות השלדות של ה 205. הכי חדשה היא מ 92/93 או 95 אם אתה בחו"ל.

אתה לא חייב להסכים איתי אבל לדעתי גם ה ZX קופה 16V ואפילו הקסרה 1.8 16V מתחרות ראיות ל 306GTI. באשר לכוח המנוע - ה 306GTI לא מדגדגת את ה205GTI1.9 המקורית עם 7.8/7.9 שניות מ 0 ל 100 כאשר ה 306 יושבת יפה יפה מעל 8 שניות.... אפילו שיש כאלו שיספרו אגדות על פחות...

אלון

• תוכן חדש...