Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה שיפה בראש הממשלה שלנו, מפלגתו ועוזריו זה שלא משנה מה קורה - תמיד הדברים הטובים בזכותו (ובזכות רעייתו) והדברים הרעים הם בגלל השמאל, הדיפ סטיייט, האנטישמיים, הקפלניסטים ועוד. ואם הוא לא היה בשלטון הדברים הרעים היו רעים הרבה יותר. 

עריכה אחרונה על ידי motior
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם

שכחת את המודיעין שלא התריע. הבוקר כבר ראיתי פוסטים שמאשימים את כל העולם ואישתו באסון ומפרגנים לנתניהו ורעייתו על הניצחון.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הדבר היחיד שאפשר לפרגן לו זה שהוא לא ניסה להפיל את העסקה. כמו ילד בן 2.5 שצריך לפרגן לו כשהוא מצליח לחרבן בסיר ולא על השטיח.

אישית זה נראה לי שכל הסיפור עם קטאר היה מתוכנן ע"י האמריקאים, כולל התקיפה הכאילו פיספוס וההתנצלות המבויימת הזאת. ככה האמריקאים הפעילו לחץ על הידידה הטובה שלהם שהיא היחידה שיש לה השפעה על חמאס, כי הארגון בעצם בבעלותה.

עד שכל האנשים שלנו לא נמצאים בישראל, מוקדם מדי לחגיגות ושמחות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שהסיבה שהוא לא ניסה להפיל את העיסקה היא שטראמפ אנס אותו. אחרת היה מושך עוד חצי שנה כדי לקרב את העיסקה לבחירות של סוף 26.

• אהבתי 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

שכחת את המודיעין שלא התריע. הבוקר כבר ראיתי פוסטים שמאשימים את כל העולם ואישתו באסון ומפרגנים לנתניהו ורעייתו על הניצחון.

וזה עוד לפני מגוון תאוריות קונספירציה שמרצים אצל המעריצים, לאחרונה שמעתי קראתי שהם מקשקשים על העלמות של מאות מכשירי טלפון של מחבלים ברשות השב"כ רגע לפני כניסתו של זיני. פיתוח תאוריית הבגידה שהחלה עוד ב-8 באוקטובר, כנראה שתלווה אותנו עוד הרבה. 

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

כמו ילד בן 2.5 שצריך לפרגן לו כשהוא מצליח לחרבן בסיר ולא על השטיח

במקרה שלו הוא מחרבן על השטיח ולא בתחתונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין מה לומר. ביבי הפוליטיקאי התאושש מהמחדל תוך 6 שעות, ניהול מערכת הבחירות מ-7 באוקטובר גאוני. ניהול המדינה….. נו. עד היום לא. זה כואב (לאזרחים שאכפת להם מהמדינה). אבל זה בעדיפות ב׳ ומטה.

אני סקרן מה יעשו שמשון ויובב. ההימור שלי - יצרחו ולא יוותרו על כדור ההריסה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

זה אומר שבינימין נתניהו יזכה בבחירות שוב בגלל שבזכותו החטופים חזרו?

זה לחלוטין יהיה הנרטיב, כן. הוא זה שהחזיר את החטופים. 

מי אחראי על זה שהם נחטפו זה כבר עניין אחר, הס מלהזכיר. 

לפני 37 דקות, SlowRide כתב:

הדבר היחיד שאפשר לפרגן לו זה שהוא לא ניסה להפיל את העסקה.

לפני 30 דקות, sperial כתב:

אני חושב שהסיבה שהוא לא ניסה להפיל את העיסקה היא שטראמפ אנס אותו. 

שלילי, חברים. שכחתם, אצלו אין שום דבר מקרי. 

אני מאד משוכנע (המספר הדו ספרתי של האחוזים מתחיל בספרה 9) שביבי בעצמו ביקש את עזרת טראמפ שיתן לו סולם כדי לרדת מהעץ ולצאת מהמלחמה. כנראה גם נתן לו WISH LIST שבעקבותיה בא ההסכם לעולם, והתחלת התנעת הסיפור הזה היה ההפצצה בקטאר.

למה? או. שאלה יפה. ויש לי גם תשובה. 

ממילא בקרוב, אפילו מאד, יהיו בחירות. 

אז, א- להוציא את כל החיילים מעזה. לא עבורם, חלילה, אלא כדי שלא יהרגו עוד תחת המשמרת שלו. זה רק פוגע במאמצי הבחירות.

ב-לנכס לעצמו הישג מדהים! מרשים! מטורף! של החזרת כל החטופים, כדי שיוכל לנגן על זה בבחירות, שרק הוא הצליח להחזיר אותם, כולם אמרו לו לא לעשות, אבל הוא כן עשה, וזה עבד, והוא והוא והוא (ורעייתו). 

ג-קביעת התזמון של הבחירות כך שלא יהיו קרובות לאוקטובר הבא כדי שיהיה יותר קשה לקשר בין הטבח לבינו. כנראה יוקדמו, ואם החמודים שלו שמשון ויובב לא יגרמו לזה- הוא יגרום לזה בעצמו. "לתת לעם להחליט אם מי שיכל על איראן, החזיר את כל החטופים וידע לתמרן את טראמפ צריך להנהיג" או שקר כזה או אחר שכולל טפיחות על החזה. 

ד-לחתוך בזמן שיש לאופוזיציה להתכונן ולהציג מהלכי נגד יעילים. 

זו דעתי. 

ואני מתפלל לאלוהים, אללה ובודהא גם יחד (יאללה, שיהיה גם שיבה ואמחוטפ) שהעם שלנו למד את הלקח ולא ימשיך להצביע למי שמברווז אותו. אבל אני לא אופטימי.

צפו למתקפות חסרות תקדים, ולתביעות משפטיות מרובות, נגד בנט. 

צפו גם לפעילות מוגברת של מכונת הרעל נגד אייזנקוט, אבל זה רק כהסחה לדעתי. הוא דווקא טוב לביביזם, כ"שתיית קולות"  מתחת לאחוז החסימה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

אייזנקוט, 

גנץ.

לדעתי ישתה לכל היותר את הקולות של משפחתו הגרעינית.

פורסם
לפני 47 דקות, ברווז כתב:

אני מאד משוכנע (המספר הדו ספרתי של האחוזים מתחיל בספרה 9) שביבי בעצמו ביקש את עזרת טראמפ שיתן לו סולם כדי לרדת מהעץ ולצאת מהמלחמה.

מה הסולם? ההסכם על פניו עונה לכל הדרישות הישראליות שלא השתנו +/- מתחילת המלחמה. ומה האינטרס של חמאס לעזור לביבי לנצח בבחירות ב-2026?

גם בתאוריות קונספירציה רצוי שיהיה טיפה הגיון.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 57 דקות, ברווז כתב:

שלילי, חברים. שכחתם, אצלו אין שום דבר מקרי

אצל זה שהוביל פה מדיניות הכלה והתמכרות לשקט אין שום דבר מקרי? עפת רחוק...

כל מה שמעניין אותו זה השלטון, לא מעבר. 

בניגוד לאפס הזה, טראמפ רוצה לצבור הישגים. הוא שם עין על פרס נובל לשלום, הוא גייס את כל ה"חברים" שלו בשביל לנסות להשיג את זה.

אתה באמת חושב שביבי מפעיל את טראמפ, שייסדר לו הישג לפני בחירות? הבחירות בעוד שנה. לאנשים יש זיכרון קצר, והטעם המר של שנתיים מלחמה חזק יותר מהמתיקות של הפסקת אש והחזרת החטופים. 

עד הבחירות ואחריהן אנחנו נמשיך להיות במוד מלחמה גם אם החטופים חוזרים הביתה בשני הקרוב (אמן) כי חיזבלה לא יתפרק מעצמו מנשקו, עדיין לא כיבינו את השעון המעורר מתימן ובאיראן יש הרבה טילים ואורניום מועשר. שלא לדבר על זה שחזרת החטופים זה השלב הראשון. יש עוד שלבים שההסכם עלול ליפול בהם ונחזור לעזה בכל הכח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 דקות, MiniMiz3r כתב:

ההסכם על פניו עונה לכל הדרישות הישראליות שלא השתנו +/- מתחילת המלחמה.

נלך על הדרישות העדכניות ביותר שמצאתי, אוגוסט האחרון:

image.thumb.png.d94c58d23d088e2a7d549c464abe7891.png

1) אתה באמת חושב שזה יקרה? 

2) אמור להתגשם, בהחלט. 

3) ואיך? לא רק ש-1 לא הכי ישים בעולם, אז עוד יש פה את נושא שלא מצליחים להשתלט עליו כשאנחנו עמוק בתוך הרצועה עם ההברחות ועם היצור המקומי של רקטות, תחת תנאי מלחמה, תחת מצור והשד יודע מה עוד. 

4) אין מידע. לא מגיב. 

5) למראית עין, כן. בפועל, במיוחד לאור 1 שלא יקרה, חמאס ישאר השליט "בשלט רחוק". 

אז איך בדיוק ההסכם נותן לנו "כל מה שרצינו"? הוא רק דוחה את הקץ. 

וזה, בלי להתחשב בעובדה שאם אסור שיהיה חמאס ברצועה, אז חמאס ישנה את השם ובזה זה יסתיים. 

זו רשימת מטרות יפה אבל לא ריאלית במיוחד, לא בצורה דיפלומטית בכל מקרה. 

לגבי מה הסולם ששאלת. 

ביבי היה צריך את העזרה לרדת מהעץ כדי שהתוכנית שלו תוכל לעבוד. זה אומר שהוא צריך תירוץ נוח לומר לשמשון ויובב שלו, שהאמריקאי הכריח אותי ולא הייתה לי ברירה.

אז תגיד, סבבה, יכל לעשות את זה בכל מקרה והם היו פורשים בכל מקרה ומניעים את זה. 

כן. אבל! הם גם היו מטנפים עליו לפני הבחירות ומפנים את מכונת הרעל שלו עצמו נגדו בצורה קשה ומכוערת ביותר... וכמובן וחצי שיסרבו להקים איתו ממשלה נוספת כי הוא 0מIלני. ואז באמת שאין לו עתיד. ככה לפחות האמריקאי הכריח אותו, אז הוא לא 0מIלני. 

ובינינו, עם מי עוד הוא יוכל להקים ממשלה? החרדים ילכו עם כל אחד שיש לו כסף (כמו מקצוע עתיק כלשהו), או כח, או עדיף שניהם; אז הם יהיו איתו ("השותפים הטבעיים"). מי עוד יסכים להקים איתו ממשלה? 

[חוץ מגנץ, שמשום מה קופץ לשם כל הזמן, כן?]

לגבי האינטרס של חמאס לעזור לביבי. 

צ'מע, הם כנראה רוצים עוד מזוודות כסף ממנו. 

Just now, SlowRide כתב:

אצל זה שהוביל פה מדיניות הכלה והתמכרות לשקט אין שום דבר מקרי? עפת רחוק...

המדיניות הזו, היא הובלה במקרה? אז איך בדיוק זה סותר את הטענה שלי? 

Just now, SlowRide כתב:

כל מה שמעניין אותו זה השלטון, לא מעבר. 

זה, ולהישאר מחוץ לכלא, לחלוטין. 

Just now, SlowRide כתב:

אתה באמת חושב שביבי מפעיל את טראמפ, שייסדר לו הישג לפני בחירות?

יותר כמו "התחנן אליו שיציל אותו". ממש לא "הפעיל אותו". 

וטראמפ מבין את המפה הפוליטית של ביבי היטב.

Just now, SlowRide כתב:

הבחירות בעוד שנה. לאנשים יש זיכרון קצר, והטעם המר של שנתיים מלחמה חזק יותר מהמתיקות של הפסקת אש והחזרת החטופים. 

אולי. 

Just now, SlowRide כתב:

עד הבחירות ואחריהן אנחנו נמשיך להיות במוד מלחמה גם אם החטופים חוזרים הביתה בשני הקרוב (אמן) כי חיזבלה לא יתפרק מעצמו מנשקו, עדיין לא כיבינו את השעון המעורר מתימן ובאיראן יש הרבה טילים ואורניום מועשר.

ו? אתה חושב שיתנו לנו לעשות משהו? להרים את הראש ולטפל בבעיות האמיתיות שלנו, אחרי שבמשך שנתיים לא הצלחנו להוריד "כמה ערבים בכפכפים וקלאצ'ים"? ורק "הרעבנו ועשינו רצח עם לאזרחים חפים מפשע"? 

Just now, SlowRide כתב:

שלא לדבר על זה שחזרת החטופים זה השלב הראשון. יש עוד שלבים שההסכם עלול ליפול בהם ונחזור לעזה בכל הכח.

נכון. 

אבל אני מתקשה להאמין שנתניהו ילך לבחירות כשאנחנו עדיין בתוך המלחמה. הוא צריך לתת את הפרסים לעם כדי שיהיה לו סיכוי טוב יותר, מה שנקרא "כלכלת בחירות"- הוא רוצה גם לקחת קרדיט על הורדות ריבית במשק וכדומה. כנראה גם יורידו מיסים מסויימים בהמשך לקראת הבחירות. 

מקווה שאני טועה. נגיד את זה ככה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 13 דקות, ברווז כתב:

1) אתה באמת חושב שזה יקרה? 

2) אמור להתגשם, בהחלט. 

3) ואיך? לא רק ש-1 לא הכי ישים בעולם, אז עוד יש פה את נושא שלא מצליחים להשתלט עליו כשאנחנו עמוק בתוך הרצועה עם ההברחות ועם היצור המקומי של רקטות, תחת תנאי מלחמה, תחת מצור והשד יודע מה עוד. 

4) אין מידע. לא מגיב. 

5) למראית עין, כן. בפועל, במיוחד לאור 1 שלא יקרה, חמאס ישאר השליט "בשלט רחוק". 

מה שאני חושב או מאמין לא רלוונטי. ישראל הציגה X דרישות, והחמאס חתם על הסכם שבו הדרישות האלו מתקיימות.

לפי הטענה שלך, טראמפ, חמאס, קטאר, מצרים וטורקיה חברו כולם ביחד כדי לעזור לביבי להראות שהוא ניצח את המלחמה כדי שהוא ינצח בבחירות הבאות. ובכן, extraordinary claims require extraordinary evidence.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 47 דקות, MiniMiz3r כתב:

מה הסולם? ההסכם על פניו עונה לכל הדרישות הישראליות שלא השתנו +/- מתחילת המלחמה. ומה האינטרס של חמאס לעזור לביבי לנצח בבחירות ב-2026?

גם בתאוריות קונספירציה רצוי שיהיה טיפה הגיון.

ביבי לא עזר לו? עשה חצאי מבצעים? העביר מזוודות כסף? נתן גישה ללשכה לסוכנים של הספונסור? עשה כאן מבצעי הרס המדינה והחברה (עוד הרבה לפני ההפיכה)? לחמאס יש על מי לסמוך.

• רעיון טוב! 3

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

ביבי לא עזר לו? עשה חצאי מבצעים? העביר מזוודות כסף? נתן גישה ללשכה לסוכנים של הספונסור? עשה כאן מבצעי הרס המדינה והחברה (עוד הרבה לפני ההפיכה)? לחמאס יש על מי לסמוך.

ביבי גם הרג יותר מ-70,000 פלשתינים (משהו כמו 75,000 אם סופרים את אלה שקבורים מתחת להריסות והאלף ומשהו שחוסלו באיו״ש בתקופה הזאת). בוא נפסיק עם התגובות בולשיט, ההודעות באוף טופיק לא נספרות.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...