Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ברמזור אדום

שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב לחברי הפורום!

לפני מספר חדשים נסעתי עם משפחתי בכביש 65 לכיוון חדרה, בצומת עם ערערה (הצומת שלפני מחלף עירון עם כביש 6) ישנה מצלמת רמזור. באותו יום ירד מבול כבד עד כדי כך שהמגבים לא הספיקו לנקות השמשה, ברמזור היה אור ירוק, כשהתחלף לירוק מהבהב, לחצתי על ברקס (למה לא המשכתי לעבור את הצומת, אפילו בצהוב אני לא יודע :? ), כיוון שהאספלט היה ממש רטוב לא הצלחתי לסיים את העצירה לפני קו העצירה ובנוסף לכך הרכב גם החליק. הרמזור היה כבר אדום ונעצרתי רק באמצע הצומת, החלטתי בהתאם למצב הזה, להמשיך ולפנות את הצומת.

עכשיו לשאלה, מה דעתכם האם יש מצב שבימי גשם כאלו המצלמה לא עבדה? או שמא לא הצליחה לקלוט המספר (אולי הוא היה מטושטש בצילום?) יש לציין שזה היה ערב שישי (לא היה חשוך) ולא היו פלשים מהמצלמה. עברו כבר חודשיים לדעתי, ולא הגיע הדו״ח

תודה, לעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היא גטסו, ועברו חודשיים, אז יש מצב סביר שלא תקבל קנס.

אולי בתמונה ראו שבשני הצילומים הרכב נשאר לעמוד, ולא חוצה את הצומת, ולכן הוחלט שפשוט עצרת מעבר לקו העצירה, ולא חצית באור אדום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התשובה המהירה!

איני יודע לומר אם זאת הייתה מצלמת גטסו אך, המצלמה הזאת מופיעה במפה שמשרד התחבורה פרסמה לפני יומיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם עד עכשיו לא קיבלת דוח אז לא תקבל.

כנראה החלקת לתוך הצומת לפני שהמופע של האור האדום התחלף.

לכן המצלמה לא תעבוד.

המצלמה עובדת רק כאשר אתה חוצה את הצומת ועובר על פסי הדריכה באדום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כביש של 90 קמ"ש אם אני לא טועה, נכון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק, כביש בין עירוני בעל שטח הפרדה בנוי- 90 קמ״ש כשהמהירות שלי היתה קרובה לזה, אולי פחות... (זה היה מן מצב שהשמש בדיוק יצאה קצת מעל קו הרקיע (כלומר סינוורה אותי) וגשם זלעפות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שהשמש אגב, גם הפריעה במקצת לראות את הרמזור מתחלף. כלומר, היה ירוק יציב נסעתי ואז כמה שניות שהשמש הייתה בגובה הרמזור ואז פתאום ראיתי שהרמזור מהבהב, כלומר לא יכולתי להעריך כמה זמן הוא כבר מהבהב, ונאלצתי לנסות לעצור.

יש לי מצלמת dvr ברכב, אבל הצלחתי לפענח מהצילום רק שכשעצרתי כבר את הרכב, בתוך הצומת, היה אדום. שוב, הייתה שמש שסינוורה גם את המצלמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...