Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,אני לוקח את הרכב לטסט עוד יומיים וראיתי היום שתי גומיות אחת קרועה ואחת יבשה .

הגומיות יושבות על ציר מתחת למנוע שאני מסובב את ההגה הציר הזה זז .לא יודע אם זה גומיות ציריה פניומיות או

גומיות שקשורות להגה ? מה העלות של החלפת הגומיות ???כולל עבודה ,ובעיה נוספת זה האמברקס אני צריך למשוך אותו

בשתי ידיים על מנת שיעצור פעם אחת המוסכניק מתח את הכבל של האמברקס קצת השתפר טיפה אבל לא משהו מיוחד ....מה העלות של תיקון כזה ?

תודה לעוזרים !

(שנת 02 מנוע 1.8 )

פורסם

אולי אתה מתכוון לגרמושקות? (תחפש תמונה בגוגל, הפורום לא נותן לי לשים קישור.)

אם כן, לא צריך לעלות הרבה ברכב הזה.

רכיב חשוב, כמוכן מניסיון עם הרכב, מערכת ההיגוי אמינה מאוד, ועדיף שלא לחסוך.

לגבי האנדברקס, עד כמה שאני זוכר (היית לי 406 99'), לא היה לי בעיות איתו בחיים, אם אני לא טועה יש לו כיוון אוטומטי.

מה מצב רפידות הדרמים\דיסקים האחוריים?

פורסם

צריך לעשות הבחנה באיזה גומיות מדובר כי המחיר בין העבודה להחלפת גומייה של צירייה לבין גרמושקה של מוט הגה שונים לחלוטין. כך גם לגבי עניין האנדברקס. זה יכול להיות כבל גמור או רפידות אחוריות שלא באות במגע טוב עם התופים(אם מאחורה זה תופים) ואז תהיה נחוצה חריטה. בכל מיקרה אי אפשר להעריך כך מכל דרך שלא תיסתכל על זה.

:)
  • תוכן חדש...