Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקסים. תודה על השיתוף. החזרת אותי באחת לרטרומוביל של 2011 - חויה נהדרת לכל חובב קלאסיות.

לא נתקלת שם במקרה באלון הג'ינג'י שלנו וברעייתו הטרייה?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה כיף לך!

תודה על התמונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מקסים. תודה על השיתוף. החזרת אותי באחת לרטרומוביל של 2011 - חויה נהדרת לכל חובב קלאסיות.

לא נתקלת שם במקרה באלון הג'ינג'י שלנו וברעייתו הטרייה?

נכון

הם אמורים להיות שם :-)

שלחנו משלחת מכאן :-)

שלמה יופי של תמונות וחוויות :-)

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

שלום ולילה טוב

קודם כל תודה על השיתוף.

תמונות נפלאות שניכר שמצולמות מתוך אהבה לתחום ולא רק מתוך צורך תיעוד של אירוע.

יש לי מספר שאלות בבקשה :

א. מה המוטו המרכזי של ה RETROMOBILE - תצוגה פרטית של אנשים, תצוגה של מועדוני רכב ? אלמנטים פרסומיים לחברות העוסקות בשיפוץ ? דחיפה מטעם יצרנים נוכחיים ?

ב. אני מזהה מעין הומאג' בצילומים הראשוניים לסלון דה פריז 1955 ? האם זה היה המוטיב המוביל של התערוכה השנה?

ג. האם נכון שבצביעה של הדיאסים/ID יש סטייה מכוונת עם טוויסט מודרני מהצבעים המקוריים - בננה, תפוז או שמא זה המצלמה ??...

ד. אם אני מזהה נכון יש תמונה של סימקה 1300 או 1500 מהשנים 63-66 . זה מדהים כמה הרכב אינו !!! נראה מיושן לתקופתו. מעניין האם נותרו כאלו בארץ.

ה. בעניין החלקים - האם החלקים המוצעים למכירה בעיקרם הינם ליצרנים צרפתיים? או שניתן למצוא בתערוכה זו חלקים למגוון יצרנים - אמריקאיים, גרמנים, שבדיים?

תודה

אילן

פורסם

היי אילן אנסה לענות לחלק מהשאלות.

אני פוקד את רטרומוביל מספר שנים (6 בערך), לטעמי זוהי תערוכה קצת יותר יוקרתית מהממוצע (הרשי, פדו בה וכולי).

הפן הצרפתי ברכבים מאד מודגש בתערוכה שנה אחרי שנה, בין אם זה בוגאטי, סימקה פזו ואחרים (חלקם מאד איזוטרים) כל שנה המארגנים מציגים הומאז לייצרן ספציפי.

מאד מודגש השתתפות יצרנים מרכזיים ודוכנים מטעמם. מוזיאון מרצדס, פזו קלאסיק, רנו קלאסיק פרארי קלאסיש וכולי. בנוסף מציגים סוחרי רכב את מרכולתם, שוב מאד היי-אנד ומאד יקר (אפילו מוגזם עד כדי גיכוח). אין דילים ברטרומוביל!

משנה לשנה כמות דוכני החלפים יורדת והחלפים עצמם נהפכים למאד שוליים. זקני השבט מספרים על הימים הקסומים של שנות השמונים והתשעים בהן יכולת למצוא חלקים נדירים של בוגאטי או אלפא תוך כדי שיטוט בתערוכה. הימים האלו חלפו.

בקיצור, זה יותר אירוע מתערוכה ״פרקטית״ אבל כמו חמור אני נוסע שנה אחרי שנה.

נתראה בקרוב

אלעד

פורסם

בוקר טוב

תערוכה מקסימה חויה לכל אספן למרות היצע דל בחלקי חילוף(פיזו)

תמונות ממני .

תהנו

יהורם

ALIM0043.jpg

ALIM0044.jpg

ALIM0045.jpg

ALIM0046.jpg

ALIM0047.jpg

ALIM0050.jpg

ALIM0051.jpg

ALIM0052.jpg

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם

איזה יופי של תמונות! אחלה תערוכה, במיוחד הדגש הצרפתי החזק.

מעניין איזה מנוע יש בלימוזינה 2CV ?

375 , 425 , או שהלכו על כל הקופה ושמו את ה-602 האימתני...

מקווה לבקר השנה בתערוכת ESSEN באפריל ולפנק בתמונות.

תודה לשלמה ויהורם!

• תוכן חדש...