Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

ד"א, זאת דוגמה למנהיגות שעושה מה שנכון למרות שזה לא הכי פופולרי בניגוד למישהו שאנחנו מכירים שמתחיל ב "ב" וכל ההחלטות שלו היו בעיקר לא להחליט כלום כי פופולריות זה מה שקונה לו את השלטון שוב ושוב.

הפורום הזה היה יכול להיות מושלם אילו @פבל היה משכיל להוסיף כפתור ׳יש לי משהו מאד חכם לומר אך החלטתי שלא לשתף׳ - עמוס היה אסיר תודה 

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

יו איך אתה נפגע מזה שאומרים משהו רע על ביבי, זה מדהים.

רואים שאתה לא פה.

ברקע מכת הפתיחה המוצלחת על איראן הם התחילו להיפגע גם כשאומרים דברים טובים על ביבי.

https://m.maariv.co.il/journalists/opinions/article-1207175

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, waterman כתב:

׳יש לי משהו מאד חכם לומר אך החלטתי שלא לשתף׳

אני בטוח שיש פורום של הליכוד ששם לאור ההצלחות האחרונות מתעלמים לגמרי מהנזקים שממשלות נתניהו גרמו לאורך השנים, שלא לדבר על האסון הגדול ביותר מקום המדינה, ולא תקרא שם דעות לא חכמות כמו שלי. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

יש שלב שבו צריך להפסיק לנסות לנתח את כל בעולם כי "רק אני יודע' ופשוט להגיד "תודה טראמפ".

הלחץ מהצד הבדלני על טראמפ היה עצום.

חבר, אתה צריך להתחיל להתרכז במה שאני אומר ולא במה שאני לא אומר.

"תודה טראמפ"? בהחלט. אני שמח שזו התוצאה, ואף אחד בעולם לא יתווכח שהפעולה הזו הייתה מעולה לישראל. מדהימה אפילו.

אני רק אומר שמתאם הוא לא סיבתיות, בניגוד ל, אשכרה המילה הראשונה שיצאה לים של אנשים עם אג'נדה מסוימת מהפה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

עזבו רגע פוליטיקה (לולז), אפשר רגע להתלהב מההישג ההנדסי שהוא הB-2 והפצצה MOP?

אשכרה המטוס הזה מסוגל לטוס 37 שעות (עם תדלוקים) ולהפציץ מטרה 60-80 מטר מתחת לסלע ובטון. זה פשוט בלתי נתפס, מרגיש כמו משחק מחשב.

בתור ילד שהיה בונה מודלים של מטוסים (בהדבקה), זה פשוט..אין מילים:

image.thumb.jpeg.919b16123ddeb4144fb53df2271a027b.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

סדר ל-A350 תדלוק באוויר ותפתור ל-QANTAS את בעיית הטיסה הישירה ללונדון (project sunrise). הפצצה זו אכן הנדסה דימיונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך אתם כל כך בטוחים שהפצצה אכן השמידה את האתר בפורדו?

שואל ברצינות, אין לי מושג בנושא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אני בטוח שיש פורום של הליכוד ששם לאור ההצלחות האחרונות מתעלמים לגמרי מהנזקים שממשלות נתניהו גרמו לאורך השנים, שלא לדבר על האסון הגדול ביותר מקום המדינה, ולא תקרא שם דעות לא חכמות כמו שלי.

אני ממש מתפעל מהיכולת שלך ואחרים לתייג אחרים כתומכים או מתנגדים לאדם או תנועה.

ולעניין: יתכן בהחלט ש-98.78% מאזרחי המדינה היו יכולים להחליף את נתניהו בהצלחה ואני אפילו מוכן לקבל את התזה שהחתול של מישהו כאן יכול היה לעשות עבודה טובה יותר ממנו.

עם זאת, בהנתן שכרגע החלפתו של נתניהו (בצורה חוקית ודמוקרטית) אינה על הפרק, הוא זה שמייצג אותי כישראלי בין אם זה מוצא חן בעיני או לא, כמנהיג המוביל מהלך היסטורי מול אוייבנו ומול העולם.

לכן תמיכתי נתונה לו כרגע, כפי שהייתי תומך בלפיד, גנץ, גולן או כל מי שהיה מנהיג את ישראל בתקופה דומה.

גיבורי מקלדת כבר לא עושים עלי רושם, לכתוב גם אני יודע - אך לא אמהר להקליד את הגיגי.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הערכות של האמריקאים שהמתקן נפגע באופן קשה.

משום מה כולם מדברים דווקא על המתקן הזה כאילו הם כאלה סתומים שריכזו את כל הפעילות המרושעת שלהם במקום אחד.

לפני 3 דקות, waterman כתב:

גיבורי מקלדת כבר לא עושים עלי רושם, לכתוב גם אני יודע - אך לא אמהר להקליד את הגיגי

אני לא מבין מה אתה רוצה לומר.

המנהיג שמוביל מהלך היסטורי נגד אויבנו החליט נכון ביציאה למערכה מול איראן? כמובן.

האם זה מבטל את כל הצרות והבעיות שצברנו תחת הממשלות שהוא הוביל ב15 שנים האחרונות? לא.

זה מאד פשוט.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

שריכזו

זה גם לא משנה, אף אחד לא יתקוף מתקן "חם", אלא במצב חירום אמיתי (הכנה לתקיפה גרעינית וכו'). יש את הצילומים שמראים שיירה של משאיות בכניסה למתקן כמה ימים לפני התקיפה, ככל הנראה הוציאו את מה שהיה צריך להוציא.

מצד אחד זה פוגע ביכולת העשרה, מצד שני כבר יש אורניום מועשר (היו סימנים של העשרה מאוד קרובה לרמה של נשק כבר ב22' אם אני לא טועה). מה הם יעשו עם האורניום המועשר שלהם? האם יסכימו לוותר עליו במודל הלובי? האם יחזיקו בו בתור תעודת ביטוח? האם בסוף המלחמה יעדיפו לקנות נשק גרעיני (אם יהיה מי שימכור) במקום להעשיר?

שאלות קשות, והפצצת מתקני העשרה זה רק צעד (חשוב מאוד) בתהליך ארוך.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 37 דקות, waterman כתב:

גיבורי מקלדת כבר לא עושים עלי רושם, לכתוב גם אני יודע - אך לא אמהר להקליד את הגיגי

אמממ זה די מה שאתה עושה ברגע שאתה מגיב כאן, אח שלנו הפסיבי אגרסיבי

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

זה די מה שאתה עושה ברגע שאתה מגיב כאן

לא בטוח.

אולי הוא מקליד הגיגים של מישהו אחר?

או שמא אלו הגיגיו, אבל אין הוא ממהר להקלידם, אלא מקלידם לאט ובסבלנות.

על החתום

גיבור מקלדת

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מצחיק 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

איך אתם כל כך בטוחים שהפצצה אכן השמידה את האתר בפורדו?

שואל ברצינות, אין לי מושג בנושא.

תשמע, יש כאלה שמפרסמים שאיראן הייתה עוד רגע מפצצה בשנת 2005.

יש שטוענים שבכלל לא הייתה פצצה והכל הצגה.

את האמת, נראה לי שאף אחד לא יודע לומר לנו את התשובה האם באמת הושמדה - אף ערוץ תקשורת. אפילו לא ערוץ 14 שאומרים שאצלו יש רק אמת.

מאוד לא הייתי רוצה לגלות שאחרי כל זה נשארה להם שם פצצה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...