Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשי קרספורום,

אנחנו מחפשים רכב קטן חסכוני ואמין בשנתון 2006 ומעלה במסגרת תקציב של כ30K לנסיעה עירונית בחיפה בעיקר ולאחרונה המליצו לי על היונדאי גטז, אחרי בדיקה קצת על הדגם (אוטומטי חובה צריך לציין) שמתי לב לצריכת דלק הגבוהה יחסית שלו עם דיווחים על אמינות ורכב טוב בכללי, רציתי להתייעץ לפני רכישה אם יש רכב אחר מומלץ בקטגוריה שיהיה חלופה טובה יותר אשמח לדעתכם.

בתודה, ודים.

פורסם

למה דאבל אבל?

חוץ מזה, אנשים מדברים סתם,

מאמין שבעליות של חיפה יעשה לך כמו כל רכב סופר מיני אוטומטי משהו כמו 1:9-1:10.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שימושים להתנייד בין עבודה בילויים וכו' נסיעות עירוניות כמו שכתבתי, הסתכלתי קצת על הסריון והמחירים מעל לתקציב שלי אם אני אמצא אחת ב35 אלף אני אבדוק, עוד דגמים מומלצים ?

פורסם

טיוטה יאריס 2002 או 2003 רכב חסכוני ואמין בטירוף רק מה הוא מוריד אותך הרבה שנים אחורה פולקסווגן פולו 2005 אחזקה מעט יקרה יותר לדעתי היא מאוד יכולה להתאים לך

פורסם

לא נראה לי הגיוני לרדת 5-6 שנים אחורה בשנתון בשביל ק"מ או שניים יותר לליטר דלק.

ב30 אלף אפשר למצוא גטס שנת 2007 ואפילו 2008!

פורסם
לא נראה לי הגיוני לרדת 5-6 שנים אחורה בשנתון בשביל ק"מ או שניים יותר לליטר דלק.

ב30 אלף אפשר למצוא גטס שנת 2007 ואפילו 2008!

מעבר לזה שהיא טוחנת דלק היא גם לא בטיחותית

פורסם
מעבר לזה שהיא טוחנת דלק היא גם לא בטיחותית

כמה שטויות אתה יכול לרשום?

4/5 כוכבים במבחני הריסוק ברמות הגימור הגבוהות

רמת גימור גבוהה תביא לו רכב די בטיחותי עם 4 כריות אוויר, ABS ולעיתים גם ESP.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
כמה שטויות אתה יכול לרשום?

4/5 כוכבים במבחני הריסוק ברמות הגימור הגבוהות

רמת גימור גבוהה תביא לו רכב די בטיחותי עם 4 כריות אוויר, ABS ולעיתים גם ESP.

אתה מדבר שטויות למה נראה לך הוא הולך להביא רמת גימור גבוהה?

כל השוק מוצף בדגם ללא ABS וכרית אוויר אחת וכן כן היא מטחנת דלק!

*אתה לא מוכר אחת כזאת במקרה?

פורסם

לא, ממש לא.

שום רכב מהסביבה הקרובה שלי לא נמצא במכירה.

• תוכן חדש...