Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,אני רוצה להשתמש באייפון שלי כמודם ללפטופ,יש ברשותי אייפון 4s ,רשת גולן טלקום. אני לא מצליח להגדיר נקודת גישה אישית,הוא רושם לי "צור קשר עם carier" מישהו יכול לעזור לי בנושא? ד"א הגרסה היא

5.1.1 תודה ושבוע טוב!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

גולן חוסמים את האפשרות. יש תוכנות בסידיה אם האייפון שלך פרוץ שעושות את זה כדוגמת Mywi או pdanet

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רגע רגע רגע. חוסמים בכלל או רק באייפונים? אני מתכנן לעבור אליהם בקרוב ויש לי מכשיר אנדרואיד. האם לא תהיה לי אפשרות להוטספוט? :shock:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם לא חל שינוי בשבוע האחרון גולן לא חוסמים tethering. "ניטרליות רשת" היא דרישה של משהת"ק, ולבן שלי לא היה שום קושי לבצע את הפעולה (היה בגולן עד השבוע שעבר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, באוגוסט לפני חצי שנה, גולן חסמו.

בכל מקרה אין בעיה להתכבר על החסימה.

למיטב הבנתי, באנדרואיד אין בעיה בכלל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה חלק מהגדרות מפעילה שהם דוחפים מרחוק.

בתיאוריה אפשר לדבר איתם שיבטלו מרחוק - זה פרופיל מפעילה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גולן לא חוסמים שום דבר. צריך פשוט להגדיר את ה-APN של הגישה לרשת.

יש באתר של גולן הוראות כיצד להגדיר זאת.

פורסם

איך הגדרת APN קשורה לשיתוף?

פורסם
גולן חוסמים את האפשרות

איך הגעת לזה? אצלי עם SGS2 וגולן הכל עובד פיקס.

מה שכן, אם המכשיר נרכש בארה"ב, יכול להיות שהאפשרות חסומה ברמת המכשיר, המפעילות האמריקאיות כן עושות דברים כאלה (וגם נעילת סים, חסימת אפשרות התקנה של אפליקציות צד שלישי באנדרואיד, ועוד מטעמים), אז יכול להיות שכן צריך לפרוץ את האייפון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם היית קורא את השרשור מראשיתו, היית בודאי מבין שהתופעה יחודית למכשירי אפל ולא רלוונטית לאנדרואיד

פורסם

גולן לא חוסמים ולא שום דבר, הם פשוט התעצלו להגדיר את זה כמו מפעיל נורמלי, זה הכל.

לך ל:

הגדרות-כללי-סלולרי-רשת נתונים סלולרית

תעתיק את מה שכתוב לך בשורה הראשונה (APN מתחת לנתוני סלולר) אל השורה הראשונה בפיסקה השלישית (APN תחת שיתוף אינטרנט), ואז הכל יעבוד.

על הדרך תוודא שכתוב לך שם את מה שאמור להיות כתוב (כלומר: internet.golantelecom.net.il)

בהצלחה...

פורסם
גולן לא חוסמים ולא שום דבר, הם פשוט התעצלו להגדיר את זה כמו מפעיל נורמלי, זה הכל.

לך ל:

הגדרות-כללי-סלולרי-רשת נתונים סלולרית

תעתיק את מה שכתוב לך בשורה הראשונה (APN מתחת לנתוני סלולר) אל השורה הראשונה בפיסקה השלישית (APN תחת שיתוף אינטרנט), ואז הכל יעבוד.

על הדרך תוודא שכתוב לך שם את מה שאמור להיות כתוב (כלומר: internet.golantelecom.net.il)

בהצלחה...

תודה רבה לך! זה עובד =]

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...