Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף ל- GTI 2011: האם 4300 ש"ח נשמע סביר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם B2B היה לי ניסיון רע!

פער רציני בין המחיר המפורסם למחיר בפועל + הטרדות בלתי פוסקות לפלאפון.

היום במקרה סגרתי עסקת ביטוח לשנה הקרובה אצל הסוכן שלי בשנים האחרונות, אחר כך חבר שלח לי קישור לWOBI עם מחירי הייטקזון. ההצעות היו גבוהות בכ-50% מההצעה שקיבלתי מהסוכן שלי ללא מיקוח ושטיקים.

פרטי הסוכן ימסרו בה"פ בלבד.

פורסם

חידשתי פוליסה לפני יומיים.

3300 לשני נהגים מעל 30.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
חידשתי פוליסה לפני יומיים.

3300 לשני נהגים מעל 30.

סליחה על הבורות - איזה מכונית/דגם/שנה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמה משלמים על ספורטיביות במחיר בסיס דומה - מיאטה, רנוספורט, BRZ...?

.

מיאטה יקרה בהרבה בגלל גג הבד המאוד פגיע ומאוד יקר, לא רק העניין ה"ספורטיבי". אי אפשר להשוות אליה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

GTI 5dr 2011

זהה לזו של בר72

רק צבע פחות יפה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אז איך היית מגדיר את ההצעה שהוא קיבל?

פורסם

3300?

זה כולל רכב חלופי, מוסכי יבואן, שמשות, והשתתפות של 1000 ש"ח בלבד?

האמת שגם אם כן, כשזה מצומצם לרק שני נהגים זה אולי משפיע כך. אבדוק.

בינתיים, כל הצעה שקיבלתי היתה מעל 6K, ואפילו באתר WOBI רק שלמה מתקרב איכשהו להצעה של אלייד, ואצלו, נו, לא בא לי (מה גם שהוא יקר יותר).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

השתתפות עצמית 1500 ש״ח.

כל השאר כלול.

אני אשלח לך מחר את הטלפון שלו.

W. Churchill

פורסם

השיקולים של חברת הביטוח מהו רכב עם פוטנציאל יצירת תביעות גדול יותר - הן רק שלה ולפי רצונה.

יתכן שקשרי שליטה בין חברת אם של יבואן וחברת ביטוח יביאו מאותה חברת ביטוח הצעות טובות ליצרן מסויים.

כיום הכל אפשרי.

יש נהגים/ות שהם בסדר, אבל אולי מי שמקבל החלטות מעריך שאצל כלל בעלי רכב מסויים - סיכון הנזקים גדול מסיכון הרווחים, ולפי זה מפקטר את המחיר, או קובע למחשב את הנתונים לחישוב.

נהג/בני זוג נקובים בשם - מוזיל את המחיר בכמה אחוזים. בשעת הצורך אפשר להוסיף נהג זמני נוסף בתיאום עם הסוכנות. כשהייתי צריך תוספת כזו לטיולים - לא גבו תשלום נוסף.

העניין של היסטוריית נהיגה שעידן הזכיר - אמור להיות מחושב במחיר הכולל, לפי אחוזים שכל חברה קובעת לעצמה, אבל למיטב ידיעתי הם יכולים לעשות חישוב על נהג אחד בלבד.

לפני כחצי שנה בדקתי הצעה מ- WOBI ולא בדיוק התלהבתי. סביר, אבל לא מפתה מול הצעות אחרות שהיו לפני.

כבר כמה שנים אני מבטח בסוכנות רייך מהרצליה 09-9585077. מנסיון של כמה שנים - בהחלט מגיעה להם המלצה.

הם מגישים הצעות טובות עם מירב ההתאמה לנתונים האישיים, יציעו להחליף חברת ביטוח אם יש באחרת יש משהו טוב יותר, או הצעה לפי גיל או תרגיל, המחירים טובים ונמוכים מכל ישיר ואינטרנט, הכל לכיסוי ותוספות הרצויים לי, וואני בודק לבד כל שנה...

אני מניח שכל מקרה לגופו ויש מי שיתאים לו ויש מי שלא יתאים, נסה לברר אצלם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כמובן שהכל יחסי. כי זול זה לא.

אבל אתה כנראה צודק.

כמה משלמים על ספורטיביות במחיר בסיס דומה - מיאטה, רנוספורט, BRZ...?

edan82- מה עלות הפרמיה של המקיף ביחס לשווי הרכב שלך? באחוז.

BRZ כל נהג מעל גיל 27 אני משלם 5500 שזה סביר לדעתי.

פורסם

נ.ב על הרכב הקודם שלי (שירוקו 2.0 2011) שזה רכב כמעט זהה לשלך הייתי משלם 5200. ככה ש4300 נשמע לי מחיר מצוייין.

פורסם

Golf GTI DSG 2007, אתמול חידשתי.

ללא עבר תביעות כלל, השתתפות עצמית של 900 ש"ח.

מקיף 2,600 ש"ח לכל נהג מעל גיל 24.

המחיר הוא רק בשבילי/אבא שלי כי הוא מבוטח אצלו מעל 12 שנים ויש הטבות על התמדה אם אני זוכר נכון.

לאחרים הוא לא מוכן לבטח רכבים ספורטיביים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
Golf GTI DSG 2007, אתמול חידשתי.

מקיף 2,600 ש"ח לכל נהג מעל גיל 24.

נראה מחיר מעולה. בהנחה שהכיסוי וההשתתפות העצמית בגבולות המקובלים.

• תוכן חדש...